OOTD: Navy Blue

Åh, jag har SÅ mycket bilder ifrån filminspelningen i tisdags! :o Hur mycket som helst verkligen - men jag ska försöka att ta och välja ut de bästa bilderna och posta dem här på bloggen. Det är så himla roligt att filma - man får verkligen prova på hur det kommer att kännas i framtiden om man säger så, hihi! :] Jag hoppas att resultatet kommer att bli fina fisken också - men det tror jag nog. Vi har rätt skarpa hjärnor i vår grupp, så jag tror nog att vi kommer att kunna jobba rätt bra tillsammans, yay! :'D


Slänger upp outfiten ifrån igår, så att ni kan få kika på vad jag hade på mig då vi hade filminspelningen!


{ Tisha, leggings, långt linne & ring ifrån Gina Tricot, Strumpor ifrån Lindex och halsband ifrån H&M }





OOTD: Flowers

Slänger bara in ett snabbt inlägg med det som jag hade på mig idag! :] Börjar bli duktig på att ta kort på mina outfits nu, känner jag. När jag och Emma sprang på stan idag så hittade jag ett par supermysiga stävlar som jag ska köpa för nästa studiebidrag, yay! :> 399:- kostade dem och finns på Din Sko, men de behöver jag inte prioritera just den här månaden; jag har ju mina stövlar faktiskt!

{ Hoodie & svart linne - Gina Tricot, Jeansleggings - Kappahl, Nagellack "Red Nail" - H&M }





OOTD: Leopard

Tänkte slänga upp en gårdagens outfit också! Jag vet ju att jag har fått en del önskemål ifrån mina läsare att jag ska lägga upp flera outfit of the day, så här kommer en till; på begäran! :] Sitter för övrigt och lyssnar på den här låten från Inception just nu. Hans Zimmer är verkligen min favoritkompositör vad det gäller filmmusik alltså! :'D Han borde få pris (om han inte redan fått det, haha)!




Kofta, ring & svart linne - Gina Tricot
Ugglehalsband & Nagellack "Manhunter" - H&M
Svarta jeansleggings - Kappahl





Inception

Igår var jag och Emma på bio och såg Inception. Jag vet inte riktigt vad man kan säga om filmen utan att avslöja för mycket - men den var riktigt riktigt bra! Verkligen en av de bästa filmerna jag sett alltså - och jag har sett en del! Det var verkligen en sådan film som man kan diskutera hur mycket som helst om utan att egentligen komma någon vart eftersom man inte vet hur regissören Christopher Nolan egentligen tänkte. Och jag älskar sådana här filmer - när slutet inte är så förutsägbart och när handlingen helt plötsligt tar obestämda vändningar och spelar in på resten av filmen.

Någonting som jag hört innan av de flesta som sett den, är att den är jätteavancerad och supersvår att hänga med i. Så är inte fallet - eller så är jag kanske bara van vid filmer? Jag vet inte vad det skulle kunna vara faktiskt, men visst - jag och Emma var tvungna att kolla upp förklaringen till slutet på Imdb när vi kom hem, men det var inte för att vi inte förstod vad som hände - utan ville veta möjligheterna med vad det kunde symbolisera. Jag hoppas att ni förstår skillnaden där! :'D

I vilket fall som helst så stannade mitt hjärta under någon sekund när filmen var slut, de flesta i salongen skrek rätt ut och beklagade sig över den sista sekunden vi fick se. Så - till alla som ännu inte sett den; gå och se den på bio. Jag kan säga så mycket som att den inte kommer att vara lika bra på dvd som på bio. Den är helt enkelt genialisk och så otroligt spännande. Man sitter som på nålar i tre timmar och vill inte att den ska ta slut! :] Se den!






Trailern till filmen hittar ni här nedan;






Brev från Lasse!

Åh, titta vad jag fick på posten i fredags? :'D Idolbilder ifrån Lasse Kronér himself - så otroligt gulligt att skicka, hihi. Det är nämligen så att min kompis känner Lasse Kronér (!), och jag bad honom fråga om jag inte skulle kunna få någon bild på Lasse - men jag var till en början oseriös alltså. Men då sa min kompis att han absolut skulle kunna försöka att fixa det till mig. Så... Tack så jättemycket M och Lasse! ♥







Gårdagens

Igår var Emma, Cissi och jag på stan ett tag och shoppade lite, eftersom studiebidraget kommit in. Ni ska få se vad jag köpte någon dag snart - igår när jag kom hem var det för mörkt för att ta kort på mina fynd, haha :( Slänger också upp gårdagens outfit; det var ju faktiskt ett tag sedan! :'D

