i can't stand the distance






nollning pågår


Gammal bild på mig, från julafton förra året, tror jag.


Med tanke på att jag precis har börjat på universitetet, är de självklart att en nollning hör till. Inte en sådan där man blir förnedrad, utan en där man hittar på roliga saker tillsammans med sina kompisar. Jag visste att jag inte hade någonting att oroa mig för från början, men jag blev så lättad när jag äntligen kunde andas ut och förstod att det inte alls var speciellt farligt att träffa nya människor.

Och nu sitter jag i Örebro, med en inneboende Stephanie hos mig, som betalar mig 500 kronor i veckan, fest på g ikväll, kompisar som kommer över lite senare idag, och vädret blir förhoppningsvis bra idag med.

Kan man begära mer?






är piraterna tillbaka i maj 2011?


I Hollywood ryktas det nu om att en fjärde Pirates of the Caribbean-film beräknas att komma ut i maj 2011. Manusförfattarna Ted Elliot och Terry Rossio började, kort efter producenten Jerry Bruckheimers och Johnny Depps godkännande, att skriva på ett fjärde manus förra året i september. Även Geoffrey Rush, Barbossa närmare bestämt, har även han tackat ja till att fortsätta spela tillsammans med resten av sjörövargänget till havs. Keira Knightley har dock sagt nej, och menat på att hon har andra projekt på gång. Charmknutten Orlando Bloom sägs varken svarat ja eller nej ännu. Zac Efron är, som skallerblaskorna meddelar, väldigt efterfrågad just nu, och en del anonyma källor "bekräftar" att han troligen kommer att ersätta Orlando. Det återstår att se.

Producenten Jerry Bruckheimer hoppas också på att Gore Vebinski även ska regissera den fjärde filmen, men än så länge verkar Gore ha fullt upp med pågående filmer. Istället vill Jerry börja filmningen i april eller maj nästa år, och istället låta Rob Marshall regissera den kommande fyran.

Kommer detta att bli den sista filmen? Är detta en fortsättning på trean, eller kommer denna att bli en fristående film utan anknytning till de andra tre? Kommer budgeten ligga på en ännu större kosing är den förra på 300 miljoner dollar? Nja, vi Pirates-fans får vänta på fler ledtrådar helt enkelt.





duschen nu!

Lite ögongodis skall ni väl ha medan kvällunderhållaren/entertainern takai befinner sig under ett levande vattenfall?


B u r s t i n g   V e i n s
Panic & Action Tour 2009, Slussen





videohälsning!






i'm a soldier wounded so i must give up the fight

There's nothing more for me, lead me away, or leave me lying here.






åh, ge mig!

Fniss, jag vill ha pengar.



Nu ska jag cykla. BRB





duktig hemmafru-takai!

Jag har nästan diskat undan allting nu - bara ett par småsaker kvar. Sedan ska jag försöka att ringa Clara. Sedan blir det ut och leta efter tvättstugan/prata med någon som vet någonting om den, slänga soporna, och sedan ta en cykeltur till skolan och ta tid.

Just nu sitter jag och tittar/lyssnar på min favoritfilm - Spirit. Inte the Spirit, utan den tecknade Spirit. Musiken är så underbar, gjord av finaste Hans Zimmer. ♥






snälla, svara! ♥






är så sjukt trött

Imorgon ska jag ta cykeln till plugget och se exakt hur lång tid det tar för mig att ta mig till Biblioteksaulan, som jag redan vet var den ligger eftersom att jag redan har luskat ut det när jag och pappa var här förra gången, så det så. Usch. Är inte alls taggad. Men eftersom det är nerförsbacke går det väl på tio minuter ungefär. Hoppas jag. Dock tar det väl 30 hem, uppfärsbacke i en kilometer är INTE okej.

Nu ska jag vila huvudet på kudden. Godnatt.

Och nej, jag vill inte lägga mig i, Louie. Shit aså. Blev bara förvånad över att du hade två brudar på samma gång. Eller, det snarare verkade så. Förlåt om jag värnar om mina vänner då. Förlåt så jävla mycket.





mina headers genom åren

Är dem inte för söta? ♥

































Vissa ser ju verkligen FÖR hemska ut alltså, usch.






ofta JAG tjaffsar?!

