Mitt jobb som Web Designer / Graphical Inspirator

Jag älskar att vara en del av teamet på Lorna Jane! Så bra arbetskamrater och bra stämning, hela tiden! Min roll i det hela är att ha koll på den grafiska produktionen samt designa om Lorna Janes nuvarande webshop och fylla den med nytt och fräscht webbcontent! Så himla roligt och varierande, då jag känner att jag verkligen har koll på detta. Känns riktigt härligt att jobba med någonting som man verkligen brinner för. Hur många får göra det egentligen? Lycklig tjej!
 
 
Eftersom jag inte hinner med bloggen så ofta längre, uppdaterar jag istället massor på min Instagram!

Bohemian knit

Åh, hittade världens finaste topp från H&M Divided - som jag gissar redan är väldigt ombloggad - men titta på den? Så himla fin och precis lagom somrig. Kommer att bli så snygg ihop med en skinnjacka, en grå mysig halsduk och boots. MÅSTE ta mig till närmsta butik och klippa till! Tycker ni också om tröjan, precis som jag gör? :}
 
 

Nytt jobb & flyttkaos

Det går riktigt bra på Lorna Jane, där jag nu jobbar som Web Designer / Graphical Inspirator. Så roliga arbetskompisar som jag trivs superbra med efter bara någon vecka. Vilket team vi är tillsammans allihop! Känns så himla roligt att det går så bra och att jag matchar deras grafiska tänk.
 
På hemmaplan är det flyttkaos och massa lådor överallt som behöver stängas och packas klart. Idag är det fredag och det innebär att det bara är 4 dagar kvar till flytten! Så himla kul, stressigt, kaosigt - allt på en gång! Är lite svårt att fokusera ordentligt på någonting utan att man känner att man lägger tiden på fel grej. Tror det mesta kommer att falla på plats när vi faktiskt har flyttat!
 
Ska om 15 minuter sticka iväg och träna och handla lite mat inför helgen på nya ICA i Täby Centrum. Sedan blir det jobb resten av eftermiddagen, med både min firma och med Lorna Jane såklart. Hoppas att ni får en härlig fredag! :}
 
 
Sitter omgiven av snygga workoutkläder där jag jobbar. Rena drömmen ju!