Ikväll kanske jag och Emma ska dra på bio, men jag får se hur det känns i halsen. :( Vaknade med lite såndär jobbig värk, så att man inte riktigt vet om man har ont "på riktigt" eller om det bara är på morgonen. Hm, men vi får se! Jag hoppas att det blir bättre tills ikväll - vi har bokat biljetter till Inception! Hoppas att jag känner mig bättre! :(


{ Skjorta & strumpor - Lindex, Linne - Gina Tricot, Leggings - Kappahl, Halsband - Present, Ringar - Evans }






Att låna eller inte låna

Sms-lån är någonting som jag tror att de flesta kan gå i fällan av. Lyxfällan har varnat för det. Dokumentärer har sänts ut till ungdomar för att varna för denna " mörka marknad". Ska man ta ett sms-lån, så tycker jag att man ska vara säker på att kunna betala tillbaka det inom kort (t.ex. om lönen kommer in på kontot nästa dag), så att de läskigt höga räntorna inte eskalerar uppåt i rent av löjlig fart. På det sättet så tycker jag att ett lån är onödigt att göra - oavsett om det är ett banklån eller inte, faktiskt :(

Det är ju mycket bättre att kunna betala med sina "egna pengar", om ni förstår vad jag menar. Jag kan tänka mig att det känns bättre på alla sätt och vis! Dock tycker jag att om ett smslån är enda lösningen, att man skulle kunna ta ett sådant EN GÅNG, t.ex. om man blir vräkt från sin lägenhet och det absolut INTE finns något annat sätt att kunna betala av den sista hyran eller något liknande.

Till er rekommenderar jag absolut att tänka över sms-lån ordentligt innan ni tar något. Det är troligen mycket enkelt att fastna i det där träsket - när allting börjar gå bra för en utan att man egentligen behöver göra mera än smsa några siffror på mobilen. Nej, jag tycker att det är en skum marknad, och jag skulle själv aldrig ta något sådant för egen räkning. :]

 

Vill ni veta mer om smslån? Klicka här!






12.26

Slänger in ett snabbt blogginlägg och vill bara meddela att jag absolut inte har gått under jorden! Har bara inte haft tid att sitta och blogga. Jag har ingen lust för den delen heller; det finns inte så mycket att säga! :'D Allting rullar på bra med andra ord - nu när vi har börjat filma och allting har gått felfritt hittills så tycker jag inte att man kan begära mer! Ska snart sticka till gymmet tror jag, men jag tror att jag ska käka lunch innan jag går. Tänkte köra lite styrka idag också - det gör jag på tisdagar och torsdagar! :] Måndag, onsdag och fredag kör jag konition. Och en gång i helgen - eller båda dagarna om jag orkar!







Valnatten 19 september 2010

Sverige har röstat fram en alliansregering igen och därmed skrivit politisk historia. En annan och mycket tragisk händelse är att SD kommit in i riksdagen och spelar just nu en vågmästarroll. Som det ser ut nu - men andra ord. Alliansen , med Fredrik Reinfeldt i spetsen, har sträckt ut en hand för att samarbeta med Miljöpartiet för att därmed kunna bilda en majoritetsregering. Men eftersom poströsterna inte har kommit in ännu, så är det fortfarande väldigt spännande tycker jag! :} En blå seger blev det i alla fall - och jag är säkert på att Reinfeldt kommer att leda Sverige in i framtiden med ett bra val; utan SD i riksdagen.






Goddag!

Jag har inget bloggsug över huvud taget längre. Det är så himla tråkigt :( Tror att jag ska ta en paus och fixa en ny design så att jag kommer in i "bloggvärlden" igen. Har nog blivit lite utbränd, haha! :'D Måste också ta med mig kameran och gå ut och fota lite höstbilder snart. Snart är det ju vinter, usch! Glöm inte att gå och rösta idag - ni som ännu inte har orkat pallra er till valstugorna! Har man inte röstat, tycker jag inte att man senare ska klaga på resultatet faktiskt! Så rösta och gör din röst hörd, woop woop! :'D Det blev en kort liten update; ska snart gå och gymma - ska käka lite frukost först bara. Har hittat en ny favoritlåt också - klicka här för att lyssna!

Min träningsoutfit;






Bring it, Reinis!

He's the man! :]






Bekräftelsemail från Evans

Godmorgon! :] Just nu sitter jag och äter lite pasta, har en ganska kort lektion idag i skolan, men det är lika bra att gå dit och se vad dem har att säga liksom - även fast jag inte tror att 20 minuter kommer att ge så mycket info. Men sedan blir det att sticka och gymma - det var i måndags senast som jag var där! Andie kommer hem senare idag också (tror jag). Usch - jag måte diska, tvätta och städa också - men det tror jag att jag får göra imorgon.

