Today

Har haft en bloggpaus ett bra tag nu, men jag har varit hemma i Stockholm och firat min brorsas student! Bilder och filmer kommer att komma upp såsmåningom, men just nu har jag så lite tid på mig. Bussen går nämligen snart, och jag måste packa ner lite mat och det allra sista innan jag åker! :]







Yesterday

Slänger upp gårdagns outfit också! :]








Today

Hade en rolig dag idag på universitet faktiskt! :] Pluggade en massa, och käkade, och skrattade. Tycker faktiskt synd om våra bordsgrannar så mycket som vi hade oss alltså, haha! Det är inte många som förstår sig på vår humor - men här kommer det två bilder från idag! :> (Eftersom att jag inte kan få min BT på datorn att fungera, kan jag inte bluetootha över bilderna som jag tagit, utan lånar Emmas bilder, haha.)




(Haha, ser ut som en trött zombie typ :<)





Favorit

Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden, då jag inte har gjort så mycket mer än att pluggat och tränat faktiskt. Käkade middag med Emma i helgen och kikade på nyaste Game of Thrones-avsnittet, och ett nytt ligger här i datorn och väntar på mig just nu. Spännande! Är det någon av er som följer serien? :>

En annan sak som jag tänkte fråga, var om någon av er än har hunnit kika på den nya Pirates-filmen? Jag såg den ju som bekant sedan för ungefär en vecka sedan, och jag skulle tycka det vore jättekul om ni kunde dela med er av era åsikter så att man kan diskutera filmen? Kommentera inlägget, om ni är sugna på att snacka lite film.

För övrigt så tycker jag att denna låt är den absolut bästa ifrån soundtracket (vilket jag även skrev på facebook för ett tag sedan, men aldrig nämnde någonting om i bloggen, förrän nu!). Tycker att det var synd att den inte användes i filmen, för den är faktiskt riktigt bra. "Angry And Dead Again" heter den i alla fall;






Today

Slänger upp dagens också! Blev lite likt det jag hade igår - men jag gillar kavajen så mycket just nu, hihi.




kavaj - h&m, spetslinne - h&m, persikofärgat linne - cubus, shorts - h&m,
strumpbyxor - åhlens , ringar - kappahl





On Stranger Tides;

Det blev ett slags spontanbiobesök tillsammans med Emma idag ändå - såg Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides som bekant. Den var bra, och väldigt snyggt filmad tycker jag, för att vara en äventyrsfilm. Gillar man Jack Sparrow, gillar man absolut denna film. Jag tycker också att var bra att dem försökte få in så mycket humor som möjligt, för det kan behövas. (Även fast vissa repliker var lite halvklyschiga..) Men trots det, var den inte så otroligt förutsägbar som jag trodde att den skulle vara.

Som jag sa till Elina - det beror nog på vilka förväntningar man går in med, när man sätter sig i salongen. Jag var galet taggad idag, men som sagt - det var bara idag och därför blev jag inte besviken. Den kan absolut inte mäta sig med Inception-vågen, men filmen var underhållande, minst sagt. Rob Marshall har gjort ett bra jobb som "ny" regissör, haha!

All den musik som finns på soundtracket fanns inte med i filmen, vilket gjorde mig lite besviken. Mycket återanvändes från Hans Zimmers tidigare score från Dead Man's Chest och At World's End. Hade man inte sett filmen i 3D tror jag inte att den hade varit lika spännande och bra, som jag faktiskt trodde att den skulle vara.

Någonting som jag saknade var att det inte ställdes så mycket frågor till publiken i slutet av filmen, såsom det gjordes i första filmen - alltså Curse of the Black Pearl. På ett sätt gjorde det det, men inte alls på samma genomtänkta sätt. Jag undrar om det kommer en trilogi till, eller om serien faktiskt är slut nu. Vad tror ni (som har sett den alltså)? :]







MAY 18TH 2011

Åh, vad jag längtar tills jag har fått se filmen! Det kommer att bli den första långfilmen som jag faktiskt ser i 3D på bio. Kikade snabbt in på IMDB och där hade filmen fått 8.1/10 i betyg efter ungefär 2,400 röster och 8 recensioner. Det låter ju faktiskt lovande, men jag vågar inte hoppas på för mycket. Vill verkligen inte bli besviken, men jag tror nog att Rob Marshall har gjort ett bra jobb. Sedan har jag också hört rykten om att denna film är starten på en ny trilogi. Spännande att se vad dem gör härnäst, hihi.

