25 november

Vad glad jag blir att det faktiskt är några som fortfarande tittar in här! :} Min lilla läsarskara som jag är så mån om att behålla ♥ Tycker det är synd att det är så många som slutar blogga, eller flyttar från blogg.se osv. Men då vill ju jag verkligen vara kvar här och representera oss veteraner från blogg.se
 
Efter jobbet idag ska mamma och jag in till stan och titta på lite inredningsdetaljer på stan, fika och ha det mysigt! Får svänga förbi Zara Home och Lagerhaus och se vad vi kan hitta för någonting fint. Ska bli supermys! Nu måste jag fortsätta att jobba. Puss och kram på er!
 





Detaljer i lägenheten

Åh. Det är nog rätt uttryck i det här sammanhanget. För det är så himla kul att se när allting i lägenheten kommer på plats och jag börjar se helheten! Har ännu inte hunnit fotografera så mycket av den, men jag har lite detaljbilder som jag tagit under veckan när jag har inrett. Vad tycker ni än så länge? :} Puss & kram på er så länge, det kommer fler inlägg snart!
 





Att skriva önskelista

Har fått ett uppdrag - jag ska skriva en önskelista i helgen, men det är ju så svårt!! Eftersom jag är så petig med att det måste kännas rätt med det som jag köper till lägenheten så har jag ännu inte hunnit klart med alla rum. Men när det väl är klart och alla möbler är på plats kommer det att bli jättefint. Ska visa er bilder så fort jag kan! :} Har ni börjat på era önskelistor än? 
 
- Myser lite i min nybäddade säng! - 





Snart är det dags!

Imorgon är det planerat att vi ska måla i mitt sovrum, och faktiskt göra den slutgiltiga inflytten med de saker som är kvar. Ska bli så spännande att äntligen få flytta till mina fina lägenhet på riktigt! : ) Längtar till matbordet & stolarna kommer, och till den fina soffan som jag också har beställt från Mio. Kommer att bli så fint när allting är klart. Måste bestämma mig för soffbord och matta inom en snar framtid bara, men det är svårt att få allting att passa ihop. Är ju så kräsen av mig när det kommer till inredning - men det är nog för att jag är designer, haha. Stil och smak är så viktigt för mig, eftersom jag tycker att det går hand i hand med ens personlighet på något sätt. 
 
Längtar såååå mycket tills allting faller på plats, ni fattar nog inte hur spänd jag är inför imorgon. Pepp pepp pepp! Ikväll firar vi farmors 80-årsdag och vi ska äta en jättegod middag. Ser verkligen framemot det. Puss & kram på er!
 
Fina, nybyggda Täby Centrum som jag verkligen kommer att shoppa loss i!





10 november

Det är så himla kul att det verkligen börjar närma sig inflyttning för mig nu! :} Min nya kyl & frys kommer på tisdag  och förhoppningsvis kommer bredbandet också att bli ordnat till veckan. Ska bli så roligt när allting kommer på plats verkligen - pappa har varit så duktig med målerierna på dörrarna och resultatet blev så himla snyggt! Ni ska få se en massa bilder när lägenheten börjar komma mer i ordning. Är jättepepp på att få flytta in!

Och jobbet då? Jo, det går bra med mitt jobb på A-Energi AB och med mitt eget företag - håller just nu på med ett nytt projekt som består av design & CSS-kodning. Längtar att få börja koda och designa en riktigt snygg sida!
 
Ska verkligen försöka att ägna mig lite mer åt bloggen nu till hösten, men det är svårt att ta sig tid när allting annat måste göras också. Men jag ska inte lova någonting - men jag kan ju alltid försöka! :} Kram på er!
 





Bloggdesign: Michaela

Det var längesedan jag postade ett inlägg om mina bloggdesigner - men jag har faktiskt inte gjort någon på ett tag! I vilket fall som helst har jag äntligen fått designa åt en jättegullig tjej, Michaela. Häromdagen blev hennes nya bloggdesign klar och här är resultatet! :} Michaela ville ha en bloggdesign med mer attityd än den tidigare som var väldigt softad, mjuk och "pastellig". Jag tycker personligen att denna design blev riktigt lyckad - gillar färgerna tillsammans med typsnitten. Mh - riktigt nöjd är jag! Vad tycker ni?
 
 





Lägenhetsnycklar - check!

För er som varken har mig på Facebook eller följer mig på Instagram så måste jag ju berätta den glada nyheten att jag nu har hämtat ut mina nycklar till min nya lägenhet! :} Den är så himla fin, och det kommer att bli så kul att få inreda den precis som jag vill och i min smak. Kan knappt vänta tills soffan kommer i december! Så snygg är den!
 
Mamma, pappa och Martin ska vara gulliga och hjälpa mig att göra i ordning den medan jag jobbar om dagarna i veckan - så att jag kan lasta in alla flyttkartonