30 december - the roadtrip begins!

Godmorgon på er! Ligger i sängen och tar det lite lugnt den första dagen på min semester. Vaknade med strålande fint väder utanför och är jätteglad att det inte vräker ner nu när Love och jag ska köra ner till Göteborg. Perfekt. Så mysigt att ha lite ledigt och bara njuta av varandras sällskap och åka på en liten roadtrip! ♥ 
 





Sängmys på morgonkvisten

Godmorgon på er! :}
 
Hoppas att alla har haft en mysig helg och att ni tar en lång sovmorgon idag eftersom det är söndag. Jag hade jättetrevligt igår kväll på Eriks Gondolen med familjen - vi åt supergod mat och hade mycket trevligt! Idag måste jag städa, diska och packa inför resan till Göteborg! Det ska bli så spännande att få åka iväg lite och ta det lugnt några dagar med Love, tror vi behöver det båda två.
 
Nu måste jag nog sätta fart så att jag hinner det jag ska idag! Ska sätta på soundtracket till Chess och ställa mig och diska hade jag tänkt - är helt såld och är den enda musiken jag lyssnat på i några veckor, haha! Vi hörs lite senare, puss & kram på er! 
 
 





My current craving

Åh, jag och mina jackor alltså. Så himla fin skinnjacka från River Island, finnes hos Nelly. WANT.
 





Annandag jul - hos farmor & farfar!

Hallå på er! Vad kul att så många redan har hittat till min bloggs Facebook-sida - det glädjer mig verkligen! ♥ Vi hade det jättetrevligt och roligt igår hos farmor och farfar, vi åt en supergod middag, drack gott vin, pratade och skrattade och hade det riktigt mysigt. Sååå god kalkon var det, skulle kunna äta hur mycket som helst! Mycket mumsig måltid och mycket gott vin till, hihi. Blev ganska sent, så det var lite jobbigt att komma upp och börja jobba imorse. Men det är smällar man får ta!
 
Min outfit för kvällen bestod av en blus från Kappahl, jeans från Dr Denim, nagellack från Sephora,
ring från Bik Bok & pärlhalsband som jag fått i studentpresent
 
 Pappa ville också vara med på bild, så vi tog några selfies!





Interior details

Det är så svårt att fotografera hela vardagsrummet på en gång, så ni får lite små smakprov då och då istället. Hittade några nya, fina ljuslyktor som jag har placerat på vardagsrumsbordet - och de lyser så fint när de är tända! Är riktigt mysigt att tända ljus, ligga i soffan och titta på serier eller jobba lite. Lyxliv skulle jag vilja kalla det!
 
- De vänstra lyktorna kommer från Mio & de fyra andra är köpta på Indiska -





Hemklickad!

Det trillade alldeles ner ett mail från Brashy Couture i min inkorg, och jag kunde ju inte strunta i att klicka mig in på deras rea! Så mycket snygga toppar, som går till allt. Köpte deras lite kortare modell Just Stay för en månad sedan och jag bara älskar kvaliteten! Perfekt tee att gymma i, eller bara vara snygg i. Love them! Och nu väntar jag med spänning på den här snyggingen - Petite & Wild. ♥
 
 
 





Design update!

Som ni ser så håller jag på att göra om på bloggen - är riktigt trött på utseendet som den haft i flera månader. Men nu ska det bli ändring på det! :} Får se hur mycket jag hinner sitta och designa idag, ska snart börja jobba lite grann för Elementfläkten. Av någon anledning försvann koderna till mina arkiv-sidor, så jag är inte säker på att det går att läsa bloggen månad för månad just nu. Men stay tuned, så ska jag se om jag kan ordna det!

Hoppas att ni allihop har haft en mysig och trevlig jul, och att ni får en mysig och god fortsättning!
 





Uppdrag: Fotograf för Audibloggen

I början av december så fick jag fotografera en superläcker Audi RS Q3 för Audibloggen, och jag är faktiskt riktigt nöjd med bilderna - med tanke på att jag aldrig någonsin fotat bilar förut. Men man kan ju bara bli bättre på det man gör, eller hur? :} Riktigt kul var det. Klicka er in på Audibloggen för att läsa hela reportaget & se mina fotografier!
 
- Klicka på bilden för att läsa julhälningen och hela reportaget! -





Happy holidays & god jul på er!

Vill verkligen passa på (medan jag sitter vid datorn och dricker lite jul-te) att önska mina söta bloggläsare en riktigt god jul, och att ni får riktigt happy holidays dessa kommande dagar! :} Har tyvärr ingen bättre bild på vår gran ännu, men det kommer jag att kunna ta under dagen. Håll till godo och ha en underbar dag & kväll. Massa pussar & kramar på er och tack för att ni följer min blogg!
 