Och eftersom att premiären av Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides närmar sig med stormsteg, bjuder jag på en dos av filmaffischerna som publicerats i samband med biopremiären. Vilken är er favorit? Eller ni kanske gillar flera?






Outfit

Här kommer hela min outfit idag, bestående bara av h&m-kläder, haha. :$




kavaj - h&m, byxor - h&m, linne - h&m, ringar - kappahl,
nagellack - depend, halsband - konfirmationspresent





Study all day, party all night

Sticker till skolan nu och pluggar lite inför uppsatsen. Slänger upp en tjuvkik på min outfit idag också! :]






Soundtrack-release!

Äntligen har soundtracket till Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides släppts på Spotify! Klicka här för att lyssna. Oj oj oj, vad bra det är. Mycket gitarr och mycket äkta Hans Zimmer-power i musiken; men det är väl det minsta man kan säga om den. Den påminner mycket om den första filmens filmmusik, men det härliga är att Hans blandar in nya inslag också, och det kunde inte bli bättre.

Ni bara måste lyssna på det, om ni är ett lika stort fan som jag är. >>Klicka klicka klicka! ♥<<

Vilket omslag till soundtracket tycker ni är snyggast?






Tips!

Det vore verkligen jättegulligt av er! ♥

UPDATE: Jag fick en fråga av (såklart) en Anonym:
"vadå? använder du inte bloglovin? ;D" - och nej, jag använder mig inte av Bloglovin';
det är inte min typ av grej riktigt, haha. Föredrar RSS-feeds istället! :]





Today

Usch, jag måste bli bättre på att svara på kommentarer alltså :( Men för er som inte har mig på facebook, så var jag tvungen att omformatera datorn idag IGEN. Anledningen den här gången var att datorn inte ens ville starta. Får komma ihåg att göra en backup på min andra hårddisk så att ingenting försvinner som det gjorde idag. En massa originalbilder har tyvärr försvunnit :/ Och jag måste koda om en hemsida som jag ska lämna in. Det löser väl sig.

Har sån otrolig träningsvärk; skönt. Ska försöka att pallra mig till gymmet imorgon också om datorn vill starta upp som vanligt bara, haha. Det blev bara en halvtimme i fredags eftersom att min iPod hade bestämt sig för att ladda ur precis innan träningen :( Får komma ihåg att ladda den precis innan jag ska till gymmet, hihi.

Men trots detta idag, så har min dag varit bra! Jag läste ut Elsas Värld, och började på en ny bok som jag fick i födelsedagspresent utav Martin (min bror). Den verkar galet bra, och huvudpersonen är väldigt lik mig på många sätt. Känns som att läsa om sig själv, vilket är lite läskigt. :o








Outfit;

Var en snabbis i skolan imorse och var på handledning inför vår uppsats! Det går segt framåt, men vi kommer säkert att klara av det fin-fint vil jag lova! Vi ska skriva om filmmusik, och speciellt om man ser till Sagan om Konungens Återkomst, där vi har valt tre låtar. Det kommer att bli spännande att börja analysera! :'D I helgen ska vi alla tre titta på filmen på varsitt håll (eller i alla fall de sekvenser vi ska analysera) och börja skriva var för sig, och sedan ska vi ses på måndag och sätta ihop det vi kommit fram till + skriva vidare. Kommer att gå suveränt!

Slänger upp en dagens outfit också (det jag hade på mig alltså innan jag stack till gymmet);




tisha - gina tricot, leggings - åhlens, shorts - h&m
tvåradigt armband med studs - nelly, ring - new yorker





Videoblogg!

Har filmat lite idag, så jag slänger upp en videoblogg här, haha! Ser ju lagom fresh ut efter gymmet också, men sånt får man tåla. Det blev bara en halvtimme på löpbandet idag, eftersom att min ipod tydligen hade bestämt sig för att ladda ur. Jag fattar inte - jag laddade den fullt igår :o ... Konstigt. Får använda laddaren jag sätter i väggen istället för att ladda den i datorn - det kanske är det som är felet.