Om jag berättar för min morsa vad jag har ätit, och HON klagar på det, är det verkligen JAG som börjar bråka då?
Skulle inte tro det.
Nu ska jag kika i min brevlåda om jag har fått någon skojig post.

UPDATE:
Jag hade fått ett brev ifrån Skandiabanken. Skönt att veta att adressändringen har gått igenom. Puh.
Bryan Adams har en väldigt speciell röst, på tal om ingenting (Tingeling).





en notis

Givetvis är ni välkommna att ge mig HÖGVIS med inflyttningspresenter, min lägenhet kommer att gå i färgskalan vitt, svart, lila och grått/silver. ♥

(Jag hoppas att ni förstår att jag var ironisk? ;) )





min lägenhet ♥

Jag förstår inte att det är sant, och jag är rädd att jag aldrig kommer att vänja mig. Menhär ska jag bo i tre hela år. Jag undrar hur många gånger jag kommer att möblera om? Jag brukar ju aldrig kunna hålla mig ifrån att göra om. Som med bloggen till exempel. Ska publicera ALLA headers jag har haft genom åren jag har bloggat här på takai.blogg.se, så ska ni få se hur otroligt DÅLIG jag är på att hålla mig fast vid någonting som jag vet kan göras snyggare nästa gång.

Dock är det inte klart än. Jag ska försöka hitta några snygga affischer och sätta upp dem på väggen, en blomma ska vara i fönstret och en vikvägg skall inhandlas. Kanske en matta också, men det får jag se. En hög växt kanske? Det finns mycket snyggt man kan göra, speciellt när man får bestämma helt själv. ♥

Det ska bli mycket intressant när allting är klart, när allting är diskat, iordningplockat och städat. Självklart slänger jag upp nya bilder om jag skulle få för mig att ändra någonting ♥






nu var det klart!

Nu är jag inflyttad i Örebro, kom och hälsa på mig vettja!
Skönt att ha fixat klart - det tog en hel helg, precis som jag räknade med. Och idag har jag träffat Erika, och imorgon blir det stadsvandring - YEAH! Får se om jag ska duscha snart - funderar på att sitta uppe coh svara på alla söta lyckönskningar jag har fått av er söta läsare. Flytten har i vilket fall som helst gått bra, och internetet fungerar. Och snart får jag också en ny dator, så att jag kan photoshopa mina bilder ÄNNU mer.

Till dem som har beställt bloggdesign av mig:
Jag ska försöka att hinna med designerna så fort jag kan, men ni får ursäkta mig - jag har fortfarande en del flyttsaker att fixa innan jag kan ta itu med mitt normala liv - nu som Örebroare.





nu åker flyttlasset snart!

Och inga mer uppdateringar på ett tag, tyvärr.
Men jag finns på mobilen, för dem som är lykliga nog att ha mitt nummer. Ska packa ihop det sista, kissa och ta ner en sista låda innan.
SEE YA, I DUN WANNA BE YAAA





lars leijonborg vill ha 130 miljarder pannkakor!






like the traitor that you are


Imorgon flyttar jag till FUCKING Örebro bitches.

Kommer inte att kunna uppdatera så speciellt mycket under denna helgen förrän allting är i sin ordning. Jag måste packa upp allting, fixa och montera ihop mitt nya skrivbord. En efterlängtad bildbomb kommer förmodligen inom kort.





ass-sweat

Jag tog nyss en cykeltur, vilket jag inte gjort på sisådär hundra år. Nu blir det piska mattan och sedan dammsuga rummet. Bye for now!





jag vill svara på kommentarerna :(


Kan fortfarande inte svara på alla mina läsares underbara kommentarer. Jag är dömd för att misslyckas i bloggvärlden. Nat. Ni älskar mig så mycket att det sjuder under ytan på er. Det är bara det att ni inte vet om det ännu.

