Ääääntligen!

Det var jättelätt att beställa min iPhone, men det var inte alls lika lätt att få hem den. Men nu är den äntligen min. Ni vet ju hur det är när man väntar på någonting och verkligen vill ha det? :} Och så bara får man det man vill ha. Lyckan! Idag ska jag och Marcus åka till Marieberg och titta lite i butikerna där, kanske göra en synundersökning när vi ändå är där och lite sådant. Kommer nog att bli en mysig dag, man får passa på att göra sina inomhusärenden när vädret inte är så himla prima. Men först ska vi käka lunch!
 
- Följer ni mig på Instagram än? :} Om inte, lägg till tekichuu eller klicka här! - 
 





Perfect tank tops

Något som jag oftast glömmer att inhandla och addera till min garderob är basicplaggen! De som man kan para ihop med vad för andra plagg som helst, vare sig vad för färg eller material man väljer att sätta på sig. Är faktiskt riktigt dålig på att köpa sådana plagg (tror ärligt talat inte att jag äger ett svart eller vitt slappt linne), men dessa från h&m har jag verkligen fastnat för. Måste spanas in snarast!
 





Dags för frullekost

Idag blev det en tidigt start på dagen! :> Skönt att komma upp och faktiskt känna sig pigg, trots att jag var igång nästan hela dagen igår med badminton och cykelturer. Hade så himla roligt med Emma. Vill spela snart igen! Hade glömt hur roligt jag faktiskt tyckte att det var. 
 
Till frukost idag åt jag en stor tallrik med hälsoyoughurt, hallon och kvarg toppat med lite hasselnötter och dinkelflingor. Så himla gott! Riktigt mätt nu, haha. Testa att blanda i lite kvarg i filen/youghurten på morgonen för att öka proteinintaget! Blir dock lite surare då, men jag tycker inte om sött så mycket. Och speciellt inte på morgonen!
 
 





Kvällens underhållning

Jag är alltså helt slut i kroppen sedan igår. Speciellt i låren och vaderna efter gårdagens gymbesök. Och i bröstmusklerna. Får se om jag hinner träna imorgon på morgonen, kanske ta en promenad? Men vi får se! :} Har en del att fixa och ordna med inför nästa vecka. Vill påbörja den sista grejen innan jag ska lämna in min sista inlämningsuppgift i datakursen också. Känns som det aldrig tar slut typ. :( Men det är bara att kämpa på!
 
Nu ska jag titta på lite serier och låta min ansiktsmask kyla ner mig. Det är nästan tropiskt varmt idag. I alla fall där jag bor, i Örebro alltså. Får se om man kanske skulle ta och lägga sig i solen lite i helgen någon timme. Bättra på brännan ytterligare och försöka vänja bort mitt soleksem. Detta eviga kliande alltså. HUA!
 
 





Hemklickat!

Åh, jag är såååå himla spänd inför nästa vecka! :} Har lite saker på g som jag ska ta itu med kan jag ju säga, men vågar inte jinxa något. Men jag tycker att ni ändå ska hålla era tummar och tår för mig!
 
Har precis beställt en iPhone 4s och den ska komma då någon gång. Min telefon som jag har nu bestämde sig för att ge upp imorse, så jag var helt enkelt tvungen att köpa en ny. Ingen av de telefoner som jag äger nu kan egentligen fungera som substitut, men ringa och smsa går faktiskt. Men batteritiden är ju sämst på dessa gamla telefoner. :( Blä. Längtar längtar längtar!
 
- Inte mina bilder. Bilderna är hämtade från We ♥ It -
 





Träningspepp

Godmorgon på er! :} Idag var jag faktiskt riktigt pigg redan klockan 10, så jag har börjat dagen med lite Biggest Loser som träningsinspiration. Nu får jag faktiskt ge mig med det onyttiga om jag ska nå mitt mål till jul (-4 kg). Jag hatar att behöva "starta om" med en cleansing-vecka, men det får bli en sådan igen med start idag. Har också bestämt mig för att inte hoppa på vågen förrän om en månad ungefär, så jag tänkte försöka sikta på att inte äta någonting onyttigt förrän då. Ni får hålla både tummar och tår att jag klarar detta!
 