Interior inspiration

Det är så farligt att köpa hem inredningstidningar och börja titta efter hur man kan inreda sin lägenhet. Livsfarligt! Håller just nu på att planera vad jag ska ha på väggarna i min lägenhet - har inte satt upp någonting ännu. Men jag vet att jag ska få en tavla av min söta kompis Zahraa, som ska måla en åt mig. Hur gulligt är inte det på en skala liksom?! :} Så spännande!
 
- Bilderna är hämtade från min We ♥ It -





Pastel wanties

Jag bara älskar att det nu finns såå mycket fint som äntligen har kommit ut i butikerna! Ibland finns det ingenting, och ibland finns det hur mycket som helst. Varför är det så egentligen? Eller är det bara jag som uppfattar det på det här viset? :} Måste måste måste klicka hem dessa fem snyggingar så småningom, skorna från Primeboots är ju dock svindyra. Men de är ju så fina! Want, want, wantz! ♥
 
 





OOTD: All black everything

Det var längesedan jag postade ett inlägg med dagens outfit, men det har inte riktigt varit tillfällte för det. Håller fortfarande på att försöka hitta ett ställe där jag kan ta bättre bilder, så att jag slipper hålla i kameran. Men det kommer nog! :} Vill ni se mer sådana här outfit-inlägg? Puss & kram!
 
Och såhär brukar jag alltid sminka mig till vardags - inga konstigheter eller speciellt fancy!





Mitt vardagsrum!

Så roligt att vara tillbaka på bloggen och faktiskt VILJA blogga och uppdatera! :’} Har aldrig varit såhär taggad på att blogga, så jag hoppas verkligen att jag kommer att ha tid i jul att sitta och skriva. Är så peppad på julafton - är ni också det? Skulle vara fint att ha en liten julgran hos mig, men eftersom att jag åker bort över nyår så känns det inte som någon riktig idé att köpa en riktig gran i till min lägenhet. Ni fattar grejen va?
 
Såhär långt har jag kommit i vardagsrummet - det blev såå fint med min soffa och den nya lampan som jag inhandlade igår. Vardagsrummet börjar verkligen bli riktigt fint nu! Vad tycker ni? :}
 
Fler bilder kommer när det blir bättre ljus i lägenheten! 





Måste bara dela med mig...

Hittade denna vackra inspirationsbild på Vouge Paris' Facebook-sida alldeles nyss, och jag bara älskar den! :} Så nordiskt och rustikt, även fast det egentligen inte är min inredningstil tyckte jag ändå att bilden tilltalade mig. Vill ni inte också bara slänga er på sängen när ni ser den här bilden? Underbart snyggt och stilfullt inrett. Älskar de eleganta lamporna!
 





20 december & lilla julafton

Nu har jag snart ordnat klart alla julklapparna för i år - och det har varit så kul att få handla till familjen i år! :} Har hittat så mycket fint, så jag hoppas verkligen att det passar allihopa bra! Ikväll ska jag och Love fira lite julafton innan han åker upp till fjällen för julen. Men först fortsätter jag med jobbet på Elementfläkten under dagen, så kul att det går så bra för oss just nu. Får verkligen hoppas att det håller i sig - för det är så kul när vi har såhär mycket att göra!
 





Min första publikation

Tack till snälla Malin som berättade för mig var någonstans alla nya läsare kom ifrån! :} Verkligen såå kul att få vara med i Adaras fina bloggtidning. Känns som en riktig boost faktiskt - vart såå överraskad! Hade verkligen ingen aning om detta. Tack så hemskt mycket hörni tjejer! Och så blev jag ju superglad över att fina Sanna också kom med på listan, som verkligen lägger ner tid och kärlek i/på sina designer. Riktigt glad är jag! Puss & kram på er, allihopa! Och hoppas att ni nya läsare stannar. ♥
 
 





Inspo for summer

Tänkte dela med mig av lite inspiration som får mig att längta till sommaren och värmen. Vill verkligen få njuta av vintern men det är liksom inte lika roligt om det inte är någon snö ute. Förstår ni vad jag menar? :< Men snart får jag kanske få hälsa på hos Love i fjällen, och då kommer jag att få se mer snö än vad jag någonsin sett i hela mitt liv, haha! Det ska bli spännande och väldigt annorlunda, men än är det ett tag till. Kramar på er!
 
