Tictail-webbshop: IMHAIR

Min första webbshop från Tictail utvecklad i HTML & CSS åt företaget IMHAIR. Tog även fram logotypen, färgtemat och anpassade webbshoppen efter IMHAIR's målgrupp. Kunden önskade att hemsidan skulle utstråla lyx, glamour, skönhet och stil. Besök webbshoppen här.
 
 

Inbjudan till Accelerate Night

Tog fram en inbjudan till Audibloggens event "Accelerate Night" som hålls nu i april 2014. Har inte fotograferat bilden som används som bakgrund, men har retuscherat, layoutat, färgsatt och formgivit inbjudan i Photoshop CS6. Typsnitten är inspirerade av Audis egna, och tyckte att det var en bra idé för att hålla samman Audi-temat.
 

Designskiss: Svenska Aktieboken

På uppdrag av WTMG tog jag fram detta designförslag. Svenska Aktieboken önskade att uppdatera och förnya sin hemsida. Jag gjorde förslaget i Photoshop och tänkte speciellt på de önskemål som Sveska Aktieboken hade - en enkel, funktionell och snygg hemsida.
 

Bildredigering: Audi RS4

Redigerade igår ett par bilder för Audibloggen - och här nedan ser ni resultatet! Jag står inte som fotograf till bilderna, utan har endast redigerat dem. Fotografierna är tagna med både systemkamera och mobilkamera, därav den varierande kvaliteten. Bilderna är redigerade i Photoshop CS6.
 

RSS 2.0