Men men - jag sprang i 30 minuter i alla fall och det gick bra. Har en sträckning i höger bakre lår bara, men det känns bättre nu. Får ta det försiktigt imorgon. :]

Min fråga till er blir: Vill ni ha flera videobloggar?






Dagens

Idag har jag känt mig mycket bättre! Hostar fortfarande lite, men det går i alla fall åt rätt håll - minst sagt. Jag har varit och handlat idag, och lämnat tillbaka dammsugaren till Emma. (Min dammsugares munstycke har gått av xD...) Förutom det så tog jag en liten promenad idag, istället för att gå till gymmet. Tänkte börja lite långsamt så att det inte blir värre. Får väl se hur jag känner mig imorgon, men det blir kanske gymmet då om hostan är borta. :]




{ linne - h&m, shorts - h&m, leggings - åhléns }





Every day I'm shuffelin'

Det här måste ju vara den bästa partylåten, eller hur?
(Förutom Sture-P förstås! ;D)






The Hobbit - Inside look

Jag vet inte riktigt om det är jag som är galet efter och inte har hittat denna video förut - men för er som (precis som jag) inte än har hittat den - så postar jag här den första videobloggen från filmproduktionen av The Hobbit! :] Peter Jackson har blivit såååå liten, haha. Känner knappt igen honom! :o Liten söt gubbe.






Idag;

Idag känner jag mig bättre! Känner mig inte alls svullen i kinderna/under ögonen, och jag har inte behövt snyta mig så många gånger ändå. Hostan sitter dock kvar, men den är också mycket bättre. Ska försöka ta mig ut i solen imorgon i alla fall, jag vill inte ligga i sängen flera dagar nu när det är så fint sommarväder! :>

Har suttit med min favorithårinpackning idag i någon timme, för mina toppar har blivit så otroligt torra. Ska ta och klippa någon centimeter såsmåningom - senast jag klippte håret var i februari liksom. Tänkte att det kunde få bli extra fräscht till sommaren.








Inspirationskollage



{ P å   b e g ä r a n   -   i n k ö p s s t ä l l e n ; }

Teracottafärgad bolero - Gina, Turkos skjorta - Gina, Ring med svart sten - Nelly,

Hawaiian Tropic Sunscreen -  Nelly, Too Faced Mascara - Nelly, Nailpolish - Nouba/Nelly,

Ring med turkos sten - Nelly,  Leopardklackar med platå - New Look, Mörkblått linne - H&M,

Korallfärgat linne - H&M, Hawaiian Tropic Sunscreen Lipgloss - Nelly, Plattång - OBH Nordica/Nelly,

Korallfärgade shorts - H&M, Armband med skulls - Nelly/Chique, Blommig bh - Kappahl,

Turkos bikinibh - H&M, Statementhalsband med turkosa "stenar" - H&M






Design;

Gjorde klar Emelies design häromdagen, och förde över designen idag. Emelie ville ha en ljus, vit design utan bakgrund, och lite sådär navy/marint tema. Tycker faktiskt att den blev fin, och väldigt somrig ; med fokus på headern. OBS! Detta var en beställningsdesign, och ingen gratisdesign. Är ni också intresserade, är det bara att maila mig på adressen som finns i menyn under min profilbild! :> xx

Klicka här för att komma till bloggen! :>






Aloha!

Hade ni också problem att uppdatera era bloggar igår efter klockan 21? :o Jag kunde i alla fall inte slänga upp ett sista inlägg för dagen, så jag får hoppas på att det funkar nu istället!

Igår var jag tvungen att gå och handla, plus att det kanske kunde vara skönt att få lite frisk luft i sig. Det var ju inte precis någon risk att bli sjukare, så varmt som det var här igår alltså... Men jag slängde för säkerhetsskull på mig en kofta och mitt par lite tjockare leggings. Jag handlade lite småsaker, och efter att jag kom hem var jag alldeles slut, så jag la mig nästan direkt i sängen och stannade där resten av dagen. :<

Idag är det en vecka sen jag blev sjuk, och det som blivit bättre är att det faktiskt inte gör ont i kroppen, och att mitt halsont verkar ha lagt sig. Jag tycker nog (i alla fall just nu när jag skriver detta) att min rethosta har blivit mildare, men jag tror tyvärr att min förkylning kommer att sitta i ett tag till. Hoppas att det inte övergår i bihåleinflammation bara, usch.