- Bilderna är hämtade från min We ♥ It -





18 december

Vad kul att det är så många som varit inne på min blogg redan! :o Är det någonstans som jag syns som jag ännu inte vet med mig? Jättekul i vilket fall som helst - hoppas verkligen att ni stannar kvar här! Försöker skriva så intressanta inlägg som möjligt, men som sagt, ibland är det allt svårt att hinna med! :}

Igår var jag helt utslagen av mensvärk, var nog en av de värsta gångerna det här året. Ni vet när man vet varken ut eller in? Usch, då är man inte rolig att vara med minsann. Tur att jag har världens finaste pojkvän som kommer och tar hand om mig. Gullegosen. ♥
 
Idag ska jag fortsätta med att jobba, både till mitt eget företag och för A-Energi AB/Elementfläkten! Har massor att göra i mitt eget företag - imorgon har vi deadline för Sportmodeagenturen. Helt galet! Får snabba mig så att vi hinner klart under torsdagen där. Kul med leverans på ytterligare ett projekt!
 





15 december

Idag blir det att sticka in en sväng till stan och gå och köpa lite julklappar! :} Hoppas jag inte är ute allt för sent, men det tror jag inte. Det är ju några dagar kvar till julafton, även fast det går fort! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan åka. Håller verkligen på att få ordning här hemma - blev så fint när soffan kom på plats! Har redan en idé om vad nästa inredningsköp blir för någonting. Det får ni snart veta!
 
- Här får ni en liten sneak peak på vardagsrummet! -





Vad var överraskningen?

Förresten, för er som inte vad vad överraskningen bestod av, så blev jag bjuden på Melker Anderssons julbord på Trattorian nere vid Norr Mälarstrand. Så först blev jag hämtad, lämnade av min väska hemma hos Love och vi fortsatte sedan mot söder. Där hämtade vi upp Loves farmor och farfar, och pappa innan vi åkte vidare. Jag hade fortfarande ingen aning om var vi skulle någonstans - och jag var såå nervös alltså. Trodde först att vi skulle på någon resa eller så, men när vi kom nämre stan så släppte jag den tanken, haha!
 
Det var såååå himla gott julbord - har aldrig ätit ett sådant förut ute på restaurang - och hade jag orkat, hade jag stannat kvar och ätit hela natten! Rekommenderas verkligen - om ni får tillfälle! :}
 
- Såå häftig inredning - lite bohemiskt, väldigt stämningsfullt & mysigt -





Nyårsklackar?

Såg att NLY SHOES fanns till riktigt bra priser idag på Members, så jag klickade hem dessa två skor i två olika storlekar för att ha på Nyårsafton. Ska ju inte ha båda, utan välja ett par förstås - så skogalen är jag inte, haha! :’} Får hoppas att man kan gå i de bara, men på nyår måste man ju vara lite extra fin. Jag och Love ska ner till Göteborg och gå på bröllop och klädseln för kvällen innebär klänning och kostym. ♥ Har hittat en kornblå från Esprit som är riktigt fin faktiskt som ni ska få se så snart jag har fixat någon bra bild!
 
 





Wanties for december

Det finns så mycket som jag vill ha i klädväg just nu, men jag ska försöka hålla i pengarna till efter jul så mycket som det går i alla fall. Kolla bara på dessa godbitar nedan - jag blir alldeles till mig när jag ser dessa läckerheter. Måste köpa lite julkappar till mina nära och kära i slutet av veckan sedan, har inte tid i veckan när jag jobbar såhär mycket. Är ni klara med era julklappar ännu? :}
 
 





Vad är det som händer med bloggarna?

Jag brukar vanligtvis inte skriva sådana här inlägg, men jag har funderat på en grej när det kommer till min blogg. Jag vet inte om det beror på att jag inte har tid att blogga längre, eller håller bloggarna på att dö ut? Min blogg är min bebis, och det har den alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara, men jag känner ibland (som många andra bloggare också säkert gör) att man undrar vad det ger er läsare när själva bloggaren inte får någon feedback? Förstår ni vad jag menar? Inga kommentarer, och jag lägger ner massvis med tid på att göra roliga, inspirerande, men ändå personliga inlägg. Håller bloggarna på att ersättas av Instagram, eller vad är det frågan om egentligen? 
 
Trots att jag har 756 följare via Bloglovin', är det i nuläget bara mellan 30-50 personer om dagen som besöker min blogg. Hur kan det komma sig? Skriver jag för lite, för dåligt, för ointressant, för tråkigt, för sällan? Vad tycker ni egentligen - jag vill veta! Massa kramar på er - och ta er tid att läsa detta inlägg - det är viktigt för mig att veta vad ni tycker. Det är ju för er skull jag skriver! ♥
'
 





På självaste Nobeldagen!

