28 februari

Ahhh, det är så himla skönt väder ute alltså. Vill inte sitta inne när det är blå himmel och varmt ute! Blä - men vi måste fixa klart vår c-uppsats innan på fredag, så det är bara att plugga plugga plugga nu. Är inte så speciellt mycket att ordna, men det som är kvar är lite pilligt och småjobbigt. Den måste ju bli så bra som den kan bli! Får nästan prestationsångest över att man ändå inte har gjort tillräckligt. Men som vi pratade om idag - det är nog svårt att bli helt nöjd med en uppsats.
 
Vill ha sommarvärme nu - nästan lika varmt som vi hade det i New York senast Är så otroligt avundsjuk på Katrina som ska åka dit i början på april. Skulle göra nästan vadsomhelst för att få åka tillbaka ju! Saknar NY!
 




Bella

Ohhh shit viken snygg design!! Bara älskar den!!!!!!!
Skulle du kunna hjälpa oss men en design eller hjälpa att sätta in en header, kramar!!! <3

Svar: Men så glad jag blir! :}Ja, det skulle jag absolut att kunna göra - men jag designar ingenting gratis tyvärr :( Men det kanske inte är ett problem för dig? :]
Beatrice

Kommentaren skrevs den: 2013-03-01 at. 21:06:28
Din blogg/hemsida: http://tweiad.blogg.se
Bella

Hur mycket kostar det? Kraamar! <3

Svar: Det beror ju såklart på vad du önskar för design! :) Men det kan vi diskutera via mail? Mellan 200 och uppåt skulle jag säga! Kraaam!
Beatrice

Kommentaren skrevs den: 2013-03-03 at. 14:23:02
Din blogg/hemsida: http://tweiad.blogg.se



Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:





Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!