you can't touch thisSjukt bra kille som dansar som en jag vet inte vad! Underbar underhållning.

sovdags
Åh, jag har vekrligen inte gjort någonting alls idag. Har pluggat LITE, fastän jag borde tagit en hel pluggdag idag. PISK SKALL UTDELAS TILL TAKAI INOM EN SNAR FRAMTID! Får fortsätta mitt studerande imorgon helt enkelt.

& appråpå absolut ingenting - det är helt sjukt kallt ute, så jag får chans imorgon att testa min nya jacka jag kirrade härom veckan! Outfitbild lägg förmodligen upp imorgon om jag hinner. Lite rast måste man faktiskt få ta.I vilket fall som helst har vi handledning för vårt PM denna vecka, imorgon närmare bestämt. Hur ska man hinna komma på ett ämne att skriva PM om, OCH plugga till tentan? Precis - OMÖJLIGT. Jag kommer knappast att hinna imorgon dag/eftermiddag. Måste handla på Willys och hämta min dumma skrivare. Får ta och göra det efter tentan helt enkelt, jag hinner verkligen inte den här veckan. Just nu fungerar ingenting i mitt liv.

Men för att lyda Gude Svans råd gäller det att tänka positivt - ingenting är omöjligt!

the sadness will never endBring me the Horizon tog sina stövlar på sig och begav sig in i skogen för att filma sin nya musikvideo tillsammans med Sam Carter, och här är en sneak peak på hur den nya musikvideon kommer att se ut.

give me those cuties ♥Underkläderna är hämtade ifrån Lindex.se.

usch..Har ingen lust att plugga idag, men jag måste försöka läsa ut boken så att jag kan börja skriva in anteckningarna i datorn, för att repetera. Usch, jag hoppas verkligen att detta kommer att gå väl. Suck, varför ska allting som har med skolan att göra vara så komplicerat hela tiden? Jag vet att det krävs mycket, men jag vet inte om jag orkar.

Äh, så lätt ska jag inte ge upp.

Ett par sköna lirare..UPDATES HITTAR NI PÅ myspace.com/insadendse !

gissa vem som skrev till mig igår?


an idea of happiness


ny design igen!

    

Oj. Klockan är ett.
Men det gör ingenting, har ju sovmorgon imorgon och börjar inte förrän kvart över ett. Kvart över ett på dagen alltså, inte om en kvart, haha.

Vad tycker ni om min nya design?


och förresten..

WHAT'S UP MED FRICKIN BLOGG.SE? Mina bilder visas inte? Bloggar kommer inte fram etc.. BAH!

en sak jag kom att tänka på mitt i mitt pluggande

1. Min scarf luktar precis som det gör hemma hos Dahlströms (?).
2. Det är tur att jag har pluggat ordentligt på gymnasiet - vissa saker återkommer verkligen om och om igen - som retoriken t.ex. Den finns var vi än är. Usch, vill inte tänka på den ens.

Fattar inte att man låter sig bli så lätt påverkad utan att ha någonting att säga till om. Bra retorik är nämligen den som syns minst. Fattar ni hur lurade vi blir av reklam, tidningar, talare? ALLT bygger på retorik. "Lurade" kanske är fel ord att använda... givetvis beror det på vilket sammanhang man befinner sig i. Men ni hajar hoppas jag.

Nu ska jag tvätta.

gooodmorning!

Jajamensan!
Även idag ska det pluggas, och jag ska börja dagen med att läsa igenom vår Diskursanalys innan jag lägger upp den på Blackboarden. Jag ska även läsa igenom en annan grupps uppsats och ge lite konstruktiv kritik (Semiotiken) - vilket kan behövas nu när vi ska skriva PM nästa vecka. Späckat schema är vad man kan kalla det. Denna vecka kommer jag inte ha tíd med NÅGRA nöjen alls. Jag MÅSTE fokusera på pluggandet, tentan är på fredag. Ve och fasa!

bob:

"Det är okej att påverkas positivt av någon annan, men inte låta sig påverkas negativt. Varför sätter man sig ens i en sådan situation?"

Hm.
Jag och Steffi har deeptalk.

