Gym eller inte gym?

Jga har funderat fram och tillbaka över/om en grej. Men det kanske inte alls kommer att vara rätt fcör mig, speciellt inte när jag har extremt svårt att hålla mig till en sak, jag vill ha nytt hela tiden och jag har svårt för att avsluta det jag har påbörjat. Och så har det alltid varit! (Jag vet inte hur många gamla sagor jag skrev i skolan som jag aldrig avslutade...)

Men så till saken; jag har funderat på om jag ska börja gymma. (Alternativt köpa en träningscykel och hantlar). Promenader kan vara superbra vardagsmotion, men ... i det stora hela tror jag inte att det räcker när jag har så mycket vikt jag vill gå ner. Jag måste bygga muskler och få skinnet att sluta hänga med andra ord. Och jag har räknat ut att gym kostar lite mer är 2000 per år... Det är inte så farligt, eller hur? Men varför ha signat upp sig till ett autogiro om man inte ens går dit? Men det kanske är det som är haken - man vet att det dras pengar från kontot hela tiden, och varför inte utnyttja det i så fall? :]

Jag får se - men först så måste jag fixa mig ett par ordentliga skor. Jag har fått extremt ont i knäna av att gå i tunnsulade tygskor på hård asfalt - det fungerar om man går till skolan och kanske en dag på stan, men inte varje dag i flera veckor... Så det är någonting jag vill lägga ner lite pengar på, tror jag. Men det tåls att tänka på!







Rosida

Skulle också vilja testa gym nån gång. Men jag är också så att jag har svårt att göra en grej bara. Och skulle nog vara för blyg...

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 00:52:56
Din blogg/hemsida: http://beyondthesurface.blogg.se/
Rosida

Skulle också vilja testa gym nån gång. Men jag är också så att jag har svårt att göra en grej bara. Och skulle nog vara för blyg...

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 00:52:56
Din blogg/hemsida: http://beyondthesurface.blogg.se/
Engla

Vetu vad som är asbra??? Crosstrainer : D Jag tränar crosstrainer varje dag :3 och det funkar faktiskt bra... OCH det är ganska kul : D

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 00:59:23
Din blogg/hemsida: http://ameblo.jp/plasticheaven
Linnéa Isabelle Photo

Ja, men dom behöver ändå inte blänga sådär D:

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 11:06:15
Din blogg/hemsida: http://vindpusten.blogg.se/
Matilda

Alla gym har så du kan gå dit bara en dag elr ha vecko elr månadskort, testa först att gå dit en dag, passar det här gymmet dig? Köp sedan ett månadskort för att se om du kan få in rutinen att gå till gymmet, klarar du det i en månad är det värt att köpa ett årskort tycker iaf jag

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 12:49:45
Din blogg/hemsida: http://ramavoite.blogg.se/
Isabell

Man kan väl både gymma & kanske köpa hantlar o ha hemma, så man kan träna lite då också, kanske ha ett träningspass hemma; powerwalk, hantlar, situps & armhävningar. och ett gym pass en annan dag.



:>

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 13:38:03
Din blogg/hemsida: http://bellasdiary.blogg.se/
cicci

Häng på o träna med mig! Tränar ju på Nautilus! :D

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 13:55:39
Din blogg/hemsida: http://niotimmar.blogg.se/
Malin

Det är ju himla olika från person till person vad som passar. Själv gymmar jag och tycker det är super bra träning :-) Här i Arboga kostar det 2400 kr per år för studenter, säkert mer i Örebro för det finns oftast mer att välja på i större städer. Att köpa hem träningscykel är väl inte det första man bör göra om man inte vet att man tycker det är kul. Vi har en crosstrainer står här hemma som samlar damm. Däremot använder jag hantlar och sånt hemma, så det är ju ett tips att börja med i så fall :-) Gummiband är också bra att ha, går att göra mycket med!



Blev lång kommentar där, men ville bara ge lite tips ;-) Det finns många bra övningar på bland annat gymglam.se! Lycka till :-)

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 15:51:32
Din blogg/hemsida: http://malinwahlbom.blogg.se/
Sofia

Det bästa med gym är, tycker jag, att man faktiskt kan variera sig massa. Framförallt med ett gym som har många gruppträningspass. Jag hatar att gymma och lyfta hantlar, men älskar till exempel BodyPump, som i princip är samma sak, fast du har en instruktör och en hel sal med människor som peppar dig. Det finns ju alla olika typer av pass, så jag tycker nog du ska köpa ett gymkort och prova alla pass för att hitta det som passar dig. Då kommer du tycka det är kul och du kommer gå dit. :)

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 17:28:16
Din blogg/hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
Matilda

svar: har dom inte? :O konstigt det hade dom där jag gymmade

Kommentaren skrevs den: 2010-08-08 at. 17:42:19
Din blogg/hemsida: http://ramavoite.blogg.se/bloppis
Sofia

bra skor är jätteviktigt. :) man tjänar ingenting på att promenera i typ converse. Och du som går mycket borde verkligen köpa riktiga skor :) det är så mycket mer bekvämt.

Kommentaren skrevs den: 2010-08-09 at. 16:59:00
Din blogg/hemsida: http://noalik.blogg.se/
Nathalie

Ordentliga skor är A och O - superviktigt! Ang. gymmet är 2kkr billigt! Jag funderar också på ett kort, men trots att jag är student kommer det kosta mig 350 kr/mån... Lycka till! :)

Kommentaren skrevs den: 2010-08-09 at. 17:55:41
Din blogg/hemsida: http://nat0.se
vicky

ååååh va fin blogg du har! ♥

Kommentaren skrevs den: 2010-08-12 at. 12:38:47
Din blogg/hemsida: http://irishcat.blogg.se/
Linnea

Dom har ju gym på Örebro Universitet som bara kostar någon tusenlapp per år. Inte jättefräscht gym men dom har superkul gruppträningar! Lite långt bort för mig bara men du som ändå är där dom dagarna kanske har mer nytta utav det :)

Kommentaren skrevs den: 2010-08-18 at. 18:15:38



Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:





Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!