Eloge Magazine: August 2012

Jag layoutade även det första numret av webbtidningen Eloge Magazine som utkom i Augusti 2012. Numret finns att läsa på http://issuu.com/elogemagazine/docs/eloge-magazine-nr1-2012, och innehåller element som jag tillverkat i Photoshop CS4, Illustrator CS4 samt InDesign CS4, samt sammansatt till ett färdigt nummer. Hela magazinet finns att tillgå i originalupplaga vid intresse, samt referens finns att hämta.
 


Logotyp: Blingme.no

I början av sensommaren fick jag uppdrag att tillverka en logotyp till smyckesshopen Blingme.no, och detta blev resultatet. Kunden ville ha en tjejig, och mer tilldragande logo som återspeglade det kvinnliga och det moderna som hon ville att shoppen skulle utstråla.
 
 

Photoshop: Skarpt projekt i kursen "Visuell design"

Photoshop-delen i kursen "Visuell design" som ingår i programmet Digital Mediedesign på Örebro Universitet. Fotografier som jag fotat med min Nikon D40x, samt gjort en tidningsannons av i Photoshop CS4 2011, vilken var min idé som jag utgick ifrån; att skapa två olika tidningsannonser/reklamannonser. Betyg: VG.

 
 
 

Illustrator: Skarpt projekt i kursen "Visuell design"

Illustrator-delen i kursen "Visuell design" som ingår i programmet Digital Mediedesign på Örebro Universitet. Här har jag ritat de två figurerna i Illustrator CS4 och satt samman en tjejigare och mer "söt" tidningsannons för tv-spelet Super Smash Bros Brawl. Denna tillverkades 2011. Betyg: VG.


RSS 2.0