Illustration: Sailor Moon

Har inte någon riktigt bra bild på denna teckning, men jag hittade faktiskt en bild jag tagit till min Instagram på den senaste Sailor Moon-illustrationen jag gjorde. Ritade dock henne för några månader sedan och tänkte att jag skulle lägga upp den här i min portfolio! Får fylla på min nya kategori med fler illustrationer/teckningar så småningom. Jag har en hel del som jag gjort genom åren, då jag ägnade mycket av min tid i högstadiet till att teckna på fritiden.
 
 

Kollage: Current wanties

Idag satte jag samman detta kollage i Photoshop CS6, som en liten önskelista över saker som jag skulle vilja ha just nu. Tänkte lite modetidningsinspirerat, med beskrivningar under/över föremålen och med lagom mycket luft mellan de olika produkterna. Stilrena, enkla och lättlästa typsnitt, med en lite tjejig touch med de rosa elementen som får ögat att dras till kollaget.
 
 

Bloggdesign: Alexandra

Alexandra ville uppdatera sin design från sin förra, till en mer "rolig" design med lite "poppigt" intryck och det här blev resultatet. Hon ville även ha en lite mer färggrann blogg till skillnad från sin tidigare design, som jag också designade med ett mjukare och gulligare inslag. En bloggdesign som skulle passa en småbarnsmamma, med lite attityd!
 
Så här blev resultatet av min vision tillsammans med hennes beskrivning och idéer. Vad tycker ni? :}
 
 
Klicka på bilden eller här för att komma till designen! 
 

RSS 2.0