Eloge Magazine

Åhh, jag har världens roligaste nyhet att släppa till mina läsare! :} För er som inte redan sett detta på Facebook, så kommer jag att få vara del som layoutare till en ny webbtidning vid namn Eloge Magazine. Jag blev kontaktad av Amanda och Helena i slutet av mars och började kort därefter med att jobba med detta projekt som jag talat om i mina tidigare blogginlägg. Kan knappt vänta tills första numret släpps! ♥
 
 
 
Eloge magazine är en digital webbtidning som inriktar sig på bloggar. Syftet med denna idé är att uppmärksamma och lyfta fram alla ambitiösa människor som lägger ner mycket tid på att skapa fina och genomtänkta blogginlägg. Det gör vi genom att leverera ett nytt nummer varannan månad med bloggrelaterade intervjuer och reportage men även inspirerande läsning inom mode och skönhet, inredning, DIY, familjeliv, fotografering och recept.

Eloge magazine uppdaterar även hemsidan regelbundet med nya färska bloggtips oavsett vilken plattform bloggen ligger på. Varje vecka har vi en ny Veckans blogg som vi vill hylla lite extra. När du läst klart dina favoritbloggar är du välkommen att besöka vår hemsida för att hitta nya bloggar att följa som ger en guldkant på vardagen.

Eloge magazine startades under 2012 av ett gäng tjejer som varit aktiva i bloggvärlden sedan flera år tillbaka. Vi brinner för att skriva, fotografera och inspirera. Genom att starta denna tidning vill vi uppnå en plats där drivna bloggare får en chans att nå ut till en bred publik och därmed öka sina läsarantal.

Du är hjärtligt välkommen att lämna en kommentar, tips eller önskan på vad tidningen ska innehålla! Kontakta oss på [email protected]
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Helena - Webb- och Chefredaktör
Linda - Skribent
Elin - Mode
Amanda - Skönhet
Helena - Mat & Bak
Louise - DIY
Angelica - Inredning & Foto
Malin - Barn & Familj




Helena

Härliga oss

Svar: hejja hejja! :D
Beatrice

Kommentaren skrevs den: 2012-07-16 at. 18:27:29
Din blogg/hemsida: http://helenaskvarter.blogg.se



Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:





Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!