Bloggdesign: Michaela

Michaela återkom till mig för en tredje beställning av en personligt designad blogg, och nedan visar jag upp resultatet. Den här gången önskade Michaela en ljus, inspirerande design där bilderna ska vara det stora fokus för bloggen, som inriktar sig på hennes hälsoresa. Designen kodades i CSS / HTML i Blogg.se's publiceringsverktyg.
 
 

Designskiss: ICE

Innan jag fick uppdraget att utöka ICE's webbsida tog jag fram de här designskisserna som förslag på hur jag tänkte mig att den nya hemsidan skulle se ut. Enkelt, stilrent och luftigt för att utstråla lyx och marknadsföra produkterna som ICE är återförsäljare åt. Skisserna togs fram i Photoshop CS6.
 
 

Bloggkollage med nuvarande modefavoriter

Ett nyligen upplagt modekollage till min blogg, takai.blogg.se, för att inspirera mina läsare om vad för klädval jag ser mig själv bära till hösten. Kollaget designades i Photoshop CS6.
 
 

Web content åt Swiss Clinic

Ytterligare ett urval av inspirerande, färgglada bilder med hälsosam inriktning jag tagit fram åt Swiss Clinic som publicerats på deras hemsida som web content. Bilderna är editerade i Photoshop CS6.
 
 

Uppgift: Säljande folder för Swiss Hair

Under min praktikperiod på Swiss Clinic tog jag bland annat fram denna folder som förslag till en säljande konceptfolder för produkten Swiss Hair. Foldern designades i InDesign, utan några riktlinjer med grafisk profil och speciella typografier.
 

Web content framtaget åt Swiss Clinic

Nedan följer ett urval av webbcontent jag producerat under min tid på Swiss Clinic. Materialet är framtaget i Photoshop CS6.
 
 

Fotografering till Audibloggen

Audibloggen kontaktade mig i juli för att hjälpa till med en fotografering för den nya gasbilen Audi A3 Sportback G-Tron, och resultatet ser ni nedan. Fotoutrustning: Nikon D40x med 18-55mm standardsobjektiv. Redigering av bilderna skedde i Photoshop CS6. 
 

ICE: Ny design

I detta projekt designade jag om ICE's hemsida i Wordpress med nytt content (som sedan byttes ut till företagets egna content), och gjorde en stilrenare design på hemsidan med ett luftigare intryck. Detta projekt gjorde jag i min egen firma.
 
 

Bloggdesign: Emelie Lyrefors

Min senaste bloggdesign jag tog fram var åt Emelie Lyrefors, som ville ha en mjuk, ljus och romantisk design. Jag designade headern, bakgrunden och matchade ihop färgtemat så att det gick ton i ton med det mjuka och romantiska temat hon önskade. Titta här om ni vill se hela designen live! :}
 
 

Alboga Plantskola

Alboga Plantskola önskade en logotyp till sitt företag och kontaktade mig angående detta. De önskade att logotypen skulle gå i naturnära färger och genom det visa vad det är för sorts företag. Ormhasselgrenen till höger om företagsnamnet visar tydligt att företaget sysslar med trädgårdsverksamhet. Tillsammans bildar dessa element en jordnära, lugn och harmonisk logotyp. Logotypen är framtagen i Photoshop CS6.
 
 

Tictail-webbshop: IMHAIR

Min första webbshop från Tictail utvecklad i HTML & CSS åt företaget IMHAIR. Tog även fram logotypen, färgtemat och anpassade webbshoppen efter IMHAIR's målgrupp. Kunden önskade att hemsidan skulle utstråla lyx, glamour, skönhet och stil. Besök webbshoppen här.
 
 

Inbjudan till Accelerate Night

Tog fram en inbjudan till Audibloggens event "Accelerate Night" som hålls nu i april 2014. Har inte fotograferat bilden som används som bakgrund, men har retuscherat, layoutat, färgsatt och formgivit inbjudan i Photoshop CS6. Typsnitten är inspirerade av Audis egna, och tyckte att det var en bra idé för att hålla samman Audi-temat.
 

Designskiss: Svenska Aktieboken

På uppdrag av WTMG tog jag fram detta designförslag. Svenska Aktieboken önskade att uppdatera och förnya sin hemsida. Jag gjorde förslaget i Photoshop och tänkte speciellt på de önskemål som Sveska Aktieboken hade - en enkel, funktionell och snygg hemsida.
 

Bildredigering: Audi RS4

Redigerade igår ett par bilder för Audibloggen - och här nedan ser ni resultatet! Jag står inte som fotograf till bilderna, utan har endast redigerat dem. Fotografierna är tagna med både systemkamera och mobilkamera, därav den varierande kvaliteten. Bilderna är redigerade i Photoshop CS6.
 

Bloggdesign: Josefin Enoksson

Josefin Enokson skickade ett mail till mig förra veckan och ville beställa en ny, stilren bloggdesign av mig. Jag kombinerade ihop de bilder hon skickade till mig och skapade ett kollage till header med hennes Instagrambilder. Själv designen ville jag hålla enkel, fräsch och tjejig - men ändå ha någonting som gör att den skiljer sig från mängden. Därför fokuserade jag på att passa ihop mjuka typsnitten med ett lite kantigare sådant i brödtexten.
 
 
- Klicka på bilden eller här för att komma till designen -