Current wantie

Jag har länge velat hitta en snygg lampa att ha på mitt sängbord, och vecka åtta kommer denna snygga lampa in på Hemtex. Som jag längtar! Ni har väl också sett massvis av blogginlägg om den snygga vasen som Hemtex säljer - i samma serie som lampan.  Älskar lampskärmen och det grafiska uttrycket som kommer att passa super i sovrummet! Want. Now.
 
 
- Bilden är redigerad av mig, men lånad från Hemtex's instagram -





Träningspepp

Det gick bra med konditionsträningen idag på gymmet! Känns verkligen skönt att vara tillbaka igen - och nu är det bara att köra på, precis som tidigare. Jag hoppas att jag kan smitta av mig med lite pepp till er, som har en del kvar på sin viktresa, och kanske har stannat upp eller inte har orkat ta tag i sin vikt på ett tag. Men nu tycker jag att vi kör igen! 
 





Konditionsdags

Idag är det dags för kondition på gymmet igen - igår hade jag en vilodag och det behövdes verkligen. Var dödstrött igår och känner lite likadant idag faktiskt. Men jag har några ärenden att uträtta, så det är lika bra att köra igång så att man hinner med allting man ska göra idag! Ikväll kommer min fina pojkvän hem också, så jag ska ordna lite nya blommor, diska undan och laga middag till oss. Pad Thai ska jag försöka mig på - har ni smakat det någon gång? It's a first for me!
 
Nu ska jag bege mig till gymmet igen och köra gärnet, så får vi hoppas att jag får en liten kick av träningen! Nu ska extrakilona bort, och jag ska ner på mitt mål en gång för alla. KBK - kör bara kör!
 
Köpte en ny träningstopp från Reebok, och nya sockor från Gina Tricot för lite extra träningspepp!





Doften av nytvättat

Tog mig tid att tvätta mina sminkborstar idag, då det var ett tag sedan. Jag brukar tvätta mina med mjukgörande, återfuktande schampoo - för vanligt hår. Egentligen så är det kanske inte så rekommenderat att använda "riktigt" schampoo - men det har fungerat bra och borstarna fäller inte hår, eller går sönder för mig. Men jag ska undersöka någon bra produkt i framtiden för detta ändamål - någon som har tips på bra brush cleaner? :}
 





Nedkrupen i nybäddad säng

Idag så är jag riktigt trött, så resten av dagen tänker jag ligga i sängen och titta ikapp Real Housewives of Beverly Hills. Så lyxigt att få ligga i en nybäddad säng och inte göra någonting. Sådana här dagar behöver man verkligen unna sig själv ibland, hur stressigt man än har det. Har precis smörjt in mina vintertorra händer med Love Spell - och nästan alla vet ju hur gott den doftar? Mums! :}
 





Lunchtime!

Slängde ihop en jättegod lunch idag, bestående av färdigkryddad kyckling med skogschampinjoner, körsbärstomater, basilika, och hackad chili. Jag gjorde även en litte nyttigare sås på turkisk youghurt, stark salsa och kryddmix. Till det åt jag en tortilla och en bit mörkt bröd! Supergott - stark mat gör ju att förbränningen kickar igång igen, och det är därför jag kryddar till maten lite extra nu när jag har börjat träna igen. Rekommenderas! :}
 
 
Älskar när maten är färgglad - då blir man glad själv och njuter lite extra!





Tillbaka på Örebrokontoret

I tisdags åkte jag ner till Örebro för att jobba med Elementfläkten från huvudkontoret, och för att träffa vår nya säljare! :} Det var ett trevligt besök, men ett väldigt kort sådant, och det blir man oerhört trött av tyvärr. I vilket fall som helst kom jag hem till Stockholm igen igår kväll, och Love var söt och hämtade mig på Cityterminalen så att jag skulle slippa åka kommunalt hem. Gullis. 
 
Kaffe, pepparkakor och framtagning av material som vi ska skicka ut till företag & större aktörer





Hockey på Hovet

Ikväll blev jag medbjuden av Love till att se DIF och Rögle BK spela på Hovet i Stockholm med hans barndomskompis Jesper, vilket var min första hockeymatch - alltså riktiga hockeymatch. Och mitt första besök på Hovet! Och mitt första besök på Globen-området. Tre flugor i en smäll alltså! Matchen ikväll var riktigt spännande - synd att DIF förlorade bara - men spelade bra i början tyckte jag (och fick jag höra av de som satt omkring mig). Spännande med angörande straffar på slutet! Har ni varit på hockey någon gång? :}
 





Mysig söndagsmorgon

Imorse dukade vi upp till en riktig mysfrukost med goda frallor och mumsigt pålägg! Det måste ha varit de godaste frallorna jag ätit på länge, eller så var jag bara väldigt hungrig, haha. :o Idag ska vi fortsätta att flytta över Loves grejer till min lägenhet - det är ju så mycket mer än vad man kan tro. Och ikväll är vi bjudna på middag också, till Loves farmor och farfar. Ska bli så gott och trevligt. Hoppas att ni får en fantastisk söndag!
 





