Bloggdesign: Annelie

Gjorde klart en bloggdesign åt Annelie i eftermiddags också! :} Hon ville ha en mjuk, stilren design med lugna färger där bilderna som publicerades skulle vara dem som fokus för bloggen. En mamma-blogg med andra ord. Gick superlätt att designa åt denna söta tjej, och detta var ett riktigt roligt projekt att få göra! Kika in på bloggen här!
 
 

Kommentarer
Postat av: sanna

Jag vill ha en design!! :) En tjej skulle fixa designen till mig och har väntat sedan februari, men hon har skjutit upp på det hela tiden och nu har jag inget annat val än att hitta någon annan och precis då kikade jag in på din blogg och såg att du gör ju designer! :) Skulle du vilja göra en åt mig? Vad kostar det?

MVH Sanna H

2013-04-11 @ 18:38:02
URL: http://www.socosy.blogg.se
Postat av: Lina

Hej! Jag har letat efter en mejl till dig men inte hittat den, kan du mejla mig på lina.ohlsen@hotmail.com ?

Jag heter Lina och driver bloggen http://linaohlsen.se
Hur pass duktig är du på designer till blogg.se? Jag har en design som är ganska fuckad i kodmallen (tack vare en person som skulle min design...) och jag vill ha en helt ny design. Jag vet ungefär vad jag vill ha. Jag betalar såklart om du kan fixa det så som jag tänkt det !:) Jag arbetar som fotomodell och har lite bilder jag vill ha i headern så du kommer få tillgång till dem.
Hör gärna av dig om du är intresserad!
Vänligen
Lina O

Svar: Jag har mailat dig nu! : )
takai

2013-05-14 @ 08:23:44
URL: http://linaohlsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0