Utomhusmiddag

Hallå på er! :} Gick faktiskt upp och tränade ett konditionspass på en timme idag. Blev ändå rätt svettig av både crosstrainer, spinning och rodd. Så himla bra jobbat, fast jag egentligen bara ville ta en lugn morgon och ligga kvar i sängen framför fler avsnitt av Gossip Girl. Tummen upp!
 
Satt ute med Erika och lagade middag innan det var dags att gå in. Till middag blev det en sallad på babyspenat, oliver, en toscansk biff från Hälsans kök och en sås gjord på kvarg och mjukost med soltorkade tomater och fetaost. Kryddade såsen med lite svartpeppar och vitlökspulver också. Supergott blev det! Har bara ätit massa god mat den här veckan, och så nyttigt som möjligt såklart. Det går framåt minsann!
 





Beställd

Beställde den här supersöta tröjan igår kväll från eBay! Den verkar så himla mysig och sådär tunt somrig, ni vet? Får verkligen hoppas att jag hinner få hem den innan jag åker hem till Stockholm i början på juni för att träffa familjen! Vi får hålla tummarna tillsammans hörrni.
 
För er som också är sugna på att beställa någonting liknande, så kan man få upp många träffar genom att söka på t.ex. "asian fashion", eller "korean fashion" eller "new hot fashion". Använd er fantasti så kommer ni att kunna göra riktiga fynd på sidan. 
 





29 maj

Men hallå på er! Idag blev det också en tidig start på dagen med skola fram tills 15-tiden. Vår grupphemsida är snart helt klar, och den fungerar bra. Vi har lite kvar att jobba på innan vi kan säga att vi är helt klara dock, men det hinner vi fixa de kommande dagarna. Har i princip också hunnit göra klart min enskilda uppgift idag i skolan - känns jättebra! Tyckte att den blev fin och jag fick den verkligen att representera mig och min stil. :] Går ju fort när det handlar om design och webb. Love it!
 
Lite senare idag kommer Erika förbi, och kanske Marcus också. Myspys! Men tills dess får det bli sängläget fler avsnitt av Gossip Girl. Tycker nog att serien är helt okej ändå - jag förstår verkligen att man fastnar i den (även fast den är rätt dålig i vissa delar.. hehe). Mysigt att höra regnet utanför och krypa ner bland täcken och kuddar ju. Skriver mer senare!
 
Blev det här goda till lunch igår - får se vad det blir till middag ikväll. Har inte bestämt mig än! :}





Sängdags

Idag har jag gjort så himla mycket saker, och därför också fått jättemycket gjort. Jag började dagen med ett två timmar långt pass på gymmet, lunchdags och sedan skola. Har varit riktigt härligt väder idag också - sol och (nästan) för varmt. Hemsidan för kampanjen är äntligen klar - lite småfix återstår att ordna bara. Så himla kul - är riktigt nöjd med vad vi kommit fram till på den här korta tiden. :] 
 
Sedan blev det promenad hem för att lämna av sig skolsakerna, och jag och Erika tog sedan en promenad till Willys och handlade lite småsaker. Till middag blev det kallrökt lax, babyspenat och en sås gjord på kvarg och lite pepparrotsost. Så himla gott! Lax och pepparrot måste ni bara testa tillsammans om ni inte gjort det ännu. Mhh-mm!
 
Nu blir det Gossip Girl och sängen som avrundning på dagen, är så himla trött i hela kroppen. Godnatt!
 





Planer för morgondagen

Imorgon blir det förhoppningsvis ett konditionspass på gymmet i alla fall. Tror att jag kanske ska crosstraina och spara lite på mina knän - kände nämligen av dem både igår och idag. Inte för att det gör så farligt ont, men det är ju galet onödigt att slita på dem åtminstone. Kanske ska jag köra lite spinning också? Så himla kul är det verkligen! :] Och så lite rodd på det. Hoppas jag hinner med det bara innan de stänger.. Det är ju så dumt att gymmet stänger så tidigt på helgerna :/ ..
 





En laxig lunch

Efter gymmet igår unnade jag mig en liten mysig laxlunch. Tänkte att jag skulle försöka äta mer proteiner den här månaden och se om det bidrar någonting till viktminskningen. Förhoppningsvis gör det ju det om någon månad eller så. Kroppen måste ju hinna anpassa sig till det nya!
 