Avslutar bloggdagen med ett citat från Hasse Brontén:
ANDERS: - Vad underlättar när man ska koka ägg?
HASSE: - Ägg!





keira knightley för chanel



Vi visste ju att Keira var så otroligt förbaskat otroligt underbart totalt övermäktigt snygg tidigare. Men SÅHÄR snygg har jag nog inte sett henne förut. Mademoseille heter den parfymen ifrån Chanel. Någonting som behöver införskaffas inom en snar framtid om framtiden bjuder på klirr i kassan?





att göra inför flytten:


Nej, det är INTE mitt rum på bilden, only for inspiration!

Att göra snart:
- Leta reda på en bredbandskabel (köpa en ny?)
- Äta lunch.
- Dammsuga bakom sängen.


PACKA:
- Smink & hygien
- handdukar (dusch + hand)
- nagelsax + borstar + nagelborste
- necessärer
- y3
- svarta sopsäckar
- 4 små tallrikar
- 4 mattallrikar
- 4 glas
- 4 plastglas
- 4 djupa tallrikar
- mat på vita bordet + olivolja
- karaff + salladsskål
- kastruller
- plastburkar
- vaser + snäckor  rosor (plastpåse)
- mikrovågsugn
- måttband + sy-kit
- stora rosa fatet
- skrivbordshurtsar
- säng
- nattduksbord
- 2 vita hyllor
- liten spegel + stor spegel
- skrivbordsstol
- skrivbordslampa
- dator + skärm
- elsladdar + teknik
- bredbandssladd

- hårddisk
- förstärkare
- mobil + laddare
- kamera + laddare
- ipod + laddare
- grejer
- kläder + jackor
- sängkläder + täcke + kuddar
- matta
- cykel
- myslampa
- ljusstakar
- tavla
- väskor





jag har tänkt på en sak

SHIT ASÅ BAH LIKOM OMGZOOORR ROFL osv.

Jag visste inte att ag kunde tänka. Men det var inte det jag ville prata om, utan min blogg inte längre är en fotoblogg? Jag har inte fotat på flera månader, med tanke på att det inte finns någonting att ta kort på. Eller med andra ord, jag har ingen som helst inspiration längre. Jag har fått ett antal beställningar på bloggdesigner, oh jag har INGEN ANING OM HUR JAG SKA GÖRA DEM. Ännu. Hoppas på ett ryck inom en snar framtid.

(Varför hoppar jag aldrig in i duschen?)






börjar bli trött


Har kollat ännu fler videos med den där snygga bruden, och jag säger bara: HUR I HELLSKOTTA KAN HON HA RÅD MED ALLA KLÄDER OCH SMINK OCH INREDNING OCCH HYGIEN OCH ALLTING!? Så mycket cash kan hon väl inte tjäna på sin youtube-channel, eller? Isåfall är jag avundsjuk to the bone, seriosly dudes.

Jag ska visa er min lägenhet sedan, flyttar på fredag och jag är så damn exciteeeeed! Imorgon ska vi till IKEA förmodligen och inhandla lite saker till. Har flängt omkring i en hel vecka snart, pallar inte mer snart (snart snart snart). Mina ben viker sig under mig. På riktigt. Snyft. Cut. Emo, osv (som för övrigt INTE existerar).

Nu duschen, sedan blåsa håret. Sedan svara på de sista kommentarerna. Sedan sova. (Dock lockar Aubreys videos mer än sängen. For now...)





the make-up collection of aubrey

Har följt denna bruden ett tag nu på Youtube, och hittade denna videon alldeles nyss. Ni ska få se MIN samling snart, när jag har kopplat in min hårddisk och laddat upp alla bilderna här.






the Twilight Saga: New Moon-trailer


Allt snack om New Moon gör mig galen. Jag menar, filmen ser myket proffsigare ut än den förra, men samtidigt vill jag inte att de kulle bytt regissör. Jag tror inte att denna kommer att leva upp till mina förväntningar. Men hellre blir jag fövånad än besviken. Vi får se om Robert Pattinsson och Kirsten Stewart kan slå mig ur stolen denna gången.





snyggaste kändisarna #2






snyggaste kändisarna #1






ronnie radke vs. craig mabbitt

Vem BORDE sjunga i Escape the Fate egentligen?