Ska också jobba vidare på Storyboarden imorgon - så att den blir klar någon gång. Det är lite segt när man inte kommer vidare liksom. Hm. Daniel i min grupp kom med en idé som lät bra tycker jag; att vi filmar den "stora" scenen från dalla olika vinklar som vi ritat upp i Storyboarden, så kan vi bara välja och vraka sedan + att det kommer att gå lättare när vi filmer eftersom vi bara har en kamera. Det löser sig!

Fick mail alldeles nyss också om att paketet som jag beställde från Evans {<< klicka!} nu är skickat! Ska bli superkul att få packa upp det sedan, som en överraskning! :'D Fast jag vet ju redan vad det är i paketet! Men ni förstår nog var jag menar, haha!







13 september

Puuuh. Nu är jag hemmaoch har druckit lite kvällste och knaprat på några riskakor. Mums! :] Har haft fullt upp hela dagen idag också; först skolan klockan 9, sedan filmning och upp och nedplockning av utrustning. Sedan gick jag hem och käkade lite lunch; bytte sedan om för att ta mig till gymmet igen. Wooh. -3 kg sedan jag började. Woop woop! Jag är så duktig! :'D Efter gymmet gick Emma, Cissi och jag för att rösta i Brickebackens Centrum, och passade på att handla lite småsaker på samma gång. Woh, äntligen får man bidra lite grann till samhället med sin egen röst! Go Reinfeldt & hans allianspolare! Och till er som är röstmyndiga; GLÖM INTE ATT RÖSTA INNAN SÖNDAG!

Efter vårt lilla röstäventyr, så stack jag och Cissi hem med maten och hoppade in i duschen. I varsin dusch alltså, haha! Sedan plockade vi ihop lite mat och stack till Emma och gjorde kycklingwraps. Mums var det! Jag börjar bli riktigt bra på att laga mat alltså! :'D Kul är det också!







When you can wear what you feel

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, och har suttit och lyssnat på musik och pillat vidare på vår Storyboard inför vår kortfilmsinspelning. Om allting går som det ska, kommer vi att börja filma på torsdag och hålla på hela dagen, samt fortsätta på fredagen. Stressigt värre! Det är så sjukt mycket mer jobb än vad man tror alltså! Har ungefär ritat upp halva Storyboarden hittills, och jag är redan trött i skallen. Jag tror att jag måste ta en paus och kika på lite film för att få en slags känsla av hur dem gör för att få klipp mellan olika scener att hänga ihop.

Men det ska i vilket fall som helst bli hur kul som helst. Minus stressen såklart. Innan vi ger oss av, måste jag hinna rösta och dra till gymmet 3 dagar. Nästa veckas helg får vi se hur den spenderas eftersom att Andie kommer att bo här - jag vet inte riktigt om vi kanske kan filma några scener då? Vi får se helt enkelt! :>










Fever Dream

Har nästan hunnit diska undan i princip all min disk ikväll, och är helt slut. Usch. Imorgon ska jag i vilket fall som helst pallra mig iväg till gymmet igen och köra lite kondition en halvtimme, en timme. Lika bra att köra på nu när jag får gå dit så många gånger jag vill för 100 kronor i månaden! :} Superbra erbjudande som rekommenderas till alla som inte har orkat ta sig till gymmet ännu - sedan är det bara att köra på! Bara man käkar och rör på sig så ordnar sig resten av sig själv. Mat är för gott för att ge upp i allt för stora mängder tycker jag! :>

Letade igenom datorn  efter lite snygga pics på min framtida man. Han vet inte riktigt om det än. Men jag får väl sticka till Hollywood och smuggla ner en lapp med mitt nummer på i hans kavajficka på nästa premiär han är på, haha :'D !

Måste säga grattis till Clara också. Dum & senil som jag är, glömde jag självklart att säga grattis till henne igår. Jag är allt en snygg bästa vän ;< ... (NOT). Så grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis, grattis Per ♥ ! Ska försöka komma ihåg det till nästa år i alla fall, DAMN alltså. Sämst minne. Måste nog ta och kolla upp det där - jag kanske är släkt med en guldfisk? :o






Goddagens!

Hej sötisar! :> Idag har jag träningsvärk, och det känns så skönt; då vet man att man har gjort någonting bra på gymmet. Funderar på att dra dit imorgon igen, kommer att bli lite fullt nu i veckan så jag vet inte om jag kommer att hinna gå dit varannan dag. Kör nog imorgon, på måndag, tisdag och onsdag om jag hinner. Det kommer ju att bli lite stressigt med att filma och allting annat som ska göras nu i veckan, lika bra att köra gärnet imorgon och innan filmdagarna börjar! Ser framemot den dagen då jag slutar vara så sladdrig hihi :'D!