Fisk och skaldjur ska ju också göra så att man får glansigare hår och bättre hy och hud har jag hört, eftersom det är massa bra oljor och mineraler i sådan mat. Ska bli spännande att se om det blir någon förändring! Och lax som är så himla gott också. Mums! :]
 





Äntligen hemklickad - ny väska!

Bestämde mig för att klicka hem en annan väska från eBay istället för den som jag bloggade om först om ni kommer ihåg? :] Hittade denna istället när jag hade tittat runt ett tag. Jag tyckte den här såg lite mer stadig ut, och det är den också. Tyvärr rymmer den inte så hemskt mycket som jag hade hoppats att den skulle göra, men huvudsaken är att datorn får plats tillsammans med lite annat som man alltid bär med sig!
 





24 maj

Åh, jag hatar verkligen när jag inte har tid för bloggen! Men ibland kommer det annat i vägen som måste prioriteras. Har ordnat lite designuppdrag i veckan, varit på kommunbesök, ordnat med kampanjmaterial i skolan och firat 4 månader tillsammans med Marcus { ♥ }. Bloggen har helt enkelt fått vilat några dagar! Men jag har massvis med inlägg på lager nu för er - ska bli himla kul att uppdatera er! :]
 
Bestämde mig för att flytta fram den officiella invägningen (och resultatet som jag kommer att avslöja för er) återigen - vågen visade inte ett resultat som var helt på min sida. Och jag kommer att få jobba hårt till och med nästa söndag - den 2 juni. Ska försöka få in 5 träningspass till innan jag publicerar före och efter bilder, minskning i mått och vad vågen visar för resultat. Spännande!
 
Ska alldeles strax sticka upp till gymmet, men ville skriva ett litet inlägg och meddela er om att jag lever, haha! Har laddat upp mobilen med en massa ny musik, och nu ska löpbandet få sig en omgång minsann. Får försöka hålla mig pepp denna vecka!
 





Med en enkel tulpan

Har precis ätit en liten "förrätt" (bestående av en toast) innan jag ska sticka hem och laga mat ikväll! Fick i mig mat ganska snabbt efter träningen också, så jag tänkte äta något litet nu på kvällen bara. Kanske gör mig en kopp te och någon dipp med gurka till eller så.
 
Imorgon ska jag besöka Örebro Kommun och vara med en hel arbetsdag där. Kul och spännande ska det bli! :] Ska bara komma ihåg att fixa matlåda att ha med mig - tror att jag ska göra mig en sallad på ICA och ta med mig! Kommer ändå att vara framme vid busshållplatsen i stan så himla tidigt - så det blir perfekt!
 
Påväg hem från gymmet så såg jag lite ledsna tulpaner i rabatterna kring där jag bor, så jag plockade in några stycken och satte på skrivbordet. Kändes somrigt och fräscht - hoppas de står ett tag åtminstone. Får inte glömma att byta vatten imorgon.
 






Progress

Blev en timmes löpband idag också på gymmet - riktigt bra jobbat! Är faktiskt väldigt nära att ta 8 km nu, så det är bara att köra på tills man nått sitt delmål. :] Har lyckats fått blåsor av mina älsklingsskor också.. hoppas verkligen att de lägger sig tills på torsdag då det är dags igen för nästa pass. Go hard or go home, som Erika brukar säga, haha. :>
 





Dagens outfit

Är så himla trött i hela kroppen vill jag lova! : ) Känns skönt - att man äntligen kommit igång och gjort någonting nyttigt i rätt riktning! Imorgon tror jag att det blir löpbandet igen någon timme, och sedan kanske lite spinning som avslutning. Hinner inte träna på onsdagen, så får bli två jobbiga träningsdagar i rad nu! Kämpa kämpa - blir ju invägning i slutet av månaden. Så himla spänd på resultatet! 
 





Perfekt start på dagen!

