sometimes I wonder, why i'm still shaking?


a sacrament in black & white


the truth lies inside my eyes


midnight pink


mister sandman would you bring me a dream?

Nu släcker jag lampan för att krypa ner i min varma säng, i mitt svala rum, för att lyssna till blåsten som viner runt husknutarna, medan jag sakta beger mig av till drömmarnas värld där allting kan hända.

the dice are rolling

Re-postar även bilderna jag tog på Bursting Veins, då även de spelade på Debaser Slussen på Panic & Action-turnén. Stay tuned för ännu mer konsertbilder - jag ska försöka hinna redigera färdigt alla bilder under sommaren som jag ännu inte hunnit lägga ner tid på. Tacka rökmolnen för den knastriga bildkvaliteten.


a winning smile


through shadows falling out of memory and time


I can see the fireworks & I just want to tear 'em down

Detta är en re-posting av några av bilderna jag tog under Panic and Action-turnén, då den var i Stockholm på Debaser Slussen. Detta är bandet HERBRIGHTSKIES och ett smakprov på en av låtarna finns här (klicka). Bilderna är dock lite småknastriga, då rök vällde in på scenen och ut i publiken, vilket gjorde svårt för mig att ta de perfekta konsertbilderna jag var ute efter.


a blood red sun sinks deep beneath the sea to rise again

Jag kan inte hålla fingrarna i styr vad gällande bloggdesigner. Det vita tog bort känslan jag försöker förmedla med mina bilder, så jag bytte helt enkelt tillbaka till min svarta design igen.