Jag: Jag tror att det var bajs-prutt-jonas?
Steffi: Jag tror att det var fisken. Jag är 90% säker.
Jag: NEJ, det var fisen.
Steffi: .... Aha.


en händig man (ursäkta ordvitsen)

Det är inte okej att vara den snabbaste tanken  i världen. Och det är inte okej att ha glesaste (?) mohawken heller. Så jag föredrog denna bild istället.


inte okej att vara så snygg ♥


everything is fucking roses

   

Eftersom jag har tagit ytterligare en paus, bestämde jag mig för att kirra HBS gamla EP och lyssna igenom det gamla materialet. Spännande - har endast hört dessa låter live. Har även hört rykten om att det ska komma ett nytt album, men det är hemligt.

jag har precis kavlat upp skjortärmarnaFör nu ska det pluggas.
Visst känns det surt att behöva plugga på en lördagseftermiddag? Det är ju då man ska vara ute och vara på stan och ha kul med kompisarna, eller hur? Men jag var på stan igår istället och handlade lite nya saker inför hösten. Har även varit en duktig student och köpt böcker inför delkurs 2, betalat räkningar samt räknat ut hur mycket jag kommer att ha över när räkningarna gått iväg, vilket inte är så överdriver mycket. Suck.

Det är tur att jag har min extra inkomstkälla Stephanie. Inte Bob alltså, även om jag önskar att du betalade mig 2000 i månaden utan någon speciell anledning, men livet är inte så enkelt, tyvärr. Förresten är jag skyldig dig 10 spänn Bob, jag såg det på någon lapp och jag minns inte att jag hade betalat dig tillbaka. Så påminn mig nästa gång vi ses.

Eftersom jag har tagit rast i en halvtimme passar jag på att plugga. Håller på att anteckna av boken, vilket jag ska försöka bli klar med denna helg. Efter det, hade jag tänkt skriva in det i datorn och upprepa det ännu en gång, vilket lär ta några dagar. Underbart. Jag kommer inte att klara av min första tenta. Men ÄN tänker jag inte ge upp - jag har ju en vecka på mig, och det mesta jag läser känner jag igen. Kanske, kanske kommer det att fungera.

your courage soon will follow


S o   b e   s t r o n g   t o n i g h t


the milky way på svenska

Ni minns väl sommarlovsmorgon när Peo, Glen, Henrik, Mira och Irina? Garson och Gaia är givetvis också med på ett hörn. Sitter och tar det lugnt hemma denna fredagkväll, för att kunna plugga hela dagen imorgon. Underbart, not. Men jag har inget val - imorgon måste jag verkligen plugga. INGENTING får komma ivägen.


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides


(Det är inte jag som har gjort bilden i photoshop. Bildkälla: IMDB.com)

Så lyder den nya titeln av Pirates-filmen som beräknas ha premiär sommaren 2011. Alla Jack Sparrow-fans kan tagga ner - Johnny Depp kom iklädd full sjörövarutstyrsel till ett Disney-konvent häromveckan och förklarade att han kommer att spela även i den fjärde filmen. Alla sjörövar-suktande brudar (och kisar) kan pusta ut - vår favoritpirat återvänder inom kort! Bilder kommer att uppdeteras så fort det publiceras nya.

you should wear some flowers in your hair


D r e a m i n g   o f   S a n   F r a n s i s c o . . .


Det var längesedan jag bloggade, men jag har verkligen inte tid. När jag får en stund över redigerar jag bilder fär att skingra de kaotiska tankarna i mitt huvud. Usch. Har i vilket fall som helst skrivit klart Diskursanalysen. Ska korrekturläsa, komma på några catchy underrubriker, samt lägga till lite mer information under vissa rubriker - sedan är den klar - FINALLY.

meet me in the hotelroom


jag har fyra sidor obesvarade kommentarer...

... Betyder det att jag är populär i bloggvärlden?
Man kan hoppas, man kan hoppas..

bojkottade bloggen

You heard me.
Men faktum är jag inte har tid att blogga. Speciellt inte idag, då jag har haft fullt upp med att plugga. Hann ändå inte med det jag skulle, min huvudvärk lade sig inte förrän nyss när jag hittade två alvedon som jag svalde i all hast. Usch, jag förstår inte varför jag haft så ont i kroppen senaste dagarna? Jag kanske är gravid som Stina-Lee? NAT.

Ska till skolan imorgon och skriva en uppsats tillsammans med mina buddies. Diskursanalys är ämnet. Måste plugga på lite innan tror jag- läsa igenom anteckningarna jag tog från föreläsningen. Är så inne på Semiotiken, då det är det jag pluggar förtillfället. Inför tentan alltså. 13 sidor om dagen - inte låter det mycket? Trots det hinner jag inte med min dumma planering. Usch, jag förstår ingentiiiiing. Whiner. YEAH YOU GOT THAT RIGHT!


läser dessie min blogg?