Känns så himla super att starta dagen med ett gympass! :] Känner att kroppen har saknat att jobba lite - fick bli en vilovecka förra veckan, eftersom jag helt enkelt inte hann med och valde att göra annat istället för att träna. Får se om jag ska väga in mig på onsdag som det är tänkt - men kanske! Vi får hålla tummarna att det ska bli ett bra resultat! Man är ju inte lite taggad! :>
 
Blev kallrökt lax och en sallad med tomater, gurka och oliver på till lunch. Sedan hade jag på lite havssalt, olivolja och balsamico - så himla gott blev det! Ska hoppa in i duschen strax, för skolan väntar efter 12 någon gång! Skriver förhoppningsvis mer senare idag! Kram sålänge.
 





Handledsgodis

Fick hem ett supersött armband som jag beställt från ebay för någon vecka sedan, men jag har faktiskt glömt att visa upp det på bloggen för er! Tycker att det är så himla fint att ha några olika stycken på sig och para ihop dem med andra armband som passar till! :] Supersnyggt till brunbrändna armar och färgglada nagellack nu när det är sommartider.
 





Inkommande till min beautybox

Som ni ser var det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg ordentligt, så eftersom att jag har lite mer tid på mig den här söndagen tänkte jag passa på att lägga upp några inlägg åt er! :]
 
Dagen idag kommer inte att bestå utav någonting speciellt, tror jag. Har på morgonen tittat vidare på Sex and the City och redigerat bilder och designat bloggar. Så himla roligt - tänk om jag verkligen bara kunde göra detta resten av mitt liv? Ha min blogg och designande som ett företag och jobba med det som jag älskar. Ingenting är ju omöjligt, så vi får se vad som händer i framtiden.
 
Inhandlade dessa två produkter den här veckan och jag bara älskar värmesprayen från L'oreal! Den doftar så himla gott, och gör verkligen sitt jobb! Håret luktar så gott och fräscht efteråt, och blir sådär "nyduschat" och fluffigt ni vet. Super! Bodylotionen har jag inte testat innan, men Nivea gör en aldrig besviken med sina lotions. Perfekt till mina supertorra armbågar och som återfuktare efter duschen!
 





Lunchdags!

Gjorde en rätt god lunch idag också med chillikryddad kyckligfärs, tomater, ruccola och några oliver. Tyvärr så tycker jag att det är svårt att få färsen saftig efter att man har stekt den, men det är så himla gott och så fettsnålt. Har ni inte testat så tycker jag absolut att ni ska göra det! :]
 





Barnängen: Nutri Skin

Jag är alltid på jakt efter den perfekta deodoranten (vilket är ett av världens fulaste ord, haha) - och den här från Barnängen tycker jag verkligen om! :] Bara älskar doften utav den, och jag tycker faktiskt att den håller vad den lovar. Sedan beror det ju såklart på vad man gör under dagen förstås, hur aktiv man är och hur mycket man vanligen svettas. Tipsy tipsy, om ni är ute efter en braig deo!
 





Projektstart!

Ska alldeles snart göra mig iordning för att sedan cykla ner till skolan och träffa gruppen igen. Nu börjar nämligen den roligaste fasen i arbetet - när vi får vara kreativa och faktiskt skapa det som vi planerat för i en månad ungefär. In Design och Photoshop och Dreamweaver kommer vi att bli examinerade i - mina älsklingsprogram typ. Ska bli så himla roligt alltså! :]
 
Igår åt jag och Marcus middag tillsammans och det var så himla gott! Så himla mysigt att få träffa honom igen, blir ju så väldans tomt på helgerna när man inte ses och umgås tycker jag. :< Men jag fick ju å andra sidan en massa städning gjord, så jag har ju inte precis varit sysslolös - haha. Nu måste jag dricka upp mitt kaffe!
 





Salt water spray

Har ni testat den här sprayen från Schwarzkopf? Beach matte heter den, och är en saltvattensspray som ska göra håret sådär "beachigt" och lite ruffsigt. Jag tycker att den fungerar bra i mitt hår och jag sprayar i den innan jag fönar det. Tror verkligen att den här sprayen fungerar på alla hårtyper, men speciellt för er med lite självlockigt hår som vill ha lite mer volym och stadga i lockarna. Tycker nog att ni i alla fall ska testa den; finns på H&M, Kicks, Åhlens och till och med Willys för runt 50-80 kronor!
 