Det var längesedan jag klickade hem någonting från Evans, men idag tänkte jag att jag faktiskt skulle kika in på sidan för att beställa någonting litet - och turen hade jag med mig! 20 % off på hela ordern och leverans on 2-5 dagar. Yaaay! :> Den där Betty Boop-tishan kunde jag inte låta bli att inte köpa, supersöt verkligen! Den var 20% på alla smycken också, så lite sådana åkte också med i beställningen!






10 september

Jag har inte haft varken tid, inspiration eller ork att blogga de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte orkar; jag äter ordentligt (mer och oftare än förut), jag gymmar, jag går i skolan. I och för sig så är det ju bara andra skolveckan, men ändå - jag borde inte vara så trött som jag är. Jag hoppas verkligen att jag inte är på väg att bli sjuk bara, jag har så mycket att göra i skolan nu. Jag har liksom inte råd eller tid att vara sjuk. Får köpa lite Kwai och knapra i mig så att jag inte blir sjuk! :>

Det hände en väldigt tråkig sak igår också :( Det känns lite konstigt och ledsamt förstås, men jag tänker inte skriva ut vad det är som har hänt. De som vet, vet. That's it - lite privatliv har jag faktiskt rätt till, även om en blogg ibland kan vara väldigt utelämnande. Usch. Hemskt är vad det är.

Idag ska jag nog springa och gymma, sedan gå och rösta, och sedan handla lite helgmat! Mums. Lite måste man faktiskt få unna sig på helgerna - bara man inte käkar 200 pizzor! Haha. Har gått ner ungefär 2 kg nu sedan jag började gymma för två veckor sedan. Det går verkligen superbra! Och det är jag så otroligt glad över. :>




{ Känner att jag måste börja städa snart :< ... }





6 september

Ih, det går bra nu - kompis det går bra nu! :'D Eller, ja - det gör det ju faktiskt. Hade en sjukt inspirerande föreläsning tidigare idag, och trots att jag behövde gå upp lite tidigare än vanligt så fick jag verkligen igen det. Supertrevligt var det i alla fall, och jag längtar tills vi ska börja dra ut och filma. Woop woop.

Promenerade hem med Clara i luren, och käkade lite snabbt, bytte om och drog upp till gymmet med Cissi. Träffade även Emma en snabbis på slutet. Imorgon tänkte jag köra mitt långa pass - idag fanns verkligen inte orken. Det händer ju ingenting på vågen!? Jag blir sjukt irriterad, men det kan ju vara för att jag har mens också! :'D Äsch - det har ju bara gått en vecka. Lite tålamod måste man ju ha!

{ Rätt knas att jag nästa gång kommer att få se samma landskap fullt av snö :< }





5 september

Nu ska jag strax börja plocka med tvätten. Eftersom jag bara har passet med en maskin idag, så får jag verkligen tänka över hur och vad jag ska tvätta :( Hade tänkt att boka ett pass imorgon också kanske, beroende på hur mycket jag hinner med idag. Mest av allt vill jag ju ha mina kläder och underkläder tvättade, och det blir kanske två maskiner. På tre timmar hinner man ungefär tre maskiner, och det passar nog bra eftersom jag måste tvätta lite lakan - men det kanske jag får göra i veckan sedan. Men det löser sig! :] Det är ju bara att boka ett till pass.

Det är förresten helt galet att det är september nu! Det märks att det är höst i luften, och det betyder att vintern kommer att anlända snart. Usch! Jag hatar vintern och snön, jag vill hellre att det ska vara sommar året om. Fast det måste ju skifta för att naturen ska fungera ordentligt. Dumt :( Jag tycker att solen kan komma tillbaka så att det inte är så himla kallt om dagarna. Häromdagen hade jag på mig två linnen, en kofta, en jacka, en scarf och ändå frös jag. Ska gå på jakt efter en tjock mysig halsduk och mysiga vantar! Vill även få tag i en söt basker! :]









Upp och ner

Har hittat en ny favoritlåt som jag har lyssnat på en hel del idag, och den blir bara bättre och bättre för varje gång! :] {Klicka här för att lyssna i Spotify!} Haha, det är det som är så synd när jag hittar en bra låt; lyssnar verkligen sönder den, och plötsligt så är den inte så värst bra längre, haha :( Och äntligen har bakgrundsmusiken/soundtracket till Sex and the City 2 kommit ut också. Har faktiskt hittat rätt mycket ny musik att lyssna igenom de här senaste dagarna  - det gillar vi! (Som Ersnt skulle sagt.)