W h a t   I ' m   w e a r  i n g ;
linne - gina, leggings - kappahl, halsband - albrekts guld, ring - kappahl
nailpolish by maybelline NY






The Lonely Island: Jack Sparrow

Precis i tid för premiären av den nya Pirates of the Caribbean-filmen! :'>
(Kika i HD - grymt mycket bättre ljud och bild!)






Fav moment: Sex and the City

Åh, den här låten gör mig alltid lika glad. ♥ (Den är speciellt bra nu när jag vill försöka bli frisk så fort som möjligt också - jag är trött på att ligga i sängen hela dagarna :< !!)

Och det här avsnittet i serien är verkligen ett av mina favoritavsnitt, även fast jag gillar alla. (Fast nu börjar det bli så att jag till och med kan replikerna utantill i hela första säsongen, så jag tror att jag har blivit lite "övergödd", om man kan säga så ;D..) Egentligen så kan man ju inte få för mycket av serien. Jag har också hört rykten om att det kommer en tredje film, har ni hört något liknande? :o Jag håller i alla fall båda mina tummar!

{ Cock-A-Doodle-Do, Season 4, Sex and the City }






Garderobstour

Här kommer äntligen en ny videoblogg, som jag skrev förut i inlägget om min garderob, tänkte jag verkligen att jag skulle försöka att visa er hur den ser ut just nu. Tycker ni att jag ska fortsätta med videobloggar? :] Jag tänkte att det kunde vara en rolig grej att filma i New York till exempel! Vad tycker ni om den idén? ♥

{Ursäkta att jag är så förkyld :(}






"Try to sue us now ;D"

Haha, jag vet inte om jag har postat den här förut , men det tror jag nog. Vet dock inte under vilken kategori den har hamnat, så jag re-postar denna.  Vet ni inte vilka SMOSH är, så tycker jag att det hög tid att ni klickar in er på denna youtube-kanal och kikar igenom videoklippen som de har lagt upp genom tiderna. Bästa youtube-kanalen, efter SHAYTARDS, om ni frågar mig. ♥ Är det någon mer som följer SHATYARDS och SMOSH? :]

 

När denna video sedan togs bort senare under åren (i och med att Youtube växte sig större, och blev mer och mer populärt) från SMOSH's youtubekanal, lade Anthony och Ian istället upp ett videosvar till den som raderade den mest besöka videon på hela youtube. Kika först in den ovanför, sedan den nedan, haha! :'D

 






FAQ: Hur ser din garderob ut?

Jag tror att jag har visat bilder ifrån den förut, men nu har jag fyllt på med lite kläder. Tror faktiskt att jag ska göra en videoblogg där jag visar plagg för plagg - nu har jag så otroligt mycket kläder att det får räcka. Det enda jag saknar är en vit slapp snygg tee som den här, samt en turkosfärgad med något sött tryck på, som denna. ♥

Men utöver det så räcker det. Söta bhar (som denna) och vanliga treggings/leggings (och så småningom ett par riktigt snygga jeans) är det som jag behöver spendera pengar på, om något. Annars har jag allting jag behöver, och lite till faktiskt :'D







Vichy: Nutriextra

Jag bara måste tipsa er om denna handkräm! Den är verkligen superbra. ♥ Jag fick den av mamma i julas, men har bara glömt att skriva om den, haha. Här hittar ni produkten! (Fast i en annan, större förpackning.)

Jag får otroligt torra händer året om, och denna kräm gör mina händer silkeslena. Tar man inte för mycket, går krämen snabbt in i huden och händerna blir inte sådär äckligt klibbiga som de kan bli när man precis har smörjt in sig. Jag använder inte bara krämen till mina händer, utan även till mina supertorra armbågar, och den funkar jättebra där också! Jag gillar verkligen doften också - det är någon slags svag violdoft, eller rosdoft tror jag. Inte för stark, med andra ord, och det gillar jag!

Har ni förresten hört att hudkräm överlag är en riktigt bra produkt att använda för att tämja frizzigt hår? :] Jag brukar först smörja in mina händer, och sedan dra fingrarna genom mitt hår, så håller sig mina lockar snygga hela dagen. Jag rekommenderar inte att ni använder produkten liksom "direkt" i håret, då håret lätt kan bli "tungt" och inte alls falla snyggt, utan bara se fett och smutsigt ut. Men rätt mängd kan göra underverk, kan jag lova!






Och då kommer han med mustaschen...

Haha, kolla vad jag hittade för en gammal dänga! :'D Har ni också en massa minnen till den här låten? Jag kommer ihåg att vi spelade den på vår klassresa som vi åttor åkta till Medevi brunn (rätt nära Vadstena) i åttan, haha. Jag kommer ihåg att våra lärare hade klätt ut sig och dansade till den här, oj oj oj... Det var galet alltså! Ska se om jag hittar lite roliga saker därifrån, när jag åker hem till Stockholm nästa gång, som teckningar och sånt! (Om jag har dem kvar - men ni får hålla tummarna!) :]






Lotus candles

Det var ju ett tag sen jag fyllde år, men när min familj och släkt kom och hälsade på mig i mitten av april, hade mamma med sig en present ifrån Clara med familj, och jag fick dessa söta ljus och fat till, samt en body shower som man bara vill äta upp! :o Den luktar så sjukt gott att det inte är sant, haha. Tack så väldigt mycket! ♥

{ De där ljusen är så söta att jag inte har vågat tända dem ännu :$ }






Ask away!


Frågorna ställer ni genom att kommentera detta inlägg! :>
(Alla som kommenterar blir självklart länkade!)





Details of easter

Får inte heller glömma att tacka min gulliga farmor och farfar för påskgodiset jag fick i brevlådan! :] ♥



{ Ringar ifrån H&M, armband ifrån Nelly och Kappahl, Nagellack från Maybelline NY }





Feber

Usch, jag har nog inte varit såhär sjuk på riktigt länge alltså. Låg hela dagen i sängen igår, och kunde knappt röra mig. Emma var gullig och gav mig alvedon i brevlådan, så att jag kunde sova utan att behöva känna så hemskt mycket av mina krämpor i kroppen. Sov som en stock vill jag lova, och idag känns det bättre. Har tagit alvedon idag också, men idag känns det bättre, men jag är fortfarande trött. Ska nog inte plugga idag heller, utan får spara mig tills dess att jag är frisk.

Jag fick äntligen godkänt på min filmanalys igår också. Skönt att äntligen få håva in ett godkänt. Är faktiskt lite taggad på att få sätta mig att plugga. Ska verkligen försöka att göra allt jag kan för att ta igen alla mina poäng jag har missat. Men det löser sig nog! :]

Nu ska jag krypa ner bland mina kuddar och mina täcken och kika vidare på True Blood. Har ni förresten några tips på någon bra serie som jag kan börja följa? Kommentera och tipsa! ♥

{ True Blood, Season 2, Episod 10 (not sure) }






Sugen på att hitta på något kul i sommar?

Vad ska ni hitta på för någonting i sommar? Jag ska ju som bekant få återvända till drömstaden New York tillsammans med min snälla familj! ♥ Imorgon är det precis en månad kvar tills vi åker, och jag hoppas verkligen att det kommer att bli en upplevelse jag sent kommer att glömma. Men vet ni inte vad ni ska göra, tycker jag att ni kan kika in Hotellspindeln, vilket är en svensk sida där man kan söka efter valfritt resemål (alltså destination) och bli rekommenderade hotell! Supersmidigt, eller hur?

Efter att man har valt hotell, erbjuder ju de flesta hotell en så kallad online-bokning, så att du smidigt ska kunna beställa på internet. Har ni ingenting planerat, så kan ni göra en resa inom Sverige kanske? Det finns nämligen alla möjliga tänkbara destinationer som man kan söka sig till på den där sidan! :> Testa vetja!

{New York, 2008, utanför hotellfönstret på Hilton Times Square}






For summer

Åh, jag älskar denna somriga outfit! Allting på bilden är ifrån H&M förutom strumpbyxorna som är ifrån Åhlens.
Ja just det - det är väl ingen som har undgått att Bin Laden avlidit under natten? :o Finally säger jag.






Inspo

Jag älskar alla fina färgglada kläder och saker som nu kommer att släppas till sommaren! Det är är bara en handfull av allt snyggt jag har hittat. Oj oj oj, så mycket det finns som jag skulle vilja lägga vantarna på! :'D






Valborgsoutfit

Slänger upp en försenad valborgsoutfit! Detta hade jag på mig i fredags + klackar som jag slängde i taket :'D