 
CRAIG / RONNIE?





jag vet att jag är snygg :)







införskaffat mig en skinnpaj!


Fifän, en skinnpaj måste man ju bara ha. Och jag vet att ni älskar mina snygga fötter.


Ny väska fixades också, men jag säger inte varifrån den är, för då kommer ni bara att härma mig. ;)





del taco,till taco?






nytt i garderoben, mhm

DET ÄR SÅ SYND OM MIG, SÅ TJOCK :c

Var tvungen att fråga mamma snällt om jag kunde få denna skönhet till min collection, vilket jag fick. Mami är bäst, och imorgon ska vi handla mera! <3





mina vackra ögon :)


Jag menar, jag älskar mig själv så mycket att jag bara MÅSTE visa upp mina otroligt snygga, vackra, otroliga, amaziiiing, fakking awesum eyes här på bloggen. Mascara, highlighter ("Champange" från Make Up Store) och eyeliner kirrar biffen, serni brudar (och killar för den delen också)!





nu jävlar, nu DRAR han!

Nej, nu drar jag till sängen, och sen DRAR jag in i drömmarnas värld.
MJAUUUUU BITCHESSSSS!





musiktipsen, hm

Jag har inte hunnit svara på alla kommentarer, och inte heller hunnit lyssna igenom alla låtar. Men än så länge har jag TVÅ favoriter... Det kommer nog att bli ganska svårt att välja ut en lycklig person som får sig några hundra besökare som håller i max 2 dagar ;)))))))





btw...



Är det bara jag som tycker att Kenzas blogg, Stina-Lee's blogg, och Blondinbellas blogg har blivit tråkiga på sista tiden? Jag har totalt slutat läsa dessa bloggar. Tidigare klickade jag mig alltid in, kommenterade och försökte stay tuned, men det ballade ur i och med att jag tröttnade. Innehållet är detsamma, och det händer ingenting som man redan inte läst trehundrafyrtionio gånger? Jag BRYR mig inte om hur Tokio Hotel's nya låt går, jag skiter totalt i att gladiaorsandaler är/var hetast i sommar, och att (fusk)pälsar är topnotch 2009. Ett stort fett NEJ säger jag.





provocerande enough?

Funderar på att skriva massa skit på min blogg, börja provocera lite mer. Men det finns ju INGEN SOM HELST ANLEDNING till att jag skulle vilja göra det? Jag tänker inte på samma sätt som Kissie, Dessi och de andra småbrudarna gör (inte för att Kissie - Alexandra - är liten, men ni fattar principen). Klart man fastnar för en blogg om den "står ut" och vågar väcka uppmärksamhet, jag läser ju själv dessa bloggar varje dag.

Det är så fruktansvärt omoget att hålla på och skapa bråk på internet, att spela någon man inte är för att skaffa sig läsare. Jag tror inte en sekund på att Dessie, Kissie eller Paulina är lika kaxiga som de verkar på Internet. Varenda person jag träffat på riktigt har varit annorlunda ifrån det man hört eller sett på Internet. Och det är just de som är så sjukt. Jag vill inte snacka skit om någon, och att provocera kanske är en grej. Men varför inte bara skriva sådant som intresserar på ett annat sätt? Skvaller i kändisvärlden? Vad hände med den grejen? Inte sett en endaste blogg på senaste tiden som handlar om sådant... Kanske är det dags att jag tar tag i den rollen? Nja... jag gillar min lilla blandning.

Men att provocera, det kanske är något att satsa på? Vad säger ni, ska jag satsa på en karriär som uppkäftig bloggerska, färga håret blondt, och smeta på rosa läppstift ut i ett Chelsea Smile?





slaktarrrrrrr!