Usch, min mensvärk går inte över :( Känns som att jag har feber eftersom jag svettas och fryser omvartannat. Kroppen är riktigt skum alltså. Speciellt när man har sin tjejvecka! Humöret är inte riktigt på sin plats faktiskt :( Berg-och-dalbana med andra ord; inte okej!

Ska börja kika på the Dark Knight - den ska ju vara superb. Stackars Heath; synd att han inte fick göra fler filmer. Sedan ska jag nog sova - är riktigt trött fastän jag inte gjort någonting alls idag. Ska som sagt diska, städa och tvätta imorgon så att det blir någon ordning här någon gång, haha. Får se om jag orkar gymma imorgon, det är ju imorgon den värsta värken brukar komma... Tur att jag har mina Orudis i alla fall! :>






Mina nya kuddar

Just nu sitter jag med en stärkande och mjukgörande hårinpackning i, och väntar på att Sex and the City 2 ska ta slut. Eller inte ta slut, kanske är rätt ord. Har bokat tvätt-tid imorgon klockan 16, så jag funderar på att gå till gymmet eller hitta på någonting imorgon innan; jag ska nog försöka diska undan lite så att det är snyggt här tills Andie kommer tillbaka, hihi :]

Måste visa två av mina tre supersnygga kuddar som jag köpte på Indiska häromdagen tillsammans med Cissi. Superfina är dem i alla fall, och kalaset gick på 378 kronor tror jag att det var. Just nu har dem nämligen "ta tre kuddar & betala för två", så det gäller att passa på!

I vilket fall som helst så ska jag testa på den där nya serien "Shea Cashmere" från Schwarzkopf som har kommit ut. Den ska tydligen mjukgöra och ta bort frizzighet, vilket jag tycker låter som att det borde passa utmärkt på mitt lockiga och burriga hår. Nu när jag precis har klippt mig vill jag ta hand om mitt hår med bästa möjliga produkter, så jag tänkte faktiskt testa detta "budgetmärke" istället för att spendera pengar på något superdyrt som kanske ändå inte fungerar. Man måste ju vara lite smart och ekonomisk. Synd bara att förpackningarna inte finns i större format; det hade varit ännu bättre! :'D Återkommer med recension senare.










4 september

Imorgon eller idag hade jag tänkt boka tvätt-tid så att jag får undan mina kläder som ligger i tvättpåsen och bara tar upp plats i mitt rum, eller så kanske jag tvättar ikväll eller i eftermiddag. Jag får se, för idag har jag fått mensvärk och då orkar jag inte göra någonting :( Jag hatar att känna mig så begränad när jag har ont - jag orkar inte göra något, och jag har ingen lust att göra någonting heller. Usch, får ligga under en filt och kika på film och mysa ner mig i sängen med mina nya kuddar som jag köpte för presentkortet jag fick av C&A's familj! Supersnällt var det, jag ska fota kuddarna lite senare, när jag har tid och ork.

På måndag ska vi träffa manusförfattaren till våran films manus, och då ska vi prata igenom hur han har tänkt framställa karaktärerna samt hur vi har tänkt. Det kommer att bli superroligt att få börja filma igen, och som tur är känner jag redan till kamerorna vi kommer att få använda tack vare min praktik på Täby Enskilda! :]

(Jag lämnade tillbaka den blommiga skjortan och tishan jag köpte från Cubus; tishan var genomskinlig & skjortan var för stor. Synd var det, de var ju så söta. Men men - man kan ju inte köpa bara för att köpa! :'D )






Rapattack - Alliansen

Nog för att Vakna med the Voice's rapattacker inte alltid är de bästa, men denna var faktiskt helt okej! :'D Kanske för att det dem säger om Reinis är så rätt, boo-yaa. Nu vinner vi valet!






1 september

Eftersom jag äntligen har fått mina csn-pengar, så gav jag och Carro ut på en liten shoppingrunda i stan idag! :] Hittade en massa söta saker idag - och jag är superglad för varje inköp som jag har gjort. Äntligen får jag betala med mina egna pengar, woop woop. Ska sätta över pengar till mamma som jag är skyldig också + pengar till Clara också, så är vi liksom kvitt.

Idag/imorgon efter skolan så ska jag kontakta Skandiabanken så att dem kan skicka mig ett nytt kort :( Det funkar ju inte i chip-automaterna längre - det kanske har blivit avmagnitiserat eller repigt eller något. Skumt - men det går ju att ordna i alla fall. :>