Pa-pa-pa-pokerface

Usch. Jag har aldrig riktigt gillat den låten med Lady Gaga. Jag gillar inte henne över huvud taget - förutom låten Telephone, då Beyonce är med på ett hörn. Men det är nog mest tack vare Beyonce som jag faktiskt han lyssna på den. I vilket fall som helst, så har jag fått chansen att testa på att få spela poker på nätet! Spännande tycker jag. Jag har hört en hel del varningar om det här, och jag vill även varna er - det är 18-årsgräns på dessa spelsidor, så är ni inte tillåtna att spela, så får ni helt enkelt inte göra det.

Betsson Poker är en rätt känd spelsajt (ni har väl sett den här reklamen, eller? ;>) som är etablerad sedan mer än 40 år tillbaka i tiden. På den tid som sidan funnits, har de lyckats utveckla en snygg design som går igen med pokerspelandet och dess kultur - lite mörka färger, snygga typsnitt, vita inslag, och den gröna duken som alltid synes i filmer där de spelar poker. Är du nybörjare på poker? Lugn - det finns guider på sidan som talar om exakt hur spelandet går till. Är du inte intresserad av just poker, så finns det andra olika onlinespel att testa, såsom online-casino (som sänds live från Lettland), odds, bingo, och övriga spel som liknar "jackpot"-spel.

Jag är över huvud taget inte personligen så speciellt intresserad av att spela på nätet när det gäller att "gambla" mer riktiga pengar, men är man ett fan av poker och vill testa sin lycka är Betsson ett garanterat bra ställe att hålla sig till. Får du problem med sidan, finns en kundservice som har öppet dygnet runt, dit du kan vända dig om du är intresserad av mer information om spelandet.

{B i l d k ä l l a :   B e t s s o n / G o o g l e}
Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:

Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!