Nedvarvande med Sex and the City

Åh, gick så himla braaaaa idag på gymmet! :] Kände verkligen att jag gav allt när det gällde konditionen - klarade mitt 4 km på 32 minuter idag också, och jag lyckades springa på 11.0 varje gång det var dags för att springa i min intervallträning. Super! Man blir ju så himla lycklig när man klarar sina delmål. Sitter och tar några wasabinötter som en liten belöning för att jag varit så duktig, hihi. Mums!
 
Blir att fortsätta med Sex and the City idag också tror jag - är inte riktigt sugen på att börja med Gossip Girl ännu. Men det kommer - jag har ju hela sommaren på mig, haha. Den sista tvättmaskinen är igång också nu - så himla skönt att få alla kläder och handdukar tvättade. Tråkigt, men det måste ju också göras!
 
- Haha, vilken risbuske man har på skallen när håret inte är fixat alltså! :> -





Frulle & gymdags

Idag var det minsann inget solsken och fågelkvitter som väckte mig på morgonen. Istället så är det lite svalare och molningare idag, men det tycker jag inte gör någonting med tanke på hur skönt det var igår! :] Två dagar med sol och jättevarmt kanske är lite för mycket att önska sig, haha. Men sommaren är påväg, det känns i luften!
 
Eftersom jag var så himla trött efter skolveckan igår bestämde jag mig för att inte gå upp till gymmet, utan det får bli ett besök idag istället. Just nu håller jag på att äta lite frukost, så att jag kan sticka upp och ta mig igenom det tredje passet för veckan. Kommer att kännas superskönt efteråt - längtar riktigt efter endorfinkicken, haha! Tänkte fortsätta att pressa mig till att klara 4 km på mina 32 minuter idag också. Håll tummarna att jag klarar det igen nu!
 





Elsas hemlighet i solsken

Nu har jag solat i två timmar, med en liten lunchpaus emellanåt förstås. Och jag är så otroligt seg - känns som att jag ansträngt huvudet i flera timmar i sträck. Blir väl så när man ligger och svettas i solen, haha! :] Vill inte pressa alltför länge om dagarna, med tanke på de soleksem som jag brukar få när jag vistats för länge utomhus. Usch! Får komma ihåg att smörja in mig med min kortisonsalva innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det förhoppningsvis mera gym - har ju bestämt att jag ska ta mig igenom tre träningspass i veckan med mitt nya program åtminstone. Kommer att bli perfekt start på dagen imorgon!
 





Armcandy of the day

Fick sån himla tjejvärk precis nu, så jag tänkte lägga mig i sängen och äta lunch och titta lite på Sex and the City. Var ett tag sedan jag tittade igenom hela serien, så den fick det helt enkelt bli. Finns det någon tjej (eller kille för den delen) som inte tycker om SATC? :o Det kan man ju verkligen fråga sig! Blir alltid så himla inspirerad av alla fina kläder, skor, accessoarer som de har på sig och det brukar nästan alltid slutar med att jag sitter och nätshoppar efteråt. Tror inte att plånboken blir så glad över det skadebeteendet, haha! :<
 





Så himla härlig dag idag!

Åh, vilken härlig dag det är i Örebro idag! :] Blev en tidig morgon idag också, men det gör ingenting! Har ändå en hel del att göra idag - ska designa, tvätta och städa vidare. Satt ute ett tag i solen och tog upp min läsning av Elsas Värld också. Jag vet alltid att det är sommar på riktigt när jag faktiskt har tid att bara ligga och slappa på en handduk och läsa andra böcker än kurslitteratur. Åh, man längtar ju efter brännan så fruktansvärt mycket! :] 
 





New in: Bare Minerals Matte Foundation

Jag älskar verkligen mitt ID Bare Minerals-smink, och jag har inte bytt foundation en enda gång sedan jag började med det i andra ring på gymnasiet. I julas fick jag en ny foundation som julklapp, och nu är den påväg att ta slut - ett halvår efter. Och den är fortfarande min favorit bland mina sminkprodukter. Har ni inte testat, tycker jag att ni ska ta och göra det! Det var i vilket fall som helst dags att beställa en ny, och jag hittade en på eBay för en hundralapp som trillade ner i brevlådan igår. Perfekt timing! :]
 





Design: Michaela

Har haft så himla mycket roliga designer att göra på senaste tiden, och jag hoppas att ni som ännu inte beställt av mig, tar chansen! : ) Skicka mig ett mail på [email protected] i så fall, så svarar jag så fort jag får tid över. Just nu har jag en design före i kö, men jag fixar beställningarna i den ordningen mailen trillar in.
 