- Om man vill se såhär bra ut, får man nog ligga i minsann! Kör, bara kör! -





Bloggdesignsbeställare sökes!

Förresten, är det ingen som skulle vilja slänga iväg en bloggbeställning? :} Är riktigt taggad på att designa en riktigt fin blogg igen - känner mig helt tom och uttråkad faktiskt nu när jag inte har en blogg att designa, får inte utlopp för min kreativitet, haha. Är ni intresserade kan ni väl vara goa att slänga iväg ett mail till [email protected]! Puss på er! ♥
 





Current wanties

Jag och Marcus hade en jättemysig dag igår, trots att vi inte gick ut för att äta som vi hade bestämt. Jag var fortfarande helt mörbultad efter besöket på Gustavsviksbadet, haha. Så vi myste lite hemma hos mig istället, och det funkar ju också. Hihi. ♥ Har tagit en paus i datakunskapspluggandet just nu, och satte ihop detta kollage lite snabbt. Det har ju äntligen börjat trilla in höstmode som fallit mig i smaken! Dock vill jag nästan inte titta på de kläderna ännu, det är alldeles för tidigt. Men en liten smygtitt fick det bli ändå!
 





Grattis på halvårsdagen, älskling!

Istället för träning igår så blev det sol och bad på Gustavsviksbadet med Emma. Har nog inte haft så kul på riktigt länge alltså. Så himla roligt hade vi, vill verkligen bada där igen någon gång snart! Får hoppas på att det blir när krigsskadorna har lagt sig lite. Mina knän och fötter är helt blåa, och jag är helt slut i kroppen! Helt galet. Och så är jag ju lite brunare också eftersom vi började dagen i solen med lunch. Super!
 
Idag firar jag och Marcus ett halvår tillsammans! Det är helt galet att tiden går så himla fort och att man ändå hunnit med att göra så mycket ihop. Blir alltid så himla glad när jag tänker på hur fnissiga vi är tillsammans, och att vi alltid har något att prata om. Och sen såklart, att han är världens finaste. Myshönan ju. Puss på dig. Älskar dig verkligen. Pirr i magen inför ikväll - vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på, men det kommer nog bli bäst vad vi än vill hitta på. ♥
 





Ingen träning idag?

Åh hej på er! :} Har precis startat dagen med en smoothie bestående av hälsoyoughurt, frysta hallon och en banan för att vakna till och få en riktigt energikick. Så himla bra frukost, och är man extra hungrig kan man ju lägga till lite nötter eller blanda i havregryn. Eller göra en macka vid sidan om, med philadelphia och kalkon på, som är min favoritmacka. Blir nästan hungrig igen nu - haha.
 
Tänkte att jag kanske skulle gå och träna senare idag, men har så himla ont i min högra axel när jag rör den så jag vet inte om jag vågar chansa. Vill verkligen inte att det ska bli värre. Annars får jag vila upp mig idag och träna imorgon istället, ska nämligen köra det långa programmet nästa gång - med både styrka och kondition. Jag fattar inte varför det gör så ont bara. Jag har inte burit något tungt, eller gjort illa mig på något sätt vad jag kan minnas. Märkligt.
 
- Från min We ♥ It -





Fashion Inspo

Det finns så himla mycket fina bilder på We ♥ It - kan sitta hela dagarna och bara scrolla igenom förstasidan och "hjärta" bilder. Farligt inspirerande nästan, haha. Har suttit och snöat in på outfits nu de senaste dagarna, och hittade dessa som jag verkligen tycker om! :} Man blir ju inte precis mindre sugen på att hösten ska komma, det är ju då modet är som snyggast tycker jag. Och de bra hårdagarna blir färre och färre förstås, haha!
 