Varför kan inte mina jävla möbler få stå i mitt FAKKING rum medan jag har flyttat ? Morsan ska ju i alla fall inte BO med dem, som jag måste göra i TRE jävla år?! Jag förstår verkligen inte vad jag ska göra. Jag vägrar att bo med ett par möbler som någon annan haft. JAG VILL HA MINA SAKER MED MIG, det är inte hon som ska flytta, det är JAG. Varför ska hon ALLTID förstöra för mig? Varje jäääävla gång. Hon sa btw att jag var fult sminkad idag också. Bild kommer sedan. Ibland förstår jag mig inte på den kvinnan.

Imorgon ska jag och farsan Baloo åka och handla ett antal saker som jag tror att jag kan få använding av i lägenheten. Jag är inte ett dugg taggad längre,är bara förbannad. Då hjälper det lite att lyssna på Chelsea Smile. Lite.





hjälp mig!


Jag behöver musiktips. Artister, band, låtar, you name it. Det blir inga mer inlägg förrän jag har fått tips från var och en av mina läsare, det ni!

UPDATE:
Allting förutom Kings of Leons :<<<<





att göra (igen):


- Torka av datorbordet.
- Rensa ur skrivbordet.
- Rensa ur kylskåpet, samt frysen.
- Gå igenom två lådor.
- Torka badrumsgolvet.
- Diska undan.
- Tvätta undan.





jag har blivit mainstream!

Nej, jag har inte skaffat Facebook. Inte Spotify heller.
Jag hörde Svennebanan för första gången igår Och n u lyssnar jag på den 24/7. Skona mig! Men jag ska minsann göra livet svårt för mina läsare också, försöka att inte bli lika besatt som jag är bara.


Bild lånad av fotografen Lajn

LISSNA - >





hell yeah!






filmen som ger en mest komplex...

... måste ju vara denna, Mr. & Mrs. Smith. Men jag ska titta på den i alla fall. Finns det nåt snyggare par, eller? Möjligtvis Johnny Depp och hans fru.






mina män!

Ja, det är jag som har tagit bilderna. Visst är mina män fina? Kameran suger, med tanke på att jag fick låna skolans skitkamera under konserten, eftersom jag inte fick ta med min kameran in på området. Min systemare. Usch. Sådant äcklar mig verkligen. Men i vilket fall - Matt Nicholls och Oliver Sykes i egen hög person.






att inhandla:






amanda kommer om två timmar!

... Och jag gick upp vid elva, fast jag gick och lade mig vid halv fem efter ett mycket intressant samtal ifrån Louie. Nu när jag har egen lägenhet, måste jag verkligen tänka ut vad jag ska ha med mig och lämna kvar hemma. Det känns som om det aldrig tar slut.. Puh.






att göra:


Jag vet att ni älskar mina underbara lista, och här kommer ännu en till:


- Gå igenom en/två lådor til av mormors husgeråd och lägga ner i min låda.
- Diska undan.
- Tvätta undan.
- Torka badrumsgolvet.
- Ställa tillbaka alla mina saker på rätta platserna, i mitt rum vill säga.
- Torka av datorbordet.
- Gå igenom lilla principskåpet och montera ihop det.
- Rensa skrivbordslådorna.
- Rensa skrivbordsskåpet.
- Torka av skrivbordet.
- Titta efter en ny skiva på IKEA.se.
- Dammsuga ur datorn.





DET GÅR BRA NU!!!!11

Obeskrivlig lycka just precis nu. Jag vill sätta händerna i mina alla saker och bara flytta dem till min nya fina lägenhet med en gång.






ikea inhandling!

Här är det som jag och pappa handlade på IKEA i Örebro.






lights out!






nattmusik klockan 3

Tråkigt med bara videoklipp på sidan, men när det gäller nattmusik och självpeppning så är nog denna låt den bästa.






tacokväll, men inte på tacobar!

Hemmagjorda tacos är nog det som smakar godast. Och film. Och en underbart uppfriskande Loka. Och bloggen. Imorgon ska jag fortsätta städa, och idag är jag så otroligt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Gick faktiskt och lade mig tidigt igår. Jag förstår inte varför jag är så trött? Är det någon som har tips mot trötthet?






oh silvia!






the legend of zelda blir film!