Gårdagens

Igår var en händelserik dag, minst sagt! Mötet gick bra och jag känner att jag fick sagt det som jag ville säga. Hoppas nu på att jag får chansen att visa vad jag går för bara! :} På kvällen gick jag och Love ut med några av hans kompisar till Flippin Burgers och åt - vi fick vänta i två timmar innan vi fick en plats i baren och kunde smaka på Jons hamburgare. Riktigt goda! Tror jag såg en och annan kändis där också - mycket mysig fredagskväll!
 
Blus från Kappahl, leggings från H&M, örhängen & nagellack från Gina Tricot





Spännande möte i morgon eftermiddag!

God kväll på er, fina bloggläsare! Har inte gjort så mycket idag, förutom att jobba vidare med Elementfläkten. Lite vardagssysslor - men inget speciellt alls. Tog min första powerwalk på riktigt länge också och det var så skönt att få svettas lite igen. Ska se hur jag mår imorgon, men förhoppningsvis ska jag åka och träna lite kondition på gymmet innan jag ska iväg på ett spännande möte vid halv 3 på eftermiddagen. Håll tummarna för mig att mötet går bra nu! :}
 
Såhär fin vintermorgon var det hemma hos Love i Hjorthagen - så fint med snöfall utanför fönstret
 





Rosor till matbordet

Det är så himla kul med inredning - tycker ni inte? Häromdagen passade jag på att köpa nya blommor till lägenheten. Det blev en kruka med ljusrosa rosor till matbordet - så himla fint blev det tillsammans med det gråbetsade träet. Håller ni inte med mig? :}
 





Breathe Deep

Har ni testat det här teet från Yogi Tea? Det är verkligen SÅ gott. Jag köpte det i helgen på Hälsokost när jag var jätteförkyld och det har verkligen hjälpt att lugna min hosta (som alltid kommer förr eller senare när jag är sjuk) - och underlättat min täppta näsa! Rekommenderas verkligen om du sitter med en riktig dunderförkylning och det bästa är att det är organic, alltså ekologiskt odlade örter. Mums!
 





Just ordered

Eftersom min ram på mitt sideboard i matrummet fortfarande står tom tänkte jag att jag skulle se mig omkring efter ett fint motiv att fylla tavlan med - och det blev en beställning på dessa två motiv på Marilyn Monroe. Vem inspireras inte av den kvinnan? Jag gillar att inreda med svartvita fotografier, speciellt sådana som uttrycker någonting och går ton i ton med resten av lägenheten. Jag ville absolut inte ha ett för skrikigt motiv, utan ett feminint och mjukt sådant. Tror någon av dessa kommer att passa perfekt! 
 
Motiven kan beställas på All Posters, där det finns hur många fina motiv som helst. Svårt att välja!





The View (Not the restaurant in New York)

Tänk om man kunde vakna till sådana här fantastiska vintermorgonar lite oftare? Det är verkligen så fint utanför när solen lyser på den vita snön och lyser upp de tråkiga gatorna! Åh, hoppas att det blir lika fint väder snart igen! Mer sol vill vi ha, allihop! :}
 





Current favorites

Klickade in på Lindex webbshop igår och hittade dessa två plagg. Så himla mysig kofta - har ingen i min ägo just nu, då jag inte har hittat någon som passar mig. Får se om jag hittar dessa två godbitar idag i butiken när jag och mamma ska shoppa lite tillsammans senare idag!
 
 





Min shopping från i lördags

Här är fynden som jag gjorde när jag och Marielle var och shoppade i Täby Centrum i lördags! :} Vi fikade på Espresso House och hade det så himla mysigt tillsammans. Jättekul var det, men det tog ett bra tag att hitta mig ett par nya skor, så det blev inte besök på så många olika affärer faktiskt. Men det var trevligt ändå måste jag säga - alltid lika kul att shoppa lite nytt. 
 
Eftersom att mina make-up-wipes var slut tänkte att jag skulle testa dessa från MAC som jag också har hört så mycket bra om. Doftar superfräscht och mjukar verkligen upp huden när man tagit bort sminket, utan att man känner sig kladdig efteråt.
 
Provade ut en ny bh från Change som verkligen sitter som en smäck! Kul att kunna köpa underkläder som verkligen sitter bra och passar för en gångs skull. Ska ta och göra ett återbesök där snart och titta ut flera fina bhar och snygga trosor. Mums!
 
Eftersom snön kommit i veckan så behövde jag ett par skor med bättre och grövre sulor - och de här skorna blev det! Riktigt robusta - och inte så svåra att gå i trots klacken! Eftersom de inte är varmfodrade köpte jag till en fleecesula för att göra de lite gosigare att använda. Finnes på Din Sko.