- Mer inspiration hittar ni på min We ♥ It 





Datakunskapspluggis

Godmorgon på er! Eller ja, god sovmorgon snarare. Har i alla fall kommit i säng mycket tidigare nu de senaste dygnen och börjat gå upp tidigare. Jag håller på att försöka vända tillbaka dygnet nu till normal dygnsrytm igen. Så himla skönt att inte sova bort dagarna, tror inte det är så himla bra om man ska träna och få igång förbränningen. Har fått lite känningar i knäet igen, så på måndag tror jag inte att jag ska springa på bandet faktiskt. Vill inte riskera överbelastningsskador igen, så jag får gå på crosstrainern och spinna lite istället! Funkar ju det med liksom. Not bad!
 
Idag tänkte jag forstätta på min inlämningsuppgift i datakunskapen och skriva klart ytterligare ett avsnitt. Hoppas verkligen att jag inte får någon rest eller så, skulle vara så himla skönt. Fick alla rätt på det tredje och sista quizet! :} Go me. 
 
Följer ni mig på Twitter? Har precis skaffat det och är hooked. Så otroligt onödigt, men kul ändå. 
Klicka här för att komma till min Twitter-feed. Puss och kram!





Bloggdesign: Medinahs bakblogg!

Åh, jag kom nyss på att jag hade glömt att visa upp hur Medinahs design blev. Detta är min första blogspot-design, så den tog verkligen ett bra tag att göra. Men nu vet jag att jag i alla fall kan titta på den sortens kod också, vilket innebär att jag nu också kommer att börja göra designer till blogspot.com-bloggar också! :} Dock kommer dessa vara lite dyrare att beställa, då det är annorlunda och mer komplicerad kod att läsa och koda om. 
 
Här kommer i alla fall resultatet av bakbloggen jag designade. Är den inte superfin? Är riktigt nöjd med den faktiskt - tycker att den speglar bakverk och sötsaker med sin "smarriga" design. Eller vad tycker ni? :} Är du också sugen på att beställa en bloggdesign? Maila mig på [email protected] så kan vi diskutera vidare där. Kram på er!
 





Startar dagarna sent nuförtiden

Godmorgon på er! :} Eller ja, god eftermiddag är det ju egentligen, haha. Jag förstår inte varför jag sover så himla länge nuförtiden, jag gör ju inte ens så mycket på dagarna som egentligen skulle kräva såhär mycket återhämtning? Men jag antar att det är så på sommaren - man ska ta igen sig och vila upp sig inför kommande termin och det som väntar i höst. Ska bli himla spännande att se vad som kommer att hända - vill inte plugga mer, utan börja jobba med någonting inom det jag är utbildad inom. Håll tummarna för mig! 
 
Nu blir det kaffe, senaste avsnittet av Masterchef och en energirik lunch innan mitt träningspass. Är riktigt taggad på att klara mitt delmål idag. Rapport kommer ju såklart upp på bloggen senare! :} Och ikväll kommer ju Marcus hem till Örebro, så vi ska ju ses ikväll. Så himla längesen jag träffade min fina, åh. Kom hem nu, nu, nuuu! ♥
 
 





Nelly Trend: Spikes

Äntligen har jag fått hem en av mina största cravings någonsin! Blev så himla lättad när Nelly äntligen hade skorna i min storlek, och som jag har tittat på dessa skor. Får verkligen hoppas att de kommer att sitta bättre på foten om jag lägger i en tunnare sula. De glappar lite när jag går, men en storlek 40 hade blivit alldeles för tight eftersom att jag har världens bredaste fötter någonsin. Typ. Men åh. Vilka finisar de är. ♥
 
 





Dagens workout: konditionspass på sadeln!

Fick en glad överraskning idag när jag ställde mig på vågen, vilket gjorde mig ännu mer taggad på att köra mitt konditionspass för dagen! Nu är det bara ett halvt kilo innan semesterkilona försvunnit - och sen är det bara att köra gärnet om jag ska nå mitt delmål till jul, vilket är att tappa ytterligare 3 kilo tills dess.
 
Eftersom jag inte hann upp till gymmet idag bestämde jag mig istället för att ta en cykelrunda som konditionspass. Superbra väder ute, så varför inte passa på? :] Och jag ångrar mig verkligen inte kan jag ju tala om. Är riktigt trött, tror att jag cyklade nästan 2 mil eller någonting sådant. När jag kom hem lagade jag mig en stadig lunch med tacofärs, sås och en massa grönsaker. Imorgon blir det ett styrkepass på gymmet igen, och förhoppningsvis kan jag klämma mina 3 km på 22 minuter. I can dooo eeet!
 
Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram (@tekichuu)? :}





Tummen upp!

Får bli en lugn kväll ikväll faktiskt - med lite plugg och lite serier. Skönt att bara få inte göra någonting egentligen, men jag blir så lätt uttråkad. Ska fortsätta att skriva lite till på min inlämningsuppgift innan jag går och lägger mig i sängen. Kanske söka lite flera jobb - det är spännande att vara på jakt, men mindre kul om man inte får något. Hm. Svår balans det där. Men det är bara att vara ihärdig, så lönar det sig nog får vi hoppas!
 





Tisdagen den sextonde juli

Hallå på er, det var inte igår jag bloggade precis. Har inte haft någon inspiration överhuvudtaget till att blogga på sista tiden. Det känns inte som att jag har haft något att komma med, om ni förstår vad jag menar. Då är det ju bättre att vänta tills man faktiskt har någonting att skriva!
 
Har börjat titta på Desperate Housewives nu när Gossip Girl tagit slut, och jag har sett de första två avsnitten hittills. Tror verkligen att jag kommer att tycka om serien, men jag har nog bara inte kommit in i den än. Ska ta och titta på senaste True Blood-avsnittet idag också, och fortsätta med Datakunskapskursen. Har kommit igång riktigt ordentligt nu faktiskt, håller på med den första inlämningsuppgiften som aldrig verkar ta slut. Men det är bara att kbk:a (kör, bara kör) gärnet så att den blir klar någon gång. Siktar på att bli klar med kursen innan juli är slut åtminstone. Kbk!
 
 
Glöm inte att följa mig på Instagram (@tekichuu) - har börjat lägga upp bilder där igen! :} 





Wantie!

I samband med min senaste Nelly-beställning så tittade jag självklart in de nyinkomna kläderna också och hittade denna blus. Såg en liknande sådan på Zara och jag vet också att det finns en på H&M också. Blusen verkar vara ett av höstens it-plagg, minst sagt. Vill verkligen lägga vantarna på en sådan här - tror att den kan bli riktigt fin på. Wantie, wantie, wantie!
 





Någon som är lite trött

Jag vet inte ens var jag ska börja någonstans, haha. Är så himla trött efter detta monsterpass på typ tre timmar som jag faktiskt genomförde idag. Blinkar med ögonen i slowmotion nästan, har verkligen noll energi kvar i kroppen. Riktigt bra gjort måste jag säga och ge mig själv en klapp på axeln! :} Bara att köra minst lika hårt nästa gång så att man förbättrar sig. Det långsiktiga målet är att klara 5 km på 30 minuter så småningom. Men det kommer! Kör, bara kör!
 





Absurdity

Eftersom att Bryggan hade öppet igår kväll, passade jag och Erika på att gå ner och ta ett glas vin och prata lite. Tummen upp för utekvällar på sommaren - men jag tyckte att jag anade att hösten är påväg. Det var riktigt kallt när vi var påväg hem faktiskt. Kan det inte bara varmt året om istället? :(
 
Sitter och lyssnar lite på soundtracket till The Lone Ranger igen, och kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det är bra eller dåligt, haha. Så himla svårt att prata illa om Zimmers musik, men det här var verkligen inte en av hans bästa album måste jag säga. Trist.
 





Finally!

Nyss landade ett mail i min inkorg från Nelly, där det stod att deras populära och supersnygga Spikes återigen landat i deras lager. Jag har suktat efter dessa skor hur länge som helst nu, så jag gjorde faktiskt en beställning. Hoppas bara att de är lika fina i verkligheten - men det tror jag nog. Kan knappt vänta tills de trillar ner i min brevlåda! :} Att man kan bli så himla glad för ett par skor alltså, haha. ♥
 