Väntade nästan på att någon skulle ta på sig rollen och regissera och producera vår mest kända kille i grön rustning. Trailern kom upp på Youtube den 1 april 2008, förra året alltså, och jag hade ingen aning om detta? Är det bara jag som är efterbliven, eller är det andra personer i min närhet som även dessa spolat ner hjärnan i toaletten?

I vilket fall som helst har den redan kommit ut - den 1a april i år släpptes den, men varför vet man ingneting om detta? Jo, för att det var ett aprilskämt från IGN's sida! Dock var det så bra gjort, och en så påkostad trailer att man inte kunde tro annat att den skulle komma ut som en riktig spelfilm. Kanske är det någon som sitter och försöker efterlikna detta, nu när lite av storyn redan är berättad i och med trailern?

Visst såg den där blonda peruken fin ut på den där tjejen med flätor? ;)






listen with your heart

Jag faller så lätt för filmer som tilltalar mig. Det lät ju smart. Jag är rätt smart, tror jag. Men det var inte det inlägget skulle handla om, utan vad jag gör nu och varför jag inte har uppdaterat. Det är så otroligt svårt att komma på vad jag ska blogga om, jag har inga bilder att lägga upp och hittar ingenting att skvallra om. Hm. I vilket fall som helst sitter jag och tittar på Pocahontas just nu. Det genom den boken jag lärde mig att läsa, före alla andra i skolan. John Smith var det svåraste att uttala minns jag. Kommer ihåg hur pappa och jag läste den om och om igen, och övning ger färdighet. Det kanske är därför jag är intresserad av att skriva? I vilket fall som helst ville jag alltid vara som Pocahontas. VARFÖR SPARADE JAG INTE UT MITT HÅR!? Jag hatar mig själv för det, verkligen.





the fourty thieves

Om bara 18 dagar kommer jag att sitta i aulan på Örebros Universitet och registrera mig för att få reda på mitt schema. Jag ska ha flyttat om 18 dagar och kommer inte att bo hemma längre. När jag tänker på det, kommer det att kännas så konstigt, så annorlunda.

Men det kommer att bli så otroligt spännande, som att träda in i en ny värld, att få tackla nya problem - att få studiebidraget att räcka till kommer att göra det svårt för mig, men det är en läxa jag måste lära mig. Jag tror att vistelsen kommer att vara bra på alla sätt och vis. Ibland vill jag flytta med en gång, men jag vill samtidigt inte lämna familjen och vännerna. Det är tur att det inte blir så långt som till Halmstad.






the dice are rolling

Det är svårt att komma på vad man ska blogga om. Nu när de största bloggerskorna/bloggarna bara provocerar sina inlägg för att locka läsarna, verkar det vara det som drar mest uppmärksamhet, även om man som individ inte vill erkänna det. Hur många av er har inte klikat in på Kissies, Desirés eller Paulinas bloggar? Jag läser dem dagligen, för att det är intressant att se vad de har att säga nästa gång. Och deras "bloggbråk" med varandra? Det är ju för att få ännu fler att läsa? Hur skulle du annars komma upp i 50 000 besökare?

Skvaller och skandaler är det som lockar läsare, och de gör samma trick som både Expressen och Aftonbladet. Det fungerar lika väl som i bloggvärlden. Jag har ingen åsikt om hur de är, det jag vet är att så dem beter sig på bloggen, är dem inte på rikigt. Det säger väl sig självt? För att få uppmärksamhet i Sverige måste man tydligen push it to the limit, man måste skapa en falsk bild av sig själv för att andra ska reagera. Jag tycker inte att det är rimligt att man ska behöva förfalska sig själv. Och jag hatar mig själv för att jag skriver om andra personer, som jag inte har träffat. Men som sagt - JAG DÖMER INGEN.






snabb update

Jag håller på att bli tokig! Igen alltså. Varfört går jag inte och kissar när jag är kissnödig? Är det någon slags principsak att inte gå och kissa?! Visserligen kan jag tydligen hålla mig hur länge som helst, med tanke på att jag höll mig i åtta timmar, vilket i och för sig resulterade i Niagarafallen när jag slutligen kom till en toalett, men ni vet ju hur SKÖNT det är att kissa? Man bara känner hur man kan tänka klarare när kisset åker ner i toan.

