People always say that my music's loud

Ingen har väl egentligen missat denna låt, så det är väl lika bra att jag lägger upp den för er som har gjort det :> Haha, första gången jag hörde den så höll jag på att få panik, eftersom att jag visste att det skulle bli årets sommarplåga (eller i alla fall en av dem), och en sådan låt som man går runt och sjunger på, även fast man inte riktigt vill göra det, haha! Men lite söt och bra är den ju faktiskt! :]






New in!

Shoppade lite igår, men ska lämna tillbaka den ena toppen (den i mitten på första bilden). Den var lite för kort i modellen, men jättesnygg annars. Jättesynd, men så är det ju med kläder! :] Jeansskjortan är jag supernöjd med, den är galet snygg på, och är verkligen sådär somrig och sval som en sådan ska vara enligt mig.

Ska gå på jakt efter ett par nya jeans idag också på Cubus och se om jag hittar några. Vill försöka hitta ett par med en ljusare tvätt, om det nu finns. Men mest för att se om jag över huvud taget kan ha dem storleksmässigt, hihi! :> Får se vad jag kommer hem med idag.







Yesterday

Åh, det var så varmt igår! Hade alldeles för mycket på mig alltså - men jag vill verkligen inte gå runt i shorts och strumpbyxor i stan, jag tycker att man blir så himla smutsig om benen alltså! :o Men så länge man cyklar och har en vattenflaska med sig i väskan så brukar det lösa sig - blir det alldeles för varmt får man gå in i en affär och svalka sig! (Eller shoppa lite kanske?) :]


{ kofta - h&m, linne - h&m, jeansleggings - kappahl, ballerina - din sko,
halsband - konfirmationspresent, ringar - h&m, kappahl }





Hitta ditt drömjobb!

 

Har ni använt Spray någon gång? När jag var liten vet jag att jag använde mig av Spray-tjänsten typ "bygg din egen hemsida". Nu (en massa år senare) har företagat utvecklats sig och har skapat en egen "jobbsök"-tjänst vid namn Spray Jobb. Detta online-verktyg passar perfekt till er som kanske kommit ifrån gymnasiet och precis tagit studenten och vill tjäna pengar ett tag istället för att sätta sig i skolbänken igen. Eftersom jag pluggar, och är klar om ungefär ett och ett halvt år, har jag börjat kika runt redan nu efter webbdesignjobb. Det verkar inte precis vara brist på dem; åtminstonde inte just nu, vilket bara bådar gott inför framtiden! Hoppas verkligen att jag kan få ett sådant jobb - spännande ju.

 

En del jobb kräver att du skriver ett personligt brev, vilket du kan få hjälp med via Spray. Jag har skrivit ett personlig brev redan, men den tjänst som Spray erbjuder har gett mig några värdefulla tips! Det kan i alla fall vara värt att kika igenom, även fast man kanske är nöjd som man är. Man kan ju alltid bli bättre, eller hur? :] Förutom det, finns det även hjälp med att skriva sitt CV!

 






Season 4

Åh, sitter och kikar på säsong 4 av True Blood nu - så galet spännandeeeee, heh! Har ni inte böjat kolla, så gör det. Inte för att vampyrer är någonting jag tycker är extremt stiligt, men jag gillar berättelsen. I och för sig tycker jag att den har blivit lite för flummig, men det kanske blir bättre, haha. Ni fattar vad jag menar, om ni har sett serien antar jag? :>

{ bildkälla: imdb.com }






Nighty night!

Åh, idag har det varit en bra dag faktiskt, trots att jag vaknade på fel sida. Jag var så himla sur och tvär imorse, och trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna - men fick en massa energi av gymmet och träningen idag. Det var så kul att gymma med tjejerna! :] Ska förmodligen köra imorgon också! Hoppas på en fet träningsvärk i armarna speciellt imorrn när jag vaknar.

Har kikat igenom plugget nu, så jag tänkte faktiskt ta att börja imorgon så att jag inte får alldeles för mycket att göra. Det är rätt spännande det där med Livets Mening faktiskt - men det är svårt att begränsa sina resonemang tycker jag. Det blir nämligen så att man (i alla fall jag) svävar ut och svindlar mig bort. Läskigt, men som sagt - intressant.