Synlig i backen

Mysigt med snön ute nu (även fast det inte blev något snöbollskrig), så att jag kan få användning av min fina vinterjacka från Club Des Sports som jag fick i julklapp av Love - ♥ - så att man kan vara snygg & synas i backen senare i vinter när det blir dags. Spännande att få testa på skidor! Kommer att skratta ihjäl mig när det väl är dags, för det kommer ju inte att gå bra precis - hahah! Kommer bli kul!
 
Det blev en mysig lunch och fikastund hemma hos föräldrarna idag. Vi åt goda baguetter med lita olika pålägg på från Gateau och avslutade med kaffe och varsin stor semla. Såå gott och trevligt verkligen! :} Nu ligger jag på soffan och har fruktansvärt ont i magen. Tjejveckan, ni vet. Här blir man nog liggandes ett tag. Uggh. :(
 
Hoppas att ni får en mysig och rolig söndagskväll!
 





Lunchdags & inredningsdetaljer

Ligger just nu på soffan och ska snart åka och hälsa på mina föräldrar och äta lite lunch! Känns som att det var jättelängesedan jag träffade dem, även fast det bara var några dagar sedan jag var där senast. Konstigt att tiden går så fort bland - blir lika förvånad varje gång! 
 
Känns så skönt att börja bo in sig i lägenheten - och att jag börjar komma på plats. Dock är det ju fortfarande en hel del saker som jag saknar, men det är svårt att få allting att passa ihop tycker jag när det gäller inredning. Är så glad att jag bestämde mig för att köpa den fina lampan ändå, trots att den kostade vad den kostade. Passar verkligen så bra in i vardagsrummet - vad tycker ni om den? :} 
 





Shoppingdags!

Nu är Joy äntligen hos mig och vi ska ta oss till Täby Centrum snart och shoppa lite. Var såå längesedan jag hittade någonting fint till mig själv faktiskt. Ska se vad vi kan hitta för någonting fint! Kommer att bli toppenkul! :} Lite senare på kvällen ska jag möta upp Love och gå på bio och se The Wolf On Wall Street - får hoppas på att den är så bra som den verkar vara. Spännande!
 





Är snön här för att stanna den här gången?

Det hoppas i alla fall jag! Har ni också fått snö under natten? Det har vi som bor i Stockholm - och det är riktigt mycket snö som har kommit! Så himla fint att det äntligen har blivit vinter utan den där råa kylan. Det gillar vi, som Ernst skulle sagt! :} Ska inleda "operation promenad med avslutande snöbollskrig" imorgon med Love. Det kommer bli kul!
 
 





One hit wonder

Precis som många andra tjejer så lyssnar jag ju på Rebecca & Isabels podcasts - och det känns inte som en riktig fredag utan lite pepp från dem! Självklart läser jag ju deras bloggar också, och jag ramlade in på Isabels blogg häromdagen och fick syn på hennes val av outfit inför People Choice-galan. Själv tycker jag ju att det är en riktig fullträff - flickigt och maskulint på samma gång - and I love it! Kommer definitivt att inspireras av oversize-kavajen nu i vår, tillsammans med snygga boots och stor halsduk till.
 
Nu är jag ju såklart nyfiken på vad ni tycker om hennes outfit och val av kläder? :}
 
 
Bilderna är långde från Isabels blogg & är redigerade av mig





MAC Fix +

Har ni testat MAC Fix + ? Jag har hört så otroligt mycket om denna produkt, men jag vet inte om den lever upp till de höga förväntningar som jag har haft på den. Den ska fixera, återfukta och preppa huden för smink - eller bara fräscha upp under dagen. Jag har använt den till båda två, men en sådan mirakelprodukt vet jag inte om den är faktiskt. Kanske måste testa den lite till för att verkligen börja älska den, men hittills är jag inte förälskad i den. 
 
Ett extra plus får den för att den luktar så gott och verkligen fräschar upp, man känner sig ren och inte smutsig när man sprayar den direkt i ansiktet. Detta både när man är sminkad och inte har smink på sig. Värd att testa, det är allt jag kan säga! :}
 





Give me a thumbs up!

Ni glömmer väl inte att gilla min blogg på Facebook? Ordnade mig denna sida för ett tag sedan och har smugit in en länk ovanför min profilbild i sidomenyn. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om detta också - då det är viktigt för mig att synas så att jag kan nå ut till fler och inspirera mera. Vore oerhört tacksam om ni ville ge mig en liten tumme upp! ♥
 





En souvenir från Starbucks

När jag och Love var i Göteborg bodde vi precis vid Centralstation på hotell Clarion Post och hamnade på Starbucks av en slump när vi skulle handla i Nordstan. :} Hittade ju såklart den här fina muggen där och vi köpte den. Så himla god att dricka ur! Hoppas verkligen att de öppnar Starbucks i Stockholm snart - de har ju så mycket goda drycker att man vill stanna där för alltid och testa varenda en av dem.
 