För några dagar sedan bloggade jag om Eva & ADam, gissa vem som gör det sedan? Läser kvinnan min blogg? Jag börjar undra alltså. Jag visste inte att jag var en så stor inspirationskälla, till och med storbloggaren Dessi har börjat ta efter mig.


tillbaka framför dumburken


Har precis fikat lite, druckit lite Chai-té och ätit några chokladcigarrer. Mysigt värre, jag vet att du vill vara jag just nu. Alla vill. NAT. Men i vilket fall som helst, så måste jag plugga ikväll med - min planering går inte riktigt som förväntat - 13sidor om dagen trodde jag verkligen att jag skulle kirra, men icke! Jag måste verkligen lära mig. FOKUS BEA - FOKUS!

Dock måste denna förlamande huvudvärk lägga sig först, sedan ska jag ta tag i pluggandet. Funderar även på vad jag ska laga till middag. Pasta och någon sås kanske? Bacontärningar? Skinka? Låter som att en idé formas i skallen på mig i detta nu.

Mer updates under kvällen, babes! Stay tuned.

vad söt man var när man var litenOch majjen är ju störtskön!

shopping på g?


how wonderful life is ♥


det är sånt här som får mig att vilja bli makeupartistHar följt denna tjej ett tag på Youtube, och jag blir lika förvånad varje gång hon postar en ny video. Helt otrolig med andra ord. Eller, ord och ord. Det är svårt att beskriva någonting så... bra. Dramatiskt? Det är meningen, brudar! Paint it away.


why does my heart lie?


tidfördrivFråga mig inte varför. Det bara BLEV så.


megan fox ♥Åh, hon är verkligen snygg! Kolla in ögonen liksom. ♥


hem till midgårdÅh, vilken nostalgi. Detta måste verkligen vara den bästa humorserien som finns. Det är synd att det inte görs fler avsnitt, och just nu sitter jag och tittar på de som finns upplagda på Youtube. Inte precis någon bra kvalitet, men jag vågar inte ladda ner, med tanke på IPRED-lagen. Usch. Nej, olaglig ska man icke vara! Jag ska köpa alla säsonger på dvd så fort jag får pengar, fniss.

Här är avsnitt 3, del 1:


katrin zytomierskaJa, alltså brudar (och killar).
Ni vet säkert att de flesta har en väldigt bestämt åsikt om Katrin, ni vet "arga snackaren" på Vakna med the Voice? Jag kan verkligen inte hjälpa det, men jag tycker att hon är klockren. Det mesta hon säger (även om en del är för att provocera) är ren sanning.

Bloody hell, what a woman! Men skämt åsido, att ha starka åsikter är väl inget fel? Att vilja synas i media är heller inte fel, eller hur? Visst kan jag tycka att hon har LITE för starka uttryck, men jag tror att hon ÄR sådan som person, vilket inte är fel. Antingen älskar man tjejen, eller så hatar men hanne. Så är det bara. Jag diggar henne stenhårt i alla fall.

En sak som jag inte förstår, är de stora bloggerskorna i Sverige. När Katrin talar ut, bryr sig plötsligt ALLA av dem, men när de får "elaka kommentarer" på sina bloggar, "struntar" dem i dem och kanske tar upp dem någon enstaka gång. Är småtjejer rädda för vuxna människor? Jag vågar nästan dra den slutsatsen. You go girlfriend!

damn girl


saknar min kotte ♥


bara det bästa är bra nogMitt bästa skönhetstips är utan tvekan att använda en Alvedon-mask, som reducerar finnar, förminskar porer och slätar ut huden, samt är relativt ekonomiskt. 

Såhär gör du:
Ta två alvedon, lägg dem på ett fat, droppa TRE DROPPAR på de två tabletterna och låt dem absorbera vattnet. Ta sedan och smeta på det på ansiktet och ta på dig en skrubbhandske och gnugga försiktigt. Skölj sedan av med vatten. Voila! Babylent!

reversethistape@hotmail.com


nämen orlando då! :$sticker snart till skolan

Har precis gjort mig iordning, och har nya kläderna på mig! Jättesköna trosor förresten, ska köpa mig några par till sedan när Steffi betalar mig nästa vecka, fniss.


(Pika pikachuuu till höger!)


vitamin everyday


nostalgi

Ovanför kan ni se de inslag jag och Stephanie Johansson (och Amanda Eriksson) tillverkade då vi praktiserade på TV-Nord. Enjoy!

ännu ett par sköna lirare

Kolla in deras myspace här!


nu sticker jag!

Drar till stan ern snabbis - ska tjacka lite käk och reka lite affärer, då jag måste köpa nya underkläder. Alla mina trosor har gått hål på, snyft.sweet dreamsey brushän!

Saknar dig va, sådetså. (Hemligt egentligen, men..)
Hälsa morsan och farsan också, ni får komma och kika in i stugan när läget chillat lite!