Nu ska jag gå och lägga mig - är tröttttis. Natti natti! xx






2011-06-27

Oj, vad tidigt jag är uppe idag! Gick upp 9 idag och kikade så att min studieförsäkran hade kommit in till CSN. Sommarkursen börjar ju idag - så jag ska försöka läsa lite inför den idag, och kika lite på den första uppgiften. Vår föreläsare verkar rätt bra faktiskt - som en gullig liten farbror ungefär, haha! Detta kanske faktiskt kan bli intressant!







Sötnos

Åh, Masterchef är så otroligt spännande! Har redan hittat min favorit - hoppas bara att han går vidare! :> ♥






Midsommardagen

Idag blev det en rätt varm och härlig sommardag, trots väderprognoserna som talade för regn hela dagen. Jag och Emma cyklade och handlade lite, käkade lunch hos mig, stack sedan till Svampen och tog varsin glass! Efter det cyklade vi runt i stan lite, för att sedan käka fruktsallad hemma hos mig. Just nu sitter jag och kikar på den nya säsongen av Masterchef och väntar på att min tvätt ska bli klar. Skönt att få undan lite liksom! :>

Imorgon ska jag börja kika på sommarkursen och läsa lite inför lektionen på måndag, ska bli spännande att se om det nu är någon rolig kurs det här, och inte bara flum, hah.






Midsommarafton!

Åh, jag höll nästan på att glömma; glad midsommar allihop! :]
Hoppas att ni får en trevlig dag med vänner och familj (och vilka ni nu firar med!), utan regn och rusk.






News

Har ni spanat in den där sidan Bloggriket? :o Det är en rätt kul tjänst, som innebär att man kan hitta nya, inspirerande och roliga bloggar som passar ens önskemål i bloggosfären. Ska alldeles strax kika igenom listan och se vad man kan hitta! :> >> Klicka här för att komma till Bloggriket! <<






Biking in Pennybridge

Kom hem från en cykeltur nyss med Emma. Vi cyklade hemifrån mig vid klockan åtta, och jag var hemma 23.10 ungefär. Det är helt galet! :] Känner verkligen att konditionen har förbättrats från och med att det att jag kom hem ifrån Stockholm, där jag hade semester och unnade mig en del gott (alldeles för mycket ur viktnedgångssynpunkt...). Men det var då, och nu är nu! Nu blir det att köra stenhårt fram till att jag sticker till landstället och senare New York! Fightooo!!

{ pictures from we heart it; #1 - #2 - #3 - #4 }





Tees

Jag vill ha alla :(






Party on the Floor

En av mina (många som ni säkert märkt) favoritlåtar som spelas hos mig just nu;






Today

Efter att jag skrev tentan, cyklade jag till Tybble och handla lite välförtjänta popcorn, som jag sedan intog så fort jag kommit hem. Jag vet inte riktigt hur det gick idag - men det gick förhoppningsvis vägen i alla fall! :> Stay possitive!

Efter mitt snacksintag (och ett antal minuter framför datorn spelandes Age of Empires III), begav jag mig till gymmet och ställde mig på crosstrainern i 35 minuter. Sedan piskade jag löpbandet i 25 minuter, och det märktes verkligen så galet tydligt att jag inte har tränat på ett tag. Men det ska det som sagt bli ändring på! Idag blev det inga vikter, utan de sparar jag till imorgon.

När gympasset tog slut vid 18tiden, stack jag till Coop för att hämta ett paket (innehållande en ny laptopadapter, då min har börjat glappa). Handlade även kycklingklubbor, samt korv och korvbröd - tänkte ta det till lunch imorgon. Och nu lagar jag lite middag till mig - kycklingklubba med rosmarin, salt och peppar och lite ris. Mums!






Today

Ska sticka till skolan nu och skriva min tenta. Köper med mig en sallad och käkar den till lunch, om det nu finns något fik som faktiskt har öppet. Annars får jag kolla pressbyrån! Önska mig lycka till nu! :o






I'll be cold too if I'd give you my jacket

Sötaste låten :>






Nänänänä

Gillar ni också Parlamentet? Det gör i alla fall jag - och jag önskar att jag hade sett dem från första säsongen till den näst näst senaste. Jag gillade nämligen inte när dem bytte ut Anders mot den där snubben som varit på Kanal 5 tidigare :( Inte okej. Anders S Nilsson är ju kungen av Parlamentet liksom. Detta är i alla fall ett av mina favoritklipp med Henrik Hjelt, haha. Galet roligt!