Och jag ska snart sätta mig för att redigera lite bilder. Jag har så mycket jag inte har tagit tag i ännu, och som jag vill publicera. Så be right back losers :*





i dnnu no whaaaai






snygga vattenflaskor


Varför kan Sverige inte börja tillverka så här snygga vattenflaskor? Snygga att ha med sig i handväskan eller liknande, eller ha när man springer, smidiga, men framförallt snygga! Nja, jag vill inte bli en FOKI-wannabe, men jag hittade bara dessa skönheter och ville dela med mig av dessa till allmänheten. Dock har jag ingen aning om var de kommer ifrån, men det kanske jag kan lyckas ta reda på?





ris, kyckling och annat tjaffs

Just nu vill jag flytta långt åt helvete här ifrån. Jag orkar inte bråka om vad jag har ätit och inte ätit med mamma. Nyss kom och in i mitt rum och undrade vad jag hade ätit medan jag lagat maten själv, och tydligen har jag inte "hunnit" äta upp den maten som jag och mamma handlade tillsammans. Men vad spelar det för roll? Det är ju bara att äta upp den senare, eller så tar jag med mig en del mat till min lägenhet? Svårare än så är det inte? Men varför blir jag så förbannad då? JAG ORKAR INTE BO HEMMA. Vad ska jag göra?!





takai is finally back

Ja, mina kära vänner. Jag är tillbaka. Och en hel drös med bilder har jag också. Dock hann jag inte ta några bilder på mig idag, hade nämligen inte en tanke på det alls. Hade alldeles för mycket upp med lägenheter och universitet och nollning i skallen. Det fick helt enkelt inte plats. Är jag lite enkeltspårig? Nja, jag försöker variera min blogg så mycket jag kan. Faktiskt.






smsa låda

 

Nej, det ska ni INTE göra. Det är bara det att pappa och jag har fått den på hjärnan. Och nu sjunger han ROY OCH ROGER HAR EN MACK IHOOOOP, hihi. Är snart hemma, och då kommer jag att publicera bilder från dagens tripp och en fulländad rapport får ni på köpet om det jag har inhandlat och sett och upplevt och tittat på och ätit och allt vad jag har gjort. Stay tuned darlings! <3





bilfärd



Sitter just nu i bilen på väg till IKEA Örebro för att inhandla lite smått och gott till lägenheten. Vi får se vad vi lyckas hitta, men en skrivbordslampa kommer jag försöka sätta händerna i. Har lite småpengar somn jag kanske kan lägga ut på någonting - IKEA brukar ha en del rimliga priser.

UPDATE
IKEAs vägbeskrivning var inte precis den bästa och vi åkte nyss förbi avfarten. DET STOD ÅK FÖRBI OCH DÅ GÖR MAN JU DET!?! Steffi, vi raidar imorgon, OKEJ?!?! BANANER OCH MJÖLK ÄR GREJEN ALLTSÅ





you wish that you meant something

Dagens dos av bilder kommer här. Dock tycker jag att jag har publicerat lite VÄL mycket bilder på blommor på sista tiden? Med det är ju också så att det endast på sommaren finns så vackra blommor som dessa. En del av bilderna är tagna i Tallin, och en del är tagna i Sverige. Inte så speciellt stor skillnad. Men en blomexpert skulle säkert kunna se UTOMORDENTLIGA olikheter. Kanske någonting att satsa på? En blombedömare?






she touched my ... AH


Med tanke på att lägenhetsinflytten börjar närma sig, och likaså "skolstarten", är det dags att titta på lägenheter. Imorgon drar jag och farsgubben till det mysiga Örebro för att titta på staden och lägenhetsområdena. Om jag har tur kanske jag kan träffa Erika också, om hon är hemma vill säga. Det skulle vara jättemysigt om hon ville gå med oss och visa var allting ligger. Eller så får det vänta tills jag är färdiginstallerad och inflyttad. Ska dock ta mig en kik på vädret på mitt kära SMHI, som för övrigt aldrig meddelar rätt väder.