Och vem är din jokerkompis? :>

UPDATE:
N64n tror jag står i skjutgarderoben under mammas klänningar?

cpc

Ett par sköna lirare:
nu drar jag!

Fixad och klar som jag är, ska jag bege mig till skolan alldeles strax för att träffa mina gruppkompisar, för att skriva den eftertraktade SEIMIOTIKUPPGIFTEN! (Dom dom dom...)
Sorry för bildkvaliteten, men ljuset här är inte det bästa! Bye for now!

natti

Nu slocknar jag för idag. Blev inget plugg som jag hade lovat mig, men imorgon ska vi ses vid 1 vid forumhuset och plugga. Bringing the computer med mig, för säkerhets skull. Snajdigt så att säga.

Måste titta så att dörren är låst. Får ångest annars.

Godnatt sötnosar.

the devil wears prada

Japp, har äntligen fått tag i denna underbara film. Chick flick, go see it!Här är trailern:


tung musik

Jag vill ha mer bra musik, hittade dessa grabbar nyss. Mycket videos och musik idag, brudar. Men så är det ibland!


vad ska jag göra med min fucking skjorta!?

Ingen kan väl ha missat Skogsturken?


lite mycket att läsa i förra inlägget?

MINA TIPS FÖR ATT INTE SLITA PÅ HÅRET:

- "Ruffsa inte runt" med handduken när du ska torka det, utan pressa handduken mot håret för så att handduken kan "suga upp" fukten.

- Platta inte håret, blås, eller locka det ALDRIG utan värmeprodukter. Helt ska man inte alls utsätta håret för värme, och om det nu MÅSTE göras, använd en värmespray eller liknande för att förhindra kluvna hårtoppar.

- Klipp dig regelbundet. Det är bättre att klippa sig för ofta än för sällan. Håret mår bra av att fräschas upp. Vill du spara till långt hår, och använder mycket värmeverktyg, är det A och O att klippa sig. Be frisören ta någin centimeter bara, och ju oftare du klipper dig, desto mindre slitet blir håret. (Appråpå det måste jag beställa klipptid snart...)

- Massera hårbotten medan du applicerar balsamet och schampoot, det stimulerar blodcirkulationen och får håret att producera ett ämne (som jag inte minns vad det heter) som får håret att växa snabbare.

- Använd alltid balsam efter att du har tvättat håret.

- För att din hårinpackning ska verka som mest på håret ska du FÖRST tvätta det med schampoo och SEDAN applicera hårinpackningen, då hårstråt har öppnats upp under schampooneringen. Efter att hårinpackningen gått in i håret (1 timme rekommenderas) och sköljts ur, applicera ditt balsam, låt det sitta i några minuter och skölj ur igen.

- Ta några droppar vinäger i schampoot och tvätta håret med det en gång i veckan för en "djuprengöring". Detta har jag inte provat själv, men det sägs vara bra.

- Olivolja och ägg sägs vara den bästa håripnackningen. Detta har inte heller testats ännu, men det är bara en tidsfråga. Olivolja har dock testats, men det tyckte jag inte hjälpte, mot alla oddds.

- Borsta ALDRIG håret medan det är blött. Det om något sliter så otroligt mycket på håret. Då håret är blött, är det "uppluckrat" och lossnar lättare än när det är torrt, vänta istället med at reda ut det tills det är helt torrt, eller använd "detangler"-produkter som underlättar utredning av hår.

tigi foxy curls & curls rockDessa är mina produkter jag använder och testar just nu. Från vänster till höger med andra ord.

1. Sulfate-free frizz-fighting schampoo:
Ett schampoo som gör håret lent och mjukt efter en tvätt, är otroligt drygt och doftar underbart, ungefär som socker och kolasås tillsammans. Mums! Fick tag i en flaska på 750ml, vilken troligen kommer att räcka mig ett halvår. Detta schampoo ska även motverka frizzighet, dvs. att håret "krullar" sig om det är fuktigt ute.

Såhär gör jag:
Jag tvättar håret med ovanstående schampoo, masserar hårbotten med fingrarna (passar på att ge mig en huvudmassage), vilket stimulerar blodcirkulationen i hårbotten som får håret att växa. Sköljer sedan ur ordentligt.

2. Sulfate-free frizz-fighting conditioner:
Ett balsam, vilket även det doftar underbart gott. Dock inte lika drygt som schampoot, men en 750ml flaska kommer nog att räcka en tid framöver för hoppningsvis. Detta balsam använder jag även som inpackning, och låter det sitta i ännu längre än vid en vanlig dusch. Balsamet ska också hjälpa till att släta ut håret och motverka "frizz".

