Bröllopsplaner

Jag sitter just och pluggar lite och räknar minuterna tills dess att Youtube kommer att live-streama bröllopet mellan Prins Willian och hans söta Cathrine. ♥ Åh, det här kommer att bli så otroligt fint tror jag, hihi! :> Fast ingenting i världen tror jag kan slå detta klipp - det är nog bland det sötaste jag någonsin kommer att få se i hela mitt liv tror jag.

Men åter till William och hans supersöta Kate; Klicka här för att se bröllopet live. (Det kommer att börja streamas klockan 11 svensk tid, så be on time framför datorskärmen, mhmm !!)






Stureplansrätten

Bjöd Emma på denna "Stureplansrätt" häromdagen; tortellini (innehållandes kött), riven parmesan, citron olivolja, skivad avokado, räkor, toppat med färsk basilika. Har ni möjlighet måste ni bara testa - superfräscht och somrigt!






OOTD;

Slänger upp gårdagens outfit här. Till detta min svarta kavaj från Kappahl.







New in

Här är lite av det som jag hittade igår. Det på bilden är ifrån det nyöppnade New Yorker här i Örebro!






Outfit

Slänger upp en outfit of the day idag (det var ett tag sedan, så jag tänkte att det var dags nu!) ;






Touch-ups

Blir man inte typ superglad och taggad inför sommaren när man ser det här kollaget som jag alldeles nyss slängde ihop? :> Vill bara sitta i gräset med en Daimglass (av den nya sommarsmaken päron) i handen, fötterna som myser ner sig i det gröna, solbrillorna på plats på skallen och solen som gassar? Taggar så otroligt till min USA-resa och allt annat kul vi kommer att kunna hitta på i sommar. Är så glad, glad, glad! (Trots att jag fick U på min salstenta för ANDRA gången, haha! :'D)

{Den vita blusen är från Lindex, resten är ifrån New Look ♥}






Today;

Ska sticka till stan en snabbis innan skolan för att fixa lite mediciner till mitt oerhörda soleksem :( Idag känns det dock bättre, men det kliar fortfarande. Är det någon som har något tips mot vad man ska göra? Hög solskyddsfaktor, aloevera, betakarotén-tabletter, hydrokortison.. Det är det jag har hört ska hjälpa, men jag mer än gärna emot andra förslag! :> Ska även spana in Fashion for Aids-kollektionen från H&M idag, har en tshirt i sikte som jag gärna skulle vilja lägga vantarna på - en mintgrön. Visar sedan om det var någonting som föll mig i smaken, hihi. Kram så länge babes! xo







Summer

I helgen så blev det inte så mycket fest som jag och Emma hade hoppats på, det hände lite saker på fredagen som inte var så trevliga, så vi gick inte ut. Vi spar oss till Valborg istället, haha! :'D Istället så har vi legat ute och solat och ätit gott, och shoppat hela helgen och bara haft det supermys i solen. Jag har fått mina älskade (eller inte så älskade...) soleksem, och jag håller på att försöka vänja mig för fullt så att jag sedan kan njuta av solen till fullo i New York! Mys mys! :D Nu är det sommar på riktigt!






Idag;

Idag har jag pluggat och pluggat och pluggat. Och så har jag ätit glass. Och mått illa efter för mycket Ben & Jerry's. Imorgon ska jag ha seminarium i skolan, och vi ska diskutera två uppsatser för att kunna se hur man ska kunna skriva sin egen senare. Usch - jag tycker att det verkar så svårt. Men vi är tre stycken, så vi får hjälpas åt för att få ihop våra 45 sidor.

Imorgon är det studiebidrag, och det innebär shopping! :D Ska försöka hitta en söt blus och en enkel pennkjol att ha till, samt några svarta matta insugande strumpbyxor. Nu när det är sommar snart, så kan man ju börja gå ut i klackar och dansa! Awesome. Till helgen blir det party! See you out there, you crazy Örebropeoples!








Idag;

Idag så har jag hjälpt Emma fixa sin cykel; tog ner den till snubben vid Pressbyrån vid skolan, så nu är den fixad och vi kan dra på våra cykelturer igen - supermysigt! Sedan borde jag ha pluggat som bara den, men jag fick ett strömavbrott och kunde inte komma åt uppsatserna som jag ska analysera till seminariet imorgon. :( Nu är det dock tillbaka, så det blur nattplugg för mig. Får hoppas att jag kan ta igen det idag/inatt så mycket det bara går. Har mailat Åsa om det här, så jag hoppas vekrligen att det är okej. Men det löser sig nog! :>








Somrigt;

Åh, dessa finisar får gärna flytta in i min garderob alltså. Så galet fina och somriga plagg. :>
{ Samtliga plagg är ifrån H&M }





Vårmums.

Har hittat lite söta saker på H&M som jag mer än gärna skulle vilja lägga vantarna på nu till våren. Speciellt den snygga sporttoppen och linnet. Och ännu en leopardpryl kan ju inte skada faktiskt, hihi. Allting i kollaget kommer ifrån H&M, och bilderna är även hämtade därifrån. :]






New in;

Shoppade lite småsaker igår, och hittade bland annat denna söta ring på Kappahl. Me likey.






Vår i Örebro

Har inte skrivit i bloggen på ett tag, så jag tänkte slänga upp ett inlägg nu! :] Har (precis som tidigare) galet mycket i skolan att göra, precis hela tiden, så jag har inte tid att blogga. Även fast solen har kikat fram, har jag inte med mig kameran överallt - men jag tror faktiskt att jag ska börja ta med mig den lite oftare. Man vet aldrig vad man kan hitta för roligt att fota (som häromdagen när vi satt ute och lunchade t.ex.)!

Hade en supermysig födelsedagshelg hemma i Stockholm förra veckan, och till helgen kommer mina folks upp hit och hälsar på! Imorgon är det torsdag, och sista dagen att plugga innan tentan på fredag. Hoppas verkligen att det kommer att gå bra den här gången, men det tror jag nog! :'D Fick boken "Elsas Värld" i födelsedagspresent av min snälla bror också - den är superbra men tyvärr har jag inte haft tid att läsa så mycket i den än.








Snart kan man bada!

Snart är det sommar, mina vänner, och då kan man äntligen dra till standen och få doppa sig i havet eller i sjön. Längtar vekrligen tills det blir så varmt. Men för er som går under kategorin "badkruka", finns det ett annat alternativ. Har ni hört talas om fenomenet "badtunna"? :o

Jag hade absolut ingen aning om vad det var för någonting tills jag hittade den här sidan, om just badtunnor. Jag undrar om ordet inte bara är en försvenskning av det amerikanska "jaccuzzi",  eller någonting - kanske för att just locka till sig andra köpare? :o Jag kan tänka mig att en jacuzzi är mycke dyrare att spendera pengar på , än en badtunna, och för den badsugne är det väl ultimat att kunna gå ut i trädgården på vintern och sjunka ner i ett hett och ångande bad. Vem vill inte ha det bakom huset eller på sin terrass?

{ B i l d k ä l l a }






Födelsedagsbarn!

Usch, jag är så otroligt dålig på att blogga. Men eftersom att jag alödrig har tid får ni helt enkelt stå ut med att mina uppdateringar är lite glesa, hihi. I vilket fall som helst så är jag hemma i Stockholm den här helgen. En del vet varför, medan andra inte gör det; idag (den 2a april) fyller jag 21 år! :3