Planer för dagen idag

Eftersom gymmet som jag tränar på har så konstiga öppettider på sommaren, så tänkte jag ägna dagen idag åt att plugga vidare på min sommarkurs och göra klart de två quizen som är kvar på min Datakunskapskurs. Får hålla tummarna att jag får godkänt på de båda, så att jag kan börja med de två inlämningsuppgifterna som verkar vara ganska stora uppgifter. Är jättesugen på att fixa till mitt CV och söka lite jobb idag också om jag hittar några som låter intressanta. Får se hur mycket jag hinner med idag bara - klockan är ganska mycket redan. Men det är bara att sätta igång medan det är ljust ute! :}
 
Har äntligen fått väskan jag beställde för ett tag sedan, och den var mycket mindre än vad jag trodde att den skulle vara. Trodde att den skulle ha samma mått som den jag hade tittat ut på Zara i Paris - men den här kommer att fungera bra också hoppas jag! 
 





The Lone Ranger

Igår var jag och Erika och såg The Lone Ranger. Det var jättelänge sedan jag var på bio - senaste filmen jag såg var Les Miserables i januari någon gång. Helt galet att det redan gått så lång tid, med tanke på att jag tycker det är så himla mysigt att gå på bio. (Vem tycker egentligen inte om att gå på bio?)
 
The Lone Ranger var en helt okej film, men tyvärr var den inte mycket mer än så. Självklart kan man ju inte annat än att älska Johnny Depp som indianen Tonto, och jag skrattade faktiskt högt vid flera tillfällen. Men själva filmen var precis som "en typisk blockbuster ska vara" - inga överraskningar eller plötsliga vändningar i berättelsen tillsammans med platta karaktärer. Riktigt tråkigt tycker jag, men eftersom jag inte hade några höga förväntningar blev jag inte särskilt förvånad.
 
Hans Zimmer står som kompositör för soundtracket, vilket var som en blanding mellan Pirates of the Caribbean och Sherlock Holmes. Eftersom filmmusik är något av det viktigaste för mig blev jag väldigt besviken på denna front också. Självklart var det en liten twist med i filmen, men kommer inte ens i närheten av den komplicerade storyn som berättas i Pirates of the Caribbean. Och jag är en sådan som älskar när det under filmens gång ställs massvis med frågor som man som publik inte får besvarade på en gång. Riktigt synd, när filmen kunde blivit riktigt bra.
 
Fotot var någonting som jag verkligen fastnade för och tyckte om i The Lone Ranger.
Verkligen ett stort plus måste bara ges till Gore Verbinski för de estetiska bilderna som då och då tog över.
Titta bara på dessa underbara kompositioner!





Den åttonde juli

Hallå på er, sötisar! :} Har faktiskt inte varit på humör för att faktiskt blogga på senaste. Har ingen aning om varför egentligen, men jag antar att det är så ibland bara. Idag tänkte jag köra ett riktigt monsterpass på gymmet - känner att kroppen behöver det efter allt stillasittande i helgen. Men först måste jag ladda upp med en lagom stor lunch och lite mera kaffe. Efter gymmet ska jag hämta ut paket också - och träffa Katrina om tiderna för oss funkar tillsammans. Ska bli kul!
 
 





New in: Betsey Johnson

Blev inte precis en tidig morgon för mig som jag hade planerat igår, men jag kunde bara inte somna. Det känns som att jag gör av med för lite energi för att bli trött så tidigt på kvällen, eller så fastnar man framför någon bra film. Får försöka sluta med att titta på alltför spännande avsnitt innan jag går och lägger mig i fortsättningen, haha. I vilket fall som helst tror jag inte att det spelar någon roll idag. Det är supertråkigt väder med regn som hänger i luften. Supertrist! Blir i vilket fall som helst gym senare idag, så just nu håller jag på att tagga till med peppande musik! :} Tänkte ta och börja på en av mina två sommarkurser idag - börjar liksom bli dags nu känner jag, hehe.
 