Going out

Denna supersomriga outfit ska jag verkligen försöka att lägga vantarna på! Hela outfiten är ifrån H&M, förutom parfymerna som finns att köpa på bland annat Nordicfeel, KICKS eller Åhléns. Om ni inte har fått någon snygg bränna på benen, kan man ha snygga strumpbyxor eller leggings till - jag skulle välja genomskinliga svarta strumpbyxor eftersom att jag inte riktigt har vant mig vid att visa upp mina ben (plus att dem inte är så bruna som jag skulle vilja...).

{ What you see in the collage is the following products; }
Halsband - 79,50:- , Armband - 79:- (slutsåld för tillfället), Syrénfärgade shorts - 149:-,
Sandaler - 199:-, Ljuslila bh - 79,50:- (på rea just nu), Blus - 249:-

JLO Miami Glow (100ml) - 369:- & Sarah Jessica Parker NYC (30ml) - 345:-






Versace for H&M: Autumn 2011

Spännande med ett nytt samarbete mellan H&M och en riktigt känd designer! 19 november kommer kollektionen att landa i butik (jag tror att det var 300 utvalda butiker runt om i Sverige) och börja säljas på H&M-online shop. Hoppas att det blir några riktigt snygga plagg denna gång! När Lanvin släppte sin kollektion fanns det några riktiga godbitar (framförallt skorna), och en supersöt klänning i ceriserosa som jag minns extra väl. Versace kommer nog inte att göra sina fans besvikna, eller vad tror ni? :>

{ Bilderna är hämtade ifrån denna sida, och tillhör alltså inte mig }






Tonight

Trodde minsann att det skulle bli en lugn kväll framför datorn, men jag fortsatte bara min kickstart genom att cykla i nästan två timmar i sträck istället, haha! Jag är galet trött nu, och mina ben är tunga = lyckad dag! Imorgon blir det sovmorgon, och sedan frukost, och sedan blir det gym igen på morgonen/eftermiddagen. Tänkte sätta mig och plugga lite sedan också - har ju tentan på onsdagen. Men det kommer nog att gå superbra! :>

En sak som är riktigt svårt under viktnedgång är det eviga suget i magen. Jag måste verkligen försöka att ge detta ett ärligt försök nu - det ska bort en gång för alla. Om det ska börja hända någonting på vågen och i måttväg tills om en månad, då måste det ske någonting drastisk ändring. Jag MÅSTE sluta helt enkelt.






I wear my crown of thorns

Detta är en av mina favoritlåtar just nu;
(Clara var den som tipsade mig, och nu kommer den att gå på repeat resten av veckan)

 






Today

Dagens gympass idag var galet jobbigt, men jag genomförde det i alla fall, och det tänker jag vara stolt över. Stod 62 minuter på crosstrainern, och brände ungefär 610 kcal, sedan blev det vikter där jag jobbade med armarna och magen - spännande att se om det blir någon skillnad om en månad, när jag tänkte väga mig och mäta mig igen. Till middag blev det kyckling med red curry-krydda, samt lite majs. Gott!

Fick också reda på att min sommarkurs är framflyttad till nästa vecka på måndag; super! Då kan jag verkligen plugga inför tentan ikväll och imorgon så att jag förhoppningsvis kan kirra ett godkänt på den.






today

Ska packa ner datorn nu och sticka till bussen! Slänger upp en quickie bara innan;






Favorit

Passar på att tipsa om lite mysig kvällsmusik;
(som dessutom tillhör en av mina favoritfilmer, för er som inte redan visste!)


 











Packning på g

Eftersom att jag tog fästingvaccinspåfyllnad (längsta ordet jag troligen skrivit i ett blogginlägg...?) igår, så har jag fått lite ont i armen efter sticket. Jag börjar nästan undra om nålen inte träffat någon nerv eller någonting sådant, för armen är verkligen helt öm. Jag ser inget blåmärke än i alla fall, så det kanske går över tills imorgon förhoppningsvis.