Sidenkuddar

Jag vet inte om ni har hunnit fått se mina fina julklappar som jag fick av farmor och farfar - sidenkuddar i dimrosa och silvergrått som passar perfekt till min grå soffa. Färgerna är så himla fina tillsammans - lite feminint som bidrar till den maskulina soffan. Precis sådan stil som jag gillar! Vad tycker ni om kuddarna? :}
 
 





Vårpremiär av Pretty Little Liars

Godmorgon på er! :} Inledde min dag med att titta på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, och det verkar ju åtminstone som att de kommande avsnitten blir bättre. Irriterade mig på att de första avsnitten av säsong 4 var så himla platta, men det kommer nog att ge sig nu innan säsongsfinalen. Jag vet i alla fall vem jag tror är A just nu, men det lär väl ändras ett antal gånger till, haha. Så skickligt skriven plot måste jag säga - man undrar ju om de själva vet vem A är ibland. Haha!
 





Tillbaka på jobbet igen!

Sitter just nu och jobbar med att designa Roll-ups till Elementfläkten, och det är så roligt att äntligen få jobba och producera igen. Fastän det ibland kan vara jobbigt så tycker jag ändå att jag har lärt mig så himla mycket sedan jag började i mitten av september. Och att det går så bra på distans också tycker jag är alldeles fantastiskt! :}
 
Har massor kvar att berätta om vår weekend som inte slutade i Viken, utan fortsatte till vidare Malmö där jag blev än en gång blev överraskad av Love. Men det får komma upp lite senare, nu måste jag fortsätta! Puss & kram!
 





Längs strandpromenaden i Viken

Det var så otroligt fint i Viken och jag är så himla glad att vi faktiskt kunde göra vår lilla resa ner tillsammans - kände verkligen att jag behövde ladda upp batterierna ordentligt så att jag kan välkomna 2014 med öppna armar! Så spännande med ett nytt år och nya möjligheter - eller vad tycker ni? Jag ser i alla fall framemot detta år så oerhört mycket! Mycket kul som kommer att hända och mycket stora förändringar tror jag kommer att ske under året! :} 
 





Torsdagsmiddag i Viken

Godkväll på er! Love stod vid spisen idag och lagade en supermysig middag bestående av salsicakorvar, pasta och basilikasås! Såå god middag såhär på en vanlig torsdag, men jag passar på att njuta så mycket jag bara kan medan jag är lite ledig. Kommer att komma tillbaka till jobbet med nya krafter på måndag hoppas jag! :} 
 
Nu ligger vi på varsin soffa i lägenheten och tar det lugnt - jag bloggar och lyssnar på Chess medan Love tittar på Sons of Anarchy. Senare ska vi äta lite ost och kex och titta på någon bra film. Skönt att bara ta det lugnt efter ett tråkigt besked som jag fick höra om igår. Man får inte glömma att ta hand om varandra - det är det allra viktigaste som finns. Överraska, bry sig om och visa att man tycker om varandra. Man vet inte hur länge man får vara såhär lycklig, ha hälsan och må bra. Glöm inte det! ♥
 
 
Har ni smakat på den här ölen? Annars bara måste ni göra det! Såå god och läskande och är inte en sån där öl som man blir jobbigt mätt av som man ju kan bli av en del ölsorter. Tips från coachen!





Shoe craving

Åh, jag och mina skor och mina jackor. Jag drar en längtans suck varje gång jag hittar något nytt som platsar i någon av de kategorierna. Man kan ju aldrig ha för många av varken jackor eller skor, och dessa är ju verkligen speciella och snygga på samma gång. GE. 
 
 





Viken i Skåne

Äntligen framme i Skåne! Tro det eller ej så har jag inte varit här förut, och det gör det ju ännu roligare att få vara här. Igår kväll kom vi ner till Viken och vi gick i princip bara och lade oss för att sova eftersom vi kört från Steungsund och var uppe sent på nyårsafton. Nu sitter vi och bara tar det lugnt här och bara har det mysigt med varandra. Hoppas att ni också haft ett fint nyår med nära och kära. Ta hand om varandra - det är det viktigaste! :}
 
 
Tekakor från Conditori Öresund - godaste jag ätit någonsin. Alldeles färska och nybakta med smör, ost och skinka på. Har ni vägarna förbi Viken måste ni smaka - ni kommer inte bli besvikna. Mums! 
 
 
Love sitter och läser lite morgonfärska nyheter från DN och dricker god apelsinjuice. Jag som egentligen inte gillar fruktkött i mina juicer tyckte att denna var supergod och måste köpas fler gånger!