The roadtrip begins

Godmorgon på er! Hoppas att ni hade en fin lördagskväll! Min kväll bestod av att tvätta och packa inför Skåne-resan som vi påbörjar idag. Kameran är med den här gången, så jag hoppas att jag kan visa upp lite fina bilder från resan. Vi får hålla tummarna att vädret är bra dessa dagar, annars får jag passa på att läsa min nyinköpta bok, pyssla med bloggen och titta på serier. (Vilket i och för sig inte låter alltför tråkigt.)
 
Nu måste jag ordna det sista innan vi beger oss iväg till Skåneland! Hoppas att ni får en jättefin söndag allihop. Jag kommer spendera min i en snabb Audi, haha. 
 





The Devil is back

Eftersom jag läste ut Isabel Adrians bok (som jag tyckte till om i det här inlägget) för några veckor sedan, bestämde jag mig för att klicka hem en ny bok för att bättre på ordförrådet lite och försöka ta upp läsningen igen. Bestämde mig för att satsa på uppföljaren till Djävulen bär Prada, och är den lika bra som filmen så tror jag nog att läsningen blir riktigt trevlig!
 
Jag har aldrig varit ett big fan av att läsa böcker och för min del är det en prestation att ta sig igenom en chic lit-bok, trots att de oftast är väldigt lättlästa och kanske inte alltid har det bästa innehållet. Men jag tycker att det är lite mysigt ändå, speciellt om man solar eller innan man ska sova. Lite old school sådär. Mys! :}
 





Food for weight loss

Godmorgon på er! Hoppas att ni också har fått en skön sovmorgon den här lördagen, det har i alla fall jag. Äntligen är Love hemma igen, så nu är ordningen återställd med andra ord. Skönt! ♥
 
Jag vet att en del är nyfikna om vad jag äter för någonting eftersom jag fortfarande håller på med min viktresa och har en del kvar att tappa i vikt innan jag är vid mitt mål. Tänkte att jag skulle tipsa om vad jag föredrar att äta istället för pasta, potatis och ris eftersom jag försöker undvika det så mycket som det går. Ibland unnar jag mig självklart också, det ska man göra, glöm inte det!
 
Har hittat denna mumsig wok i frysdisken med blandade grönsaker och lök, som jag älskar att krydda till lite extra med chilliflakes och peppar för att kicka igång förbränningen - Spicy Zanju heter den. Rekommenderas varmt - den är supersmarrig!
 





Bloggproblem & dagens planer

Jag vet inte om det bara är jag som har haft problem med att komma in på min blogg, men förstasidan har helt enkelt vilja laddas som vanligt. Så jag har tagit bort några script i min kod och hoppas nu på att det fungerar som vanligt. Det vore jättesnällt om någon av er ville kolla så att bloggen funkar som den ska, och sedan slänga iväg en liten kommentar till mig. Tack på förhand! :}
 
Nu ska jag göra mig i ordning så att jag kan åka till jobbet. Ska äta lunch med farmor & farfar idag, och lämna tillbaka en grej på Zara Home också. Mycket att hinna med under dagen! Får se om jag hinner med allting, men annars får jag ta och ordna det på lördag!
 
 





A really awesome day

Det gick riktigt bra idag, både på jobbet och på gymmet! Satt i kundtjänst idag också och svarade på mail och mottog samtal, vilket är jättekul! Så annorlunda mot vad jag har gjort tidigare på Swiss Clinic och det är så kul med lite andra arbetsuppgifter också! Körde ett konditionspass och var helt skakig i benen när jag klev av crosstrainern idag - då vet man att man har gjort en riktigt bra workout! 
 
 





Äntligen hemma!

Äntligen har jag landat hemma och ska kika på lite serier innan jag går och lägger mig. Känner fortfarande lite i halsen, så jag valde att inte gå till gymmet idag heller trots att jag var riktigt taggad på träning! Vi får hoppas att jag känner mig bättre imorgon istället, så att jag kan bränna lite extra kalorier. Håll tummarna! :}
 
Passade på att handla lite mat på Sabis så att vi har någonting mumsigt att äta till helgen när Love kommer hem från Prag! ♥ Och nu är det dags för en mumsig smoothie igen, så att jag blir pigg och känner mig som vanligt igen. YUM!
 





Someone once said: "Happiness is a choice"

Åh, idag är det äntligen payday, vilket betyder att jag kommer att få min första lön från Swiss Clinic! Det känns så himla bra att äntligen ha hittat någonting som jag är riktigt bra på, och där jag verkligen får visa att jag kan och bidra till riktigt snygga grafiska produktioner. Kan inte vara gladare just nu! :'}
 
Den här veckan hjälper jag till på kundtjänst, vilket är superkul. Det verkar som att kunderna verkligen uppskattar att jag hjälper till med de frågor som de har, samtidigt som jag sitter och designar mellan samtalen. Känns verkligen kul med någonting helt nytt och annorlunda!
 
 
 





The book

Äntligen har jag läst ut Isabel Adrians bok, vilket var min första bok jag lyckades ta mig igenom på flera år. Och jag gillade den verkligen. Så spännade att få ett helt annat perspektiv på det man kanske redan sett/hört om i skvallerpressen, på bloggar eller liknande. Vissa scener var verkligen riktigt rörande då de var så otroligt detaljerade och starka. Jag vet inte om det är för att jag känner igen mig eller om det är för att jag tycker att det som hände kring Isabel var så hemskt. Har någon av er läst Sex, droger och en DJ
 





New in: Shower puff

Hittade denna söta shower puff på The Body Shop och passade på att förnya den gamla som hade börjat falla isär. Älskar den söta aprikosrosa färgen som verkligen lyser upp badrummet! Riktigt somrig, mjuk och lyxig. 
 





Studded ballerinas

Måste försöka svänga förbi River Island imorgon efter jobbet (om jag mår bättre) och testa dessa söta ballerinas. Har bara ett par skor som jag använder för tillfället och det kan ju vara kul att ha något mer par att byta mellan! Perfekt till sommaren!
 
 





Michael Kors Laptop Sleeve

Äntligen har jag fått hem mitt fina laptop-fodral från Michael Kors som jag skrev om tidigare i bloggen. En månads väntan var det värt, för det är så otroligt fint och passar så bra till min svarta väska från Zara. Var först rädd att måttet skulle vara fel (så är det väl alltid när man beställer någonting på internet..?), men min Macbook passade perfekt i fodralet! Så nöjd är jag.
 





Ska jag sluta blogga?

Det var ett tag sedan jag bloggade här, trots att jag älskar min design som jag suttit länge med och för att det är en sådan bra kanal att nå ut till mina läsare. Jag har lagt ner ett otal antal timmar på den här bloggen, då jag startade i juni 2007. Det är väl ändå rätt fantastiskt att jag lyckats "stå ut" med att varken byta namn eller byta portal? Jag önskar verkligen att jag hade inspirationen till att fortsätta blogga här, men jag vet inte vilka som faktiskt fortfarande klickar in här.
 
Ni kan väl skicka en kommentar till detta inlägg, ge mig lite bloggpepp, så att jag förhoppningsvis orkar blogga vidare här. Jag älskar ju att blogga, att inspirera och att dela med mig till er. Men då måste ni ge mig lite tillbaka också. Puss och kram på er! ♥