Sticker hem till Örebro igen imorrn - ska bli skönt att komma hem och in i rutinerna igen, måste verkligen ta mig till gymmet nu; har tydligen lagt på mig nästan 5 kilo medan jag varit hemma dessa två veckor (hur det nu är möjligt...). Men de ska bort såfort jag kommit hem! :>






Läsarfråga:

Fick en till läsarfråga som jag tänkte svara lite kort på - det kanske finns fler som undrar, och då är det ju lika bra att posta svaret som ett inlägg, eller hur? :]

Q: Alltid när du tar dina bilder så får dom typ glittrig bakgrund? asså rosa, prickar osv. :o sjukt fint, hur gör du? :D förlåt om jag är anonym..

A: Det gör inget att du är anonym, jag svarar på din fråga ändå såklart! :> Jag har gjort en videotutorial för ett tag sedan, där jag förklarar hur man gör! Det hela går ut på att experimentera lite (med t.ex. sina olika lager och inställningar), det är ju därför Photoshop är så stort och ett så tungt program om man kan kalla det så. Förstår ni inte, är det bara att fråga vidare i kommentarsfältet, så ska jag svara så gott det går.






In real life

Smosh is back! För er som har (otroligt nog) missat denna duo, slänger jag upp ännu ett klipp! :> Man kan ju inte annat än älska dem. Detta klipp är speciellt riktat till den generation som växte upp med de gamla Pokémon-spelen, såsom Röd och Blå. Nostalgi!






Harry Potter; the end

Åh, jag blev faktiskt sugen på att se den sista Harry Potter-filmen nu faktiskt! Även fast jag inte har varit ett fan av filmerna, har jag alltid tyckt om Snape. Hur kan man inte tycka om Snape? :> Snape + trailer = bra film (förhoppningsvis).






Läsarfråga:

Q: Hur mycket pengar tjänar du på din blogg? :)

A: Det beror på hur mycket uppdrag jag får i månaden. Ibland får jag uppdrag att skriva sponsrade inlägg hos Blogvertiser, ibland blir jag tillfrågad om ett speciellt företag kan visa sin banner på min blogg under en viss tid. Detta ger en viss inkomst givetvis. Videofy.me har jag tjänat mig en hacka på, men inte kunnat hämta ut någon lön än, och detsamma gäller med Bloggerfy eller Bloggpartner. Slår jag ihop det som jag vet att jag har tjänat ihop blir det kanske runt 1000-1200 kronor ungefär.

(Jag skulle dock föredra om frågorna inte var anonyma, känns så opersonligt att svara till någon man inte vet vem det är, speciellt om det är personligare frågor. Hoppas ni förstår vad jag menar! :>)






Efterlysning!

Är det någon söt och vänlig själ som vet var i hela världen jag kan få tag i en ceriserosa/hot pink kavaj? En figursydd helst, och inte en kavaj i en boyfriend-modell, alltså helst inte oversize. Såg att H&M hade en på Divided-avdelningen, så jag tror att jag ska testa den i en 42a och se hur den sitter! Det är så galet snyggt när man är lite solbrun och matchar den med ett svart eller vitt enkelt linne på sommaren. Får se! :>

{ Eftersom att bilderna inte är mina, hittar ni bildkällorna här & här! }






Everywhere I go

Det blir mycket videor idag, men ibland har man såna där dagar där man hittar hur mycket som helst, eller hur? :> Och bra musik som man kan spela hela sommaren kan man ju inte precis få för mycket av.






Måste be om ursäkt,

Jag måste vara världens sämsta bloggerska. Jag har tappat ungefär 150 läsare och jag svarar nästan aldrig på mina kommentarer som jag faktiskt får. Får ta och skärpa mig! Smisk ska jag ha! :<

I vilket fall som helst tänkte jag visa hur långt mitt hår faktiskt är, en del tror att det är mycket kortare än vad det faktiskt är. Det har vuxit så mycket på bara något år. Tror att jag ska klippa mig till skolstarten senare i höst - MEN det får jag först göra när jag har nått mitt tredje delmål, vilket betyder att jag då har gått ner 30 kg sedan min viktnedgång började för 2 år sedan.

