Efter-semester-aktivitet

Det var så underbart i New York – storstadslivet är verkligen någonting för mig, och det var minst lika bra att vara där en andra gång (!). Hur många får den chansen i sitt liv liksom? I vilket fall som helst, tänkte jag mycket på vad vi gjorde förra gången vi var i USA – då var vi ju visserligen där i flera veckor (tre stycken närmare bestämt) innan vi återvände till Sverige. En stad jag aldrig kommer att glömma, och som verkligen gjorde ett stort intryck på mig var Las Vegas – Sin City. (Man förstår verkligen varför den fått det namnet, då vi såg vad som skedde på gatorna och i casinot, både på dagarna och på nätterna.)

 

Åh - jag skulle verkligen vilja åka dit igen, och efter att ha sett Baksmällan (The Hangover alltså), skulle jag inte precis tacka nej till ett parti poker. Det är ju ungefär som Yatzy kan man säga, och tar inte alls så lång tid att lära sig. Men har man inte plånboken sprängfylld såhär i efter-semestern-tider, så finns det ett annat alternativ: onlinepoker! Har ni testat det någon gång? Jag tror i alla fall att jag ska prova någon gång i mitt liv, men jag personligen är inte så bra på att tänka flera steg i förväg, och kunna ”räkna ut” hur stor sannolikhet det är vad den andra personen har på hand osv., så tyvärr tror jag inte att det är ett spel för mig. Men roligt vore det – när man hör runt i kring sig hur mycket folk faktiskt vinner!

 

{ bildkälla finnes här }

d

nej, nu får det räcka. jag förstår inte hur du kan sälja ut dig själv för lite pengar från ett reklaminlägg. trodde inte att du var lika falsk som alla andra bloggarna.

Kommentaren skrevs den: 2011-08-20 at. 03:07:55
Din blogg/hemsida: http://ohnightdreamer.blogg.se/
M A R I A~ Make cupcakes not war~

haft en bra dag? :)

Kommentaren skrevs den: 2011-08-30 at. 15:34:57
Din blogg/hemsida: http://typiisktmaria.blogg.se/Vad heter du?:
Kom ihåg mig?
E-mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här:

Gratis bloggdesigner hittar ni här & Photoshop-tutorials och bloggtips hittar ni här!
All reklam & alla spamkommentarer raderas omgående!