Bloggdesign: Josefin Enoksson

Josefin Enokson skickade ett mail till mig förra veckan och ville beställa en ny, stilren bloggdesign av mig. Jag kombinerade ihop de bilder hon skickade till mig och skapade ett kollage till header med hennes Instagrambilder. Själv designen ville jag hålla enkel, fräsch och tjejig - men ändå ha någonting som gör att den skiljer sig från mängden. Därför fokuserade jag på att passa ihop mjuka typsnitten med ett lite kantigare sådant i brödtexten.
 
 
- Klicka på bilden eller här för att komma till designen - 
 

Webbplats för den fiktiva kampanjen Aldrig ensam

Den här hemsidan producerade jag tillsammans med tre andra studenter på Örebro Universitet när vi läste kursen Planerad Kommunikation I. Uppgiften gick ut på att skapa en hemsida som skulle tillhöra vår kampanj - vilket innebar att vi fick tillämpa våra kommunikationskunskaper i praktiken och ta fram en trycksak med en tillhörande hemsida (vilken är den ni ser nedan). Trycksaken finns också att ta del av på hemsidan
 
Allting som finns på hemsidan har vi skapat från skratch. Vi tog fram logotypen för kampanjen, skrev texterna så att de skulle lämpa sig för webben, illustrerade samt tog fram knappar och skrev all kod i HTML och CSS. Besök hemsidan genom att klicka här eller klicka på någon av bilderna nedan!
 
 
Förstasidan - där vi återkopplar till trycksaken som finns tillgänglig för nedladdning
 
 
Faktasida om vad misshandel, med meny till vänster där fördjupad information finns
 
 
{ Betyg för både trycksaken och webbplatsen: VG }

RSS 2.0