Såhär gör jag:
Efter att jag sköljt ur schampoot, tar jag några tryck av balsamet och appilcerar i håret, och är noga med att massera in det i topparna. Kammar sedan igenom håret, alternativt drar fingrarna genom håret för att reda ut det. Sedan låter jag balsamet sitta i medan jag duschar klart, och spolar ur det precis innan jag går ur duschen, vilket brukar röra sig om 5-10 minuter.

3. Curls Rock - leave in conditioner:
Ett slags "balsam" som man appilcerar efter att man handdukstorkat håret, som man inte sköljer ur. Denna vätska är rätt lös i sig själv och kommer i en flaska på 250ml och ska förfina och definiera lockarna. Ska även motverka frizzighet och fungerar som en återfuktare för håret.

Såhär gör jag:
Då jag har sköljt ur balsamet tar jag min handduk och pressar den försiktigt mot håret och "ruffsar" inte runt håret för att få det så torrt som möjligt, det sliter bara på håret. Efter jag har "kramat ur" det värsta tar jag leave-in-balsamet och tar två pump för att applicera produkten i topparna, och sedan i längderna för att definiera lockarna.

4. Curls Rock - amplifier:
Denna produkt är som en tjock kräm, som appliceras i hela håret för att ytterligare definiera lockarna. Krämen kommer i en flaska på 100ml, och eftersom den blir "krispig" när man applicerat den i håret, behövs en mycket liten mängd i håret.

Såhär gör jag:
Jag pumpar ut en mängd lika stor som en femitoöring och gnider in händerna med den, för att sedan applicera den i håret, även i luggen, då krämen fungerar som "wax". Både i längderna och i topparna. Det viktiga i det hela är att fördela krämen jämt över hela håret.

5. HD-curls spray:
Denna spray är även den en väldoftande och definierande produkt som hjälper lockarna att forma sig som lockar och hålla sig på plats. Dock är denna produkt ingen hårspray, utan skulle kunna liknas med ett glasspray, som tillför håret glans och lyster. Produkten kommer i en flaska på 200ml och är ovanligtvis dryg, för att vara en spray.

Såhär gör jag:
Jag tar och sprayar jämt över håret och drar fingrarna genom håret, medan det fortfarande är fuktigt/blött av alla produkter och reder ut lockarna så att definieringsförmågan blir max. Efter det försöker jag att inte röra håret allt för mycket, eftersom frizzigheten lätt kommer tillbaka. Efter det blåser jag håret torrt.

6. PROFFS hårspray (version rosa):
Ja, den gamla klassikern, aka "emo-sprayen", på 300ml använder även jag. Eftersom det är den bästa sprayen hittills till ett någolunda billigt pris, har jag valt att satsa på ett "supermarketmärke", istället för ett salongmärke. Snart kommer ett nytt hårspray troligen tillkomma i samlingen (!).

Såhär gör jag:
Efter att håret är torrt, plattar jag min lugg (värmespray skall införskaffas så snart som möjligt) och sprayar hårsprayet jämt över hela kollifejset. SEDAN är jag äntligen klar!

TIGI produkterna kan köpas på FEELUNIQUE & HÄR.
PROFFS kan hittas i mataffärer etc.

intresserad av hårtips?


Sicken gammal bild jag hittade!

Funderade på att skriva ett inlägg om vad jag använder för hårprodukter, eftersom jag tenderar till att få slitet hår rätt snabbt. Fick nämligen en förfrågan av en läsare som undrade över vad man kan göra för att förhindra att håret blir så slitet snabbt. Måste fota mina produkter bara, sedan slänger jag upp lite tips! ♥

ronnie eller craig?

Ronnie Radke som sångare för Escape the Fate?Eller Craig Mabbitt, före detta sångare i bandet Bless the Fall...?


man kanske..

... skulle kliva upp ur sängen och börja plugga och blogga?

back from outdoorz


Nämen, var har du handen Ronnie? ;)

Tog mig en stärkande promenad med min buddy Zeina nyss och rensade skallen på onödig information. Höll på att balla ur vad gällande skolarbetet, och ibland blir det bara FÖR MYCKET alltså. Speciellt när man har pms också, som jag alltid har. Eller, ungefär cirka alltid. Har fått lite nytt perspektiv på saker och ting nu i alla fall, och imorgon kanske jag sticker in en snabbis till stan innan jag tar mig an det sista i kapitlet om Semiotik.

nageltrend hösten09


en gammal klassiker mitt upp i allt


brb

Hoppar in i duschen en snabbis nu och återkommer strax med lite modetips, darlings!


new moon extened trailer

Så är det, mina damer och herrar.

Den 20onde november i år är det dags för den rafflande fortsättningen av Twilight-serien att ha premiär. Kom över detta klipp på en av mina läsares bloggar och tänkte att jag skulle dela med mig den till er, som tack för alla söta kommentarer jag hela tiden får. Anledningen till att kvaliteten är så pass dålig är för att den som postat denna, har filmat på antingen en bioduk eller på en tv med kameran, därav det ytterst irriterande flimmret som hela tiden stör.

Puss på er & njut!


cuties, kom till mamma!


ronnie radke spyr på publiken


grym snubbe


they say you're sleeping

Vad lyssnar jag på just nu?


hans zimmer ♥

Åh.
Denna man har verkligen fångat mitt hjärta, och jag önskar att jag någon gång fick träffa honom. Jag vet inte vad jag skulle säga, för jag skulle vara helt förstummad av hans skönhet.
NAT.
Men i hur som helst bara älskar jag hans musik - det finns inte ord för att beskriva hur underbar den är- , och smakprov kan ni klicka på nedanför. Ni hör väl vilken som hör till vilken film? ;)


style-guru?

Åh, ja, så är det.
Dyrka mig för den gudinna jag är - NAT. Lite tips på vad det finns för snygga saker på H&M, jag kollade siten nyss, allt för en fresh update här på takai.blogg.se.

Varför lät det som en radioreklam?

Jo, för att det var MENINGEN! Jag och Anton och hans polare ska försöka knäcka igång en radiokanal på Universitet (jag ska försöka göra en webbradio)! Är inte det helt awesome? Jag kommer att bli nya Katrin Zytomierska utan tvekan. Jag har äntligen lärt mig hur man uttalar kvinnans namn och det är jag rätt stolt över. Inget fel på henne, lite kaxig i käften, men det är något vi har gemensamt. Ett nytt radarpar kanske? Jag tillhör nog en separat generation - den i Örebro vill säga.


we are the d, we are the d, we are the d


här sitter jag

Och vet ni vad jag har i knät?
En sprojlans ny laptop. YEAH! Ska beställa CS4paketet, Office och Norton såsmåningom.
Imorgon ska jag hämta mer saker, och jag är så glad att jag äntligen har en dator jag verkligen kan sitta på utan problem. Och den är så SNABB?!

Videobloggar kommer upp snart, lovar!


äh

Imorgon ska jag fixa min dator, samt försöka få i mig frukost och lunch  på två timmar, samt hinna duscha, klä på mig och sminka mig. Usch. Jag hatar att känna mig stressad på morgon, vill liksom kunna vakna i lugn och ro och chilla. Har ont i ögonen också, ska ta en alvedon innan jag går till sängs.

Har tagit mig igenom de två första sidorna i FILM ART. Bara 311 kvar. Så är det att gå på universitetet. Men sedan får jag ju en ny underbart fin dator också. Så lite har man ju att se framemot, fniss.

Godnatt babes.


skallepärs försvanna kronaNu får ni lite underhållning medan jag är och handlar.


'cause it's the pick of destinyKollade precis klart denna dyrgrip som belöning för att jag och mina universitetspolare lyckades skriva klart det jobbigaste PM-et någonsin. Tack dudes för hjälpen, nu är vi klara! YEAH!

Imorgon är det föreläsning igen, och jag ska efter/före det kolla in vilken dator jag ska inhandla. Spännande värre. Troligen blir det en laptop, en MAC kanske till och med. Oj oj oj. En snygg datorväska ska jag även försöka hitta. Beställer troligen den från Gina som "alla" nuförtuiden har. Men ack, så snygg den är. Efter det, skall föda inhandlas, och efter det ska jag hämta ut resten av min kurslitteratur, och betala den för att se hur mycket pengar jag har kvar sedan.

att göra lista:- Skriva matlista.
- Skriva PM - analysuppgift 1 - neoformalistisk analys.
- Titta på Constant Gardener.
- Göra upp ett städschema.
- Hämta ut mina böcker (ev imorgon?).
- Göra klart min meny på bloggen.
- Duscha - eller imorgon?
- Exfoliera ansiktet.
- Betala boken (437).

- Betala Stephanie (180).
- Betala Clara (200).
- Prata med en datorkunnig dude angående possible mac-inköp.
- Skriva segmentering.
- Skriva arbetshjournal.
- Lägga upp PM + ABJ + SEG på BB.
(Oj vad ni förstopd mycket!)


there is one girl in my life that makes me love againMin favoritlåt just nu. För den som är intresserad av vad jag lyssnar på. Just nu alltså. Inte alltid, utan just nu. Jag är inte ett Basshunter-fan. Jag bara gillar hans låtar. Ibland. Rätt så ofta och rätt så mycket faktiskt. Jag älskar min dubbelmoral.