Jag gjorde i vilket fall som helst klart Michaelas design häromdagen, och här nedan ser ni resultatet. Vad tycker ni om den? Hon ville ha en fin, färgrik och inspirerande design och detta blev alltså min tolkning av hennes beställning. Tycker att den blev superfin, och jag hoppas att Michaela också är nöjd med resultatet!
 





Garderobsrensning

Har storstädat garderoben precis nyligen och jag hittade massa fina kläder som jag inte hade en aning om att jag hade - eftersom jag inte kunde ha dem tidigare, eller inte hade något att para ihop dem med. Superroligt ju! : ) Fyndade ett par Dr Denim-jeans också, fast de är så himla låga i midjan så jag vet inte om jag kan använda dem än. Får se om de passar bättre efter jag gymmat några gånger, haha! 
 
Imorgon ska vi vara lediga från projektet med den fiktiva kampanjen, och jag har en vilodag från skolan, gym och träning. Får hoppas på att jag kan sitta ute lite i solen och få lite färg! Ska se om jag inte kan ta vara på dagen och tvätta, diska och städa också. Fint ska det bli! :]
 





Första delmålet: check!

JAAAA!! Är så himla stolt över att jag äntligen klarade mitt första delmål på löpbandet - 4 km på 32 minuter! Åh, känns som jag svävar på moln idag. Blir så himla glad och stolt. Sprang på en mycket högre hastighet idag också, på nivå 10 och 11. Nice! Avslutade med lite spinning innan jag körde igenom mitt helkroppsprogram, trots min träningsvärk, och det gick faktiskt väldigt bra. Självklart belönades jag med mensvärk påväg hem från gymmet, uuuusch.
 
Nästa delmål kommer att vara att försöka klara 4 km på 30 minuter! Ska bli så himla kul med en ny utmaning som jag hoppas att jag kommer att klara innan det är dags för semester, så någonstans i juni hoppas jag ska ha uppnått målet. Ni får hålla tummarna för mig! :]
 





Breakie

Jag har nästan aldrig varit en frukost-människa, men på senaste tiden nu när jag försökt äta lite mer regelbundet och bättre har jag upptäckt hur otroligt mycket en stadig frukost gör! Jag brukar äta en macka med olika pålägg på, en frukt, och en skål fil med frukt. Till det dricker jag oftast kaffe eller te beroende på vad jag är sugen på. Så om ni vill gå ner i vikt, och sluta med småätandet och "fikat" innan lunchen, käka en ordentlig frukost istället. Det är ett av mina må-bra-tips! :] Och så orkar man så mycket mer under dagen också såklart!
 





Nytt träningsprogram på gymmet & dagens

Jag kan ju säga att min kropp nog inte varit såhär trött på riktigt länge! Och den är sådär härligt trött också, som man ju blir när man kommit hem från ett gympass. Fick hjälp idag med att fixa ett nytt träningsprogram med nya övningar och så, som jag ska gå upp och träna igenom varje måndag, onsdag och fredag. Detta plus en timmes kondition varje gång jag besöker gymmet. Då ska det väl ändå hända någonting - inte bara på vågen, utan även måttmässigt får vi hoppas. Ska bli så himla kul! Har börjar spinncykla igen också, och det är så himla roligt verkligen! Tror att jag ska inkludera det i min konditionsrutin från och med nu, plus löpbandet såklart.
 
Och jag måste också berätta en sjukt rolig sak - nu är jag så himla nära att klara av mitt första delmål; att springa 4 km på 32 minuter. Idag var jag bara några sekunder ifrån och jag sprang på 10.0 i hastighet när jag gjorde mina intervaller. Supertaggad på att det ska bli onsdag, och imorgon ska jag se till att vila riktigt ordentligt så att jag orkar att ta ut mig igen nästa gång! :]
 
Slänger upp dagens outfit också, för er som tog sig igenom världens längsta "wall of text", haha! :>
 





Nyklippt och nygymmad!