{ mina lockar är äkta - ja! }






This summer;

Haha, man kan ju inte annat än älska dessa grabbar;



och min personliga favorit;



och man kan ju inte utelämna deras nya;






Panties

När jag var i Täby Centrum igår och letade efter mitt torrschampoo, passade jag på att kika på underkläder på Lindex och Gina Tricot - de har så himla mycket sött i butik nu att det inte är sant! Massor med söta färger och modeller av alla dess slag faktiskt, hah! Det är bara att välja och vraka mer eller mindre :>

{Har uppdaterat min design btw - tryck f5 för att uppdatera! :>}






New in

Hittade äntligen mitt favorittorrschampoo från PROFFS, som jag köpte på Lindex. Mamma och jag hittade även ett par svarta jeansleggings (ÄNTLIGEN!!) och ett anteckningsblock som var nedsatt på Åhlens rea. Perfekt till min sommarkurs jag ska läsa under juni-augusti. Livets mening heter den förresten och jag läser den på distans.






Dagens

Var i Täby Centrum tillsammans med mamma idag också, och hittade lite saker. Fast egentligen var vi ju inte på jakt efter någonting till mig, utan till pappa som fyller år imorgon! :> Imorse var det soligt och fint, men just nu spöregnar det. Det verkar nästan som att det ligger ett stort regnmoln över hela Sverige, usch. I Örebro verkade det som att det var dåligt väder också, usch.

{ tisha - gina, treggings - kappahl, nagellack - h&m }






Får man lov att skryta lite?

Men alltså, vi är faktiskt "ASbra", som Emma skulle ha sagt. För nu har vi fått godkänt på vår B-uppsats om filmljud, och behöver inte tänka så mycket mer på den. Brilliant, just brilliant! Oj, som vi har kämpat alltså. Men det löste ju sig. Nu får vi vänta på att den andra halvan av sista delkursen ska betygsättas, så att man senare kan ta sommarlov med gott samvete. Vill ni läsa uppsatsen och bli inspirerade? Säg till!






New in

Hittade denna supersöta mörkblå bh som jag har varit ute och sprungit efter ända sedan den kom ut i H&M's butiker. Sitter perfekt på också - ska försöka att hitta en likadan fast i en annan färg bara, men jag får se hur det blir med den saken. Måste ju hitta matchande trosor också, var de nu kan finnas.. :o Har börjat läsa den ena av de två böckerna också - Mr. Latte - och den verkar faktiskt lovande! Behöver någonting nytt nu när man ska ligga och steka i solen, hihi. (Fast mamma tycker redan att jag är så brun, men jag måste ju sola ryggen också...)







Dagens

Mamma (varför envisas precis alla bloggare med att skriva "mami"...?) och jag åkte till Täby Centrum idag för en heldags shopping, och det var verkligen en lyckad dag. Vi hittade lite överraskningar till pappa som fyller år på torsdag bland annat, och lite annat smått och gott - bilder kommer snart! :> Slänger upp dagens även idag;








More from yesterday

Slänger upp ännu fler bilder ifrån igår - jag smygfotade tydligen folk med Elinas kamera som jag inte ens själv visste om, hihi.










Yesterday

Stack till Täby Centrum igår och myste i solen med Elina :> Fikade lite och hade det bara gött helt enkelt. Bra tid att catcha up lite, men vi hann inte vara där så länge eftersom att jag var så galet trött sedan natten innan. Elina shoppade lite kläder, och jag plockade på mig ett leaveinbalsam och en duschkräm bara. Anledningen till att jag var så trött var för att natten innan somnade jag vid 4-5 (på grund av värmen) och gick upp 10 liksom :/ Inte så bra, men jag fick sendrag i min vad (vilket jag fick inatt också...). Galet !