MEN VAD HAR HÄNT MED BASSHUNTERS HÅR?!

pretty in purple


o-m-g


en rolig voice-over


yo betta do what yo canNu blir det äntligen Brokeback Mountain, med anteckningsblock och penna i högsta hugg. Jag ska bara göre ett snabbt toalettbesök innan, sedan kommer jag att stänga ner MSN, blogg.se, och internet, för detta skall vara klart på onsdag, och jag har inte ens börjat. Har tagit på mig uppgiften att skriva ihop PM:et, och jag hoppas att jag kan få ihop 3-4 sidor analys, det borde inte vara så överdrivet svårt. Jag menar, mina bloggkunskaper har verkligen hjälpt mig att utveckla mitt språk, min stil på mitt skrivande, och jag vet att jag uttrycker mig på ett speciellt sätt.

Jag vet redan att jag är unik, men det vet ju inte NI. Känner verkligen att jag bara var TVUNGEN att dela med mig av det, MHHHH!!!! (allt för gällt läte). Gissa vem jag föreställde? Tänker inte ens nämna namnet. Så fruktansvärt vidrigt.

Stackars Heath, rip dude, you'll never leave our hearts, dude.

i d-i-e-4-y-o-u

Gör man om sin bloggdesign måste man lyssna på riktigt bra musik, så att man blir peppad på att fortsätta och faktiskt gör klart den. Jag lyckas aldrig. Men jag ska verkligen försöka ikväll. Plus att jag skall analysera Brokeback Mountain. Den är två timmar lång, och jag känner mig lite smått stressad eftersom jag inte har BÖRJAT titta på den ännu. Men det löser sig. Är hemma från skolan imorgon också, med tanke på att det "bara" var filmvisning, så jag har laddat ner (OH SHAME ON YOU GIRLFRIEND!!!) Constant Gardener, vilken jag ska titta på imorgon, samt skriva klart PM:et som skall upp på Blackboard innan klockan 12 på onsdag. Tufft liv som student..? Eh - JA?!


snap! - rythm is a dancer

Ni kommer väl ihåg den gamla dängan som spelades på alla discon på 90-talet? Nu satsar Snap! på att remixa sin egen version och hotta upp den till en sprudlande clubmix. Vad tycker ni?


totally adorableVad tycker ni om denna grabben då?
Irriterande, snygg, charmig, ball, komisk, töntig, bögig, söt?


Jag tycker att han är one of a kind, verkligen. Dock tycker jag att han kanske verkar lite feminin, men
med tanke på att han har sin egen stil, och har tittat på alla hans videor, tänker jag inte på honom på det sättet. Hans klädstil, och hans sminkningar är SÅ snygga. Jag, som fotograf, önskar verkligen att jag kunde sminka dem jag fotar på samma sätt som han gör. (Nu menar jag inte att han fotar, utan att jag vill sminka mina "objekt" som jag ska fota, såsom han är sminkad till vardags, ni hajar va?)

Helt sjukt söt är han i vilket fall som helst. Skrev till honom nyss på youtube, och jag VET att han kommer att svara. Vem kan motså mig liksom? ;)

information om mitt underbara snor


Jag är som rubriken lyder SNORIG.
S-N-O-R-I-G.
Gult slem som rinner ifrån näsan, how nice is that på en skala? 0 skulle jag vilja säga. En god nyhet är att jag inte har ont i halsen längre, vilket är oerhört skönt. Istället dricker jag honungsvatten och har precis sprejat upp nässpray i luftkanalerna ovanför munnen. Mums. Jag gillar verkligen att äckla mina läsare. Vill ni veta detaljer? Jag kanske ska göra en videoblogg om hur man snyter sig på bästa sätt?

"USCH, vad är det hon säger?! Nu kommer jag aldrig läsa denna blogg igen!!!!111"

SYND för dig, biaatch! Att missa nästa storbloggare är INTE OKEJ. ;)

imorgon blir det heath ledger
För filmen min grupp har valt heter Brokeback Mountain. Har inte sett den, men jag har hört att den ska vara riktigt bra. Penna, papper, och lite mindre ont i halsen är det jag hoppas på inför imorgon.