Var faktiskt uppe på gymmet idag och sprang, körde lite spinning och lite övningar på mattan! : ) Känns jättebra i kroppen nu såhär efterår, man blir så himla mycket piggare direkt. Märktes däremot att jag varit sjuk, och vid några tillfällen var det extra jobbigt. Men jag höjde även snabbheten på bandet till 9.5 och jag känner ännu inte av någonting i knäna, så det är ju superbra att det blivit något slags resultat. Längtar tills jag får sätta mig på spincykeln igen, tycker att det är så himla kul för att man blir ju så himla trött! Måste komma ihåg att höja sadeln lite grann bara tills nästa gång!
 
Nästa pass får bli på måndag tror jag. Då har jag bokat en introduktion med min tränare igen och vill ha ett nytt träningspass, både konditionsmässigt och styrkemässigt. Kommer att bli extra kul eftersom att det börjar bli dags att lägga till lite styrka också! Kul!
 





3 maj

Äntligen är kampanjplanen inlämnad! Skönt att äntligen få ta helg och vara ledig och få göra precis vad man vill av tiden. Har så mycket jag vill hinna med, nu när jag äntligen fått tid, handla mat, tvätta, diska och städa. Håller på just nu och tar itu med en hel del bloggdesigner just nu, och det går bra! Riktigt kul att så många är intresserade av det som jag erbjuder. Blir så himla glad ska ni veta! :]
 
 





Bloggdesign: Rosa Tussilago

Carro beställde nyligen en bloggdesign av mig, och här nedan ser ni resultatet. Carro ville ha en tjejig, mysig och en design full av personlighet som beskriver vem hon är. Gillar verkligen den starka rosa färgen tillsammans med bilderna och bakgrunden - tycker att de kompletterar varandra så himla bra. För att se designen live och besöka hennes blogg kan ni klicka här!
 
Vill du också beställa en bloggdesign av mig? Maila mig på [email protected] - kram på er!
 





Sov gott!

Nä, nu måste jag gå och lägga mig faktiskt, även fast jag skulle vilja blogga hela natten lång. Är så himla trött efter både bloggdesignande och pluggande, vilket dagen bestått av till största delen. Måste vila upp mig inför imorgon, blir en lååång dag då också. Sista rycket innan helgen, och det kommer förhoppningsvis att gå bra! Behöver verkligen min skönhetssömn nu kan jag säga, mina ögon orkar inte hålla sig uppe längre.
 
Godnatt på er, mina kära läsare! :]
 





Dagens

Blev en lång dag idag i skolan också, det är nästan frustrerande att man inte har någon tid över till någonting annat. Synd på något sätt liksom, men då får man ju längta efter helgen så mycket mera! Just nu så badar jag i olika designbeställningar, och på min fritid så jobbar jag. No rest! Ska försöka hinna upp till gymmet i helgen i alla fall och försöka installera ett nytt träningsprogram. Är jättepeppad att börja på nytt nu verkligen! 
 
Tröjan nedanför har blivit lite av en favorit för tillfället, så himla mysig och passar verkligen så himla bra till skinnjacka och svarta byxor. Snyggt till sommaren och våren, och det bästa av allt är ju att man blir så himla brun i neonfärger. Halsbandet är från JC tror jag och örhängena från Gina. Love it!
 





Dagens lunch

Åh, ett till matinlägg på rad, men det gör ingenting. Mat är så himla gott! Blev en sådan här färgglad och mumsig lunch idag; grönsaksbiffar, sallad, alfagroddar, tacosås och lite riven texmexost. Så himla gott och precis lagom att äta, man blir sådär behagligt mätt på det. Tycker ju i och för sig att om man har tiden och orken att man ska göra egna biffar, men dessa innehåller inte så farligt mycket kalorier faktiskt. Testa om ni inte redan har gjort det!
 





Fruktfrulle

Vaknade vid 9 imorse, trots att jag inte somnade förrän 2 inatt. Är faktiskt ganska pigg idag, speciellt nu när jag har fått i mig lite frukost också! Supergott - hälsofil med färsk kiwi och banan, och så kaffe med lite mjölk i. Perfekt start på dagen! Idag ska jag ner till skolan lite senare och skriva vidare på kampanjplanen och bocka av det vi skrev på vår checklista igår. Det är rätt mycket att göra, men vi får väl sitta tills ikväll någon gång. Jobbigt att det är så mycket kvar att skriva egentligen.. men det går väl bara alla hjälper till.