Uh, vilken dålig dag

Ligger nerkrupen i Jespers säng och är genomförkyld, vaknade förmodligen med feber imorse också, blä. Som om det inte räckte med att vricka till foten ordentligt, så måste jag vara förkyld också. Ska vila upp mig idag så får jag se hur det känns imorgon. :> Hoppas på att vi kanske kan hitta på någonting då, eller om det blir mera flyttstädning - vi får se. Det var ju ett tag sedan jag var sjuk i och för sig, men det var ju sån dålig timing den här gången. Sedan måste jag ju tillbaka till skolan så fort jag är hemma, men jag vet inte om jag orkar om jag mår såhär. Får se hur det känns på tisdag.

Har suttit och spanat på en massa klädshoppar och satte ihop detta collage av underbara vår- och sommarkläder. Har beställt blusen längst till höger, den aprikosfärgade med blommor på, tror dock att den är för stor - men jag får testa den så fort jag är hemma igen. 





Dixi Wonderland

Jag behöver din hjälp och jag hoppas du kan hjälpa mig för jag har varit i kontakt med flera som är grymma på bloggdesigner men ingen verkar kunna hitta felet.



Jag har inga knappar där nere på bloggen där de står Tidigare inlägg / Nyare inlägg. Alla koderna i bloggen stämmer men ändå hittar ingen vad som kan vara fel. Vet att du är duktig och om du har tid att hjälpa mig så svara gärna på detta så mailar jag dig inloggnings uppgifterna till bloggen då du kan kolla.



Kram

Kommentaren skrevs den: 2012-03-04 at. 13:48:36
Din blogg/hemsida: http://dixiwonderland.com/
hanna

jo, är lite sugen på att förnya bloggen lite.. men min kompis brukar också göra designer, och då kostar det inget så tror hon ska göra! :)

Kommentaren skrevs den: 2012-03-05 at. 18:15:33
Din blogg/hemsida: http://hhannadror.blogg.se/
ellen ~

krya på dig hjärtat!

Kommentaren skrevs den: 2012-03-06 at. 07:17:58
Din blogg/hemsida: http://nobodybutme.webblogg.se/
sannas rum

Åh vad fina grejer. Hoppas imorgon blir en bättre dag (:

Kommentaren skrevs den: 2012-03-06 at. 15:17:35
Din blogg/hemsida: http://sannasrum.se
Isabelle Trönnblom

Vart kommer den gråsvarta tröjan i mitten ifrån? :)

Kommentaren skrevs den: 2012-03-11 at. 20:01:35
Din blogg/hemsida: http://tronnblom.blogg.se/



Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:





Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!