Har appråpå ingenting mailat Gunn Claesson (SYO:n på universitetet) och frågat angående en ny dator, och vem man ska prata med. Jag pallar VERKLIGEN INTE att sitta på denna trögburk till dator mer. Jag har gjort femhundra diskfragmenteringar OCH virusscannat datorn med både Avast och AVG-virusskydd - men inga virus hittas. NÅGOT fel måste det ju helt enkelt vara? Jag har typ tre program installerade på datorn, som tar upp riktigt mycket plats, plus att halva hårddisken är ledig. DEN ÄR FORTFARANDE SEG!? I och för sig är den 10 år gammal, men den ska väl fungera ändå? ARG TAKAI.


Nu ska jag titta klart på Kvarteret Skatan (som pappa tipsade mig om när han ringde senast) och sedan krypa i säng. Tog en välförtjänt dusch innan jag började glutta på glans och hans kompisar, och det var den BÄSTA DUSCHEN jag någonsin tagit, verkligen.

Äh, godnatt med er sötnosar (och haters). I'm the one and onlyy takai-mjaooouuu, fersure! ;)

avlider i halsont snart

Har inte varit sjuk på ett tag, och hade nästan glömt hur fruktansvärt plågsamt det verkligen är att vara sjuk. Stackars, stackars mig. Har ont i halsen och är förkyld som jag vet inte vad. Kommer säkert dö i svininfluensan på kuppen. (Det måste vara det fulaste uttrycker någonsin?!)

Snoret har slutat rinna nu, och halsonten har börjat lägga sig efter att jag tog en alvedon. Snart är det dags för en varm och mysig dusch, och jag hoppas att den kommer att kurera något. Sedan blir det film och läsa sista delen av Twilight. Sov inte speciellt mycket inatt och när jag vaknade fick jag panik av att jag inte kunde svälja. Nu blir det nässpray och fiiiiiilm!

Steffi - din blogg fungerar inte. Din banana-sida är SJUKT seg. FIX IT OR DIE!!!111

blogg.se är så seeegtALLTSÅ?!
Vad är det för FEL på blogg.se? Man kan ju inte ens gå in på sin egen blogg och titta den utan att menyerna eller kommentarsfältet inte kommer fram på en gång? Jag har SNABBT internet, inte så segt att jag kan ta raketen till månen och tillbaka innan sidan laddats klart.

Nu ska jag och Steffi cykla till COOOOOOP (Kopps) och handla chips.
PUSS VA


nu blir deet labb på universitetet
Kommer senare idag. Sticker nog in till stan och försöker få tag på ett paraply, medan jag ändå är där. Ska även handla lite mat. Nu måste jag springa till bussen. Puss babes!

en sådan underbar karlstads-stalkerSvar på tal:
Ja, med tanke på att du läser min blogg dagligen, betyder det med andra ord att du inte kan få nog av mig. Och om du inte vill ge mig mer uppmärksamhet, varför lägga ner tid? Det finns alltid haters, men haters make me famous, och du är en av dem baby! Med tanke på att du inte vågar stå för vem du är, gör hela kommentaren (om möjligt) ännu mer sorglig.

freaky friday & lindsay lohan

Alltså, åh.
Förstår inte varför atta kändisar måste/väljer att förstöra sig själva.
Kolla på kvinnan liksom. Så sjukt snygg. Önskar verkligen att jag fick lite snygghet av bruden.


fjortisbloggare - listen up!


panik hemma hos takaiJa, allt började med att jag skulle fixa lite ris och kyckling. Men riset brände tydligen fast, fast jag hade plattan på ettan, och brandvarnaren gick igång, kyckligen stod på spisen och jag hade kycklingsaft på händerna. What to do?
Jag tog en stol och stängde av larmet och nu har jag ännu värre tinitus än förut. On top of everything regnar det ute och det luktar bränt i lägenheten, så att jag är tvungen att vädra korsdrag, vilket kommer att resultera i att mina kläder som jag tvättade igår, som inte hann torka, kommer att bli fuktiga och inte torka idag heller. Plus att jag säkert kommer att bli förkyld på kuppen. VERY NICE!

oh how you're pretending


low low low looow

Ska snart sticka till skolan och kolla film. Rätt schysst program jag har valt, känner jag. Nu regnar det, och jag vill inte cykla i regnet, då förstörs ju mitt smink, bu-hu. Sticker in till stan en snabbis efter filmen, måste handla ett paraply och lite andra saker.

Förlåt för min bloggtorka.
Förlåt för min fula header.
Jag ska bättra mig, jag lovar.


i kno u wan mehJa, visst saknar ni allt mina massiva uppdateringar? Men jag hinner verkligen inte nu, med tanke på skolan och allt annat som skall fixas i samband med min flytt till Örebro. Jag funderar på att posta en del gamla bilder istället, bara för att få lite liv i bloggen igen. Har fortfarande idétorka, men jag är nog förhoppningsvis tillbaka på banan snart.