Har varit på jakt efter en riktigt snygg lite mindre neccesär ett bra tag nu och hittade den här från Betsey JohnsoneBay i helgen.
Klickade hem den direkt och fick hem den nu i tisdags och den är ju så himla fin. Loves it! ♥
 





Stickat från Zara

Idag tänkte jag försöka göra klart en designbeställning till blogspot.com, vilket är min första jag någonsin gjort till den portalen. Så himla mycket kod att läsa och ta in, men det har varit väldigt lärorikt att ha fått lära sig samma kod på ett annat sätt. Ska göra det sista innan jag visar upp resultatet här för er! :} Håller på att äta en sen lunch just nu, men sedan är det åter till designeriet igen så att säga. Funderar också på att försöka tvätta undan lite idag om jag har ork. Känner just nu att jag har fått tillbaka min tjejvärk - så vi får se vad jag orkar med. Åh, kan den inte bara försvinna? Blää. 
 
Bjuder på lite outfitbilder från Paris-resan som jag ännu inte lagt upp. Jag bara älskar min stickade tröja från Zara!
Så himla fin och somrig och fanns i flera fina färger. Ett av mina favoritkap jag gjorde i Paris ska jag säga er.
 





Chorizo-middag!

En del av er som har kommenterat på min blogg har varit intresserade av att veta vad jag brukar käka. Därför tänkte jag försöka att lägga upp bilder på den mat jag äter nu när jag har startat mitt träningsprogram igen. Till middag idag blev det en blandsallad (babyspenat och krispsallad), paprika, soltorkade tomater och parmesanost tillsammans med en chorizo-lättkorv. Supergott!
 
Jag gick faktiskt upp till gymmet och tränade en timmes kondition idag, trots min mensvärk. Fick nästan dåligt samvete för att jag annars inte skulle få så mycket annat gjort idag. Det gick jättebra faktiskt - körde crosstrainer och sprang på löpbandet, men skippade spinningen på grund av min värk. Just när jag tränade så kände jag inte så mycket av min värk, men så fort jag stannade och stod still så började det göra ont igen. Klappar mig själv på axeln ändå, haha! Nu är det bara att köra på! :>
 
 





Blekning av mina tänder

För er som undrar vad jag använder när jag bleker mina tänder så är det dessa väldigt ombloggade och omtalade Crest Whitestrips 3D. Köper några sådana på eBay i taget och bleker sedan en gång om dagen tills de tar slut. Efter en blekning på 30 minuter så blir resultatet det ni ser nedan - det vill säga väldigt lite skillnad. Som jag har förstått det gäller det att vara ihärdig och hålla på att bleka några dagar i rad för att få se verkligt stora resultat. Ska ta en ny bild om några dagar igen och se om det blivit någon skillnad! :}
 
Det är supersvårt att få exakt samma ljus på bilderna - men lite skillnad tycker jag nog att det har blivit ändå!





I mitt badrumsskåp

Precis efter Paris-vistelsen så tog nästan alla mina hudvårdsprodukter slut, så igår när jag och Marcus ändå var i närheten av ett apotek passade jag på att fylla på lagret. Har testat både ansiktsvattnet från L300 och tvätten från Natuvive och båda har fungerat superbra på min hy! :} (Jag har ju i och för sig bara hunnit testa produkterna två gånger - men jag tycker om dem redan!)
 
Solkrämen från Eucerin provade jag också på igår och har en fin tintad nyans som faktiskt passar istället för foundation nu på sommaren. Speciellt eftersom jag aldrig varit mycket för BB-creams som jag tycker känns otroligt olija och fettiga och inte alls gör sitt jobb. Dock tror jag den passar bäst för er som drar åt det mer gyllenbruna hållet under sommaren, eftersom att den inte verkade finnas i olika nyanser. Men har ni en hudton som liknad min - tipsy tipsy!
 





Gårdagens val

Igår så blev det en väldigt långsam dag som började i sängen eftersom jag var helt utslagen av min tjejvärk. Usch. Det är verkligen en av de värsta sakerna i livet som man måste stå ut med. Sedan bestämde jag mig för att hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Då kändes det jättebra efteråt! Jag och Marcus bestämde oss sedan för att handla lite mera mat till mig och sedan mysa lite hos mig, sötnosen åker ju hem och är borta i flera veckor nu. ♥
 
Det blev en väldigt enkel och ledig klädsel igår med pilotisar, en löst sittande tee från h&m, dr denims och sneakers från Nelly.
Inget smink heller - så skönt att låda huden vila!