Idag har det varit en sån där dag när ingenting går rätt. Har suttit och jobbat med en hemsida i princip HELA dagen och ingenting fungerar som jag vill fastän jag försöker. Jag kan inte Wordpress eller PHP ännu, och det är det som är själva grejen. Får flipp på hur jag ska lösa problemet med koderna :( kommer inte runt det heller, som jag brukar kunna göra när det gäller design & koder. Pffftttt, skitdag.
 
Kan i alla fall trösta mig med att jag har blivit bjuden på en överraskning imorgon klockan 19.00 någonstans av Love. Har ingen aning om vad det är för något & jag håller på att bli galen, haha. Jag hatar överraskningar lika mycket som jag älskar de ungefär. Ska bli spännande! :}
 
Har äntligen fått min efterlängtade soffa idag, och jag ska visa bilder på min lägenhet när jag har fått i ordning lite mer. Är rätt stökigt fortfarande, har inte haft tid eller ork riktigt + att jag är lite småsjuk fortfarande. Och så jobb på det. Hinner ingenting längre. Ska krypa ner i sängen nu och koppla av, känner att jag verkligen behöver det. Och kanske en bit brieost också. Puss & kram på er! ~
 
- Kan ju trösta mig med att jag har det snyggaste mobilskalet ♥ - 





Godnatt på er!

Hallå på er! :} Har ni hunnit se senaste avsnittet av Solsidan ännu? Det har i alla fall jag och Love gjort! ♥ Tycker inte alls att de nya avsnitten är så dåliga som de flesta säger? Kanske är ett tecken på att jag har dålig humor istället, haha!
 
Imorgon påbörjas det en ny jobbvecka - och förhoppningsvis ska jag åka och betala min fina soffa så att jag kan få hem den under kommande vecka. Ska bli så kul att få inreda mitt vardagsrum sedan - får kanske bli ett till besök på Zara Home efter jul och shoppa lite på mellandagsrean. Nu ska jag krypa ner i sängen och stänga av datorn om ett tag. Puss & kram på mina fina! 
 
 





Lördagen den 7 december

Sov riktigt länge idag och det tror jag behövdes! Imorse mådde jag inte alls nå vidare, men känner mig bättre just nu efter lite mat och alvedon och en liten promenad. Så mysigt med snö ute - får ta och köpa ett par vinterskor så att man vågar ge sig ut på vägarna. Jag lyckas ju alltid att ramla och göra mig illa varje gång snön kommer, så jag får köpa mig med ett par bra vinterkängor. Får se till att bli frisk först bara, så att jag inte blir värre sjuk än vad jag redan är. Vad ska ni göra ikväll? :}
 
 





Jazz funk by Rimmel London

För ett tag sedan gjorde jag en beställning på Members, och fick hem en jättefin liten burk att förvara te i, en dekoration föreställande Buddha (som jag tyvärr fick skicka tillbaka då den levererades trasig) samt det här söta nagellacket! Åh vad glad jag är att jag köpte det! :} Sååå fint och får mig att längta till sommaren. Tror att det fortfarande går att få tag i - ni får gå in och kika!
 





Soffläget & tacomys!

Ligger och tar igen mig lite i soffan hemma hos Love, vi är båda lite småsjuka så denna helg ska vi bara mysa och vara med varandra. Skönt att inte ha hela dagarna planerade, men det är ju såklart kul när det händer saker också! :} Ikväll blir det tacos till middag och sedan fortsättningen på Lost! Vi blev klara med säsong ett igår, så nu är det sådär jättespännande ni vet.
 
Tittar på Moulin Rouge för hundrade gången just nu - fattar inte hur den fortfarande kan vara så bra fastän jag måste ha sett den hundra gånger. Fantastisk musik och story! :} Vad hittar ni på ikväll? Puss & kram på er ♥
 





Snöyra!

Jag som aldrig brukar längta efter snön har börjat göra det nu! Det är ju ändå December och då ska det ju vara snö tycker jag. Men inte slask och rusk som det brukar vara, utan sådär härlig, knarrig, och riktigt kall snö. Då är det som mysigast och det tycker jag om! :} Sedan är jag ju uppbjuden till fjällen också lite senare i vinter, får ta med pulkan med tanke på hur dålig balans jag har, haha.
 
Och eftersom att jag är så himla kräsen med vad jag har på mig annars, så hur kräsen kommer jag inte att vara med skidkläderna? Vill hitta en riktigt snygg jacka till att börja med, och sedan matcha med ett par snygga skidglasögon. Vilken av glasögonen skulle ni välja? Jag hittade de här nedan på SmartBuyGlasses.seÄr det någon som vet om man liksom kan ha sina vanliga glasögon under skidglasögonen då, eller måste man skaffa linser? :o Kommentera gärna inlägget. Puss & kram!