Revelations

Spännande med ytterliggare en uppföljare till Assassins Creed. Gillar trailern grymt mycket, samt musiken som är Woodkid med låten Iron. Mysigt på något sätt, eller hur? :> Är ni taggade inför releasen i novemnber?






yesterday

Detta hade jag på mig igår, och det var ändå alldeles för vamt :<




{ topp - h&m garden collection, shorts - h&m, strumpbyxor - lindex
halsband - studentpresent, armband - konfirmationspresent & ringar från kappahl
}





New in

Stack till stan idag med Clara och hade supermysigt, vilket vi alltid brukar ha tillsammans. Vi käkade på Vetekatten och fikade i Gallerian, vi shoppade även lite grann på rean på Kappahl, och jag fick även med mig en tshirt ifrån Gina Tricot, så himla fin och somrig färg - kommer att passa galet bra till mina svarta shorts. Testade även en bikini idag, men den var inte så speciellt bekväm, så det blev inget sådant köp idag :<

Skumt väder var det idag - det var åskväder och kvavt imorse, sedan kom det en skur. Lite senare på dagen sprack det upp i solsken och blev stekhett istället, eftersom att det inte blåste någonting. Imorgon ska det dock bli hela en grad kallare och blåsa lite mer. Skönt! :]

{ rosa tshirt med tryck - gina tricot, stickad oversize-tröja - kappahl }






Bikini & bras

Hittade dessa söta ifrån Cubus, ska till stan imorgon och kolla efter dessa;






Dagens

Slängde bara på mig något slappt idag när jag ändå inte ska någonstans, osminkad också. Skönt att vila ansiktet lite, haha. Har galet ont i magen också, denna jäkla mensvärk alltså. Den är så olidligt frustrerande, men det är väl bara att pina sig genom den. Tur att det bara sker en gång i månaden i alla fall, haha. Det är väl så man får tänka för att ha en minsta chans att genomlida det här, :'D






Praliner

Åh vad jag längtar till att få shoppa i New York :< Nu måste jag vänta ända till 5e augusti, men bättre det än att inte åka alls antar jag. Detta kommer nog att bli en bra sommar trots allt; man sparar liksom det bästa till sist. Men dessa snyggingar nedanför är också någonting jag vill lägga vantarna på - allihop är ifrån Cubus. Ihh vad jag läntar till studiebidraget trillar in på kontot i slutet av juni, hihi. Shoppa shoppa! ♥






Piggelin

ALLTSÅ; det är så galet varmt ute. Känns som att jag vill sitta med en isglass i munnen hela tiden ungefär. Och ändå sitter jag innomhus i bara shorts och linne liksom. Ska försöka att hålla mig borta från solen idag så att mina soleksem hinner lägga sig. Har fått mensvärk idag också, så att ha suttit på ett plan i åtta timmar och ha galet ont hade inte varit så topnotch precis. :< Tur i oturen kanske.






I want

Åh, jag måste försöka att testa ett av dessa skärp inom den närmaste framtiden alltså! Så otroligt snygga skärp som verkligen kan klä upp en outfit. Perfekt till en snygg sommarklänning av valfri färg, eller till ett snyggt, slappt vitt eller svart linne och jeansshorts. Mums för bara 99 spänn! :>






Ny layout!

Fixade om bloggen lite igår kväll/natt! :] Fick ett sådant där designryck, som man bara får en gång i månaden när man är full på idéer som bara MÅSTE fixas på direkten, innan man glömmer bort dem och entrar någon slags designkoma. Men vad tycker ni om den? :>





No New York... Yet

Tyvärr blir det inget New York imorgon, min brorsa har fått halsfluss och har 39 graders feber :< Sånt är ju galet tråkigt, men vi kan inte hjälpa sånt. Han har fått medicin utskriven nu (tror jag) och känner sig säkert bättre imorgon. Att sitta på ett plan i 8 timmar är nog inte så topnotch dock, så vi får vänta med resan til augusti istället. Men men - det löser sig ju som sagt. Tråkigt bara. Jag liksom kände på mig något redan igår innan jag åkte ifrån Örebro, så jag vågade inte tagga till för mycket. Men vad ska man göra liksom ? :o

{ bildkälla }






3 juni 2011

Idag ska jag till skolan och gå på det sista seminariet innan sommaren. (Förhoppningsvis i alla fall...) Ska bli spännande att se vad andra tycker om uppsatsen vi jobbat med så mycket och länge - men också nervöst om vi kommer att gå godkänt eller inte, haha! :'D Och på måndag blir det New York! GALET!