Jag har även en hel del kommentarer jag inte har hunnit svara på - ungefär 200. Men det får helt enkelt vänta tills jag kommit hem från Örebro. Imorgon kväll närmare bestämt. Jag hinner inte ikväll. Vi åker tidigt, redan vid nio, så att vi kommer dit vid 12, 13 någon gång. Smygtitt på outfiten bjuder jag på , här ovanför!





veckans blogg!


Klicka på bilden ovanför för att rösta på mig - som nummer 6!





the inspiration machine

Nu när jag ska flytta till en egen lägenhet/studentrum har jag fått lite inspiration till inredningen. Dels kommer jag att använda de möbler jag redan har, men en del nytt vill jag också inhandla så småningom. Leopardmönster är väl urgulligt, don't ya think?






somewhere between the sky & the sun

Här kommer lite blandade bilder, med fokus på moln och himlen. Just den meningen känner jag skulle låta bättre på engelska. Visst är det så, att vissa saker liksom LÅTER bättre på engelska, även fast det står "samma sak" som på svenska? Eller är det bara jag som börjar tänka allt för djupt nu? Nja, jag tror hellre på det första.






duktig flicka, jajamensan!


Ja, nu har jag iallafall fixat det mesta. Lite småsaker som jag gör imorgon, som jag inte hann göra idag. Dock har jag ju inte städat HELA dagen, vilket jag troligen inte kommer att göra imorgon heller. Man orkar inte till slut. Det enda man känner är rengöringsmedel, tvättmedel eller diskmedel. Jag tror att jag håller på att förvandlas till en städnarkoman, vilket i och för sig inte är helt fel... Dock tror jag inte att narkomani av något slag lönar sig i längden, tyvärr.

Bilder har det inte heller blivit mycket av idag. I'm so sori, Bela.





klipp till!






paus IGEN

Varför kan jag inte lägga tillbaka sakerna istället för att dra ut ALLTING? Ibland blir jag galen på mig själv. Men jag har fått undan rätt så mycket faktiskt. Men jag ska fortsätta plockstäda så snart jag orkar fortsätta. Men nu måste jag faktiskt ta en paus och blogga lite.






what's in my purse?






den stora städdagen har kommit!


Idag är det den stora städdagen.
Jag som är besatt av listor måste tyvärr plåga mina bloggläsare med en lista, så att jag vet vad jag har kvar att göra osv. Jag tänker ju knappast städa hela dagen idag, utan jag delar upp det.

Det känns ju rätt så miserabelt att behöva städa BÅDE lördag och söndag, men som den smutsgris jag är, behöver jag nog minst två dagar på mig för att röja upp all skit jag har samlat på mig, rent utsagt.

LÖRDAG:
- Plockstäda, lägga allting där allting ska vara.
- Torka av datorbordet + "lådan", göra rent skärmen, dammsuga tangentbordet, lägga allting i ordning på bordet.
- Slänga allt skräp i den svarta sopsäcken (DOM DOM DOOOM!!!!).
- Ta ner disken, sätta på en diskmaskin.
- Diska undan övrigt i köket.
- Torka golvet i badrummet.
- Göra rent toan - sitsen med Ajax (it's looovely!), VC-anka och allt vad det innebär.
- Tvätta undan.

SÖNDAG:
- Vika ihop tvätten och hänga in i garderoben.
- Dammsuga huset (ALLT SKALL VARA SKINANDE RENT!!!) .
- Slänga soppåsen.
- Ta in posten.
- Lägga över mina saker på min hårddisk.
- Diskfragmentera datorn.
- Virusscanna datorn.
- Rensa internet på cookies etc.
- Ta en välförtjänt dusch.





videoinlägg.. igen!



Detta är hur jag sminkade mig idag. Vad sägs om ett nytt videoinlägg imorgon? ;)