Bloggdesign: Michaela

Michaela återkom till mig för en tredje beställning av en personligt designad blogg, och nedan visar jag upp resultatet. Den här gången önskade Michaela en ljus, inspirerande design där bilderna ska vara det stora fokus för bloggen, som inriktar sig på hennes hälsoresa. Designen kodades i CSS / HTML i Blogg.se's publiceringsverktyg.
 
 

Designskiss: ICE

Innan jag fick uppdraget att utöka ICE's webbsida tog jag fram de här designskisserna som förslag på hur jag tänkte mig att den nya hemsidan skulle se ut. Enkelt, stilrent och luftigt för att utstråla lyx och marknadsföra produkterna som ICE är återförsäljare åt. Skisserna togs fram i Photoshop CS6.
 
 

Bloggkollage med nuvarande modefavoriter

Ett nyligen upplagt modekollage till min blogg, takai.blogg.se, för att inspirera mina läsare om vad för klädval jag ser mig själv bära till hösten. Kollaget designades i Photoshop CS6.
 
 

Web content åt Swiss Clinic

Ytterligare ett urval av inspirerande, färgglada bilder med hälsosam inriktning jag tagit fram åt Swiss Clinic som publicerats på deras hemsida som web content. Bilderna är editerade i Photoshop CS6.
 
 

Uppgift: Säljande folder för Swiss Hair

Under min praktikperiod på Swiss Clinic tog jag bland annat fram denna folder som förslag till en säljande konceptfolder för produkten Swiss Hair. Foldern designades i InDesign, utan några riktlinjer med grafisk profil och speciella typografier.
 

Web content framtaget åt Swiss Clinic

Nedan följer ett urval av webbcontent jag producerat under min tid på Swiss Clinic. Materialet är framtaget i Photoshop CS6.
 
 

Fotografering till Audibloggen

Audibloggen kontaktade mig i juli för att hjälpa till med en fotografering för den nya gasbilen Audi A3 Sportback G-Tron, och resultatet ser ni nedan. Fotoutrustning: Nikon D40x med 18-55mm standardsobjektiv. Redigering av bilderna skedde i Photoshop CS6. 
 

ICE: Ny design

I detta projekt designade jag om ICE's hemsida i Wordpress med nytt content (som sedan byttes ut till företagets egna content), och gjorde en stilrenare design på hemsidan med ett luftigare intryck. Detta projekt gjorde jag i min egen firma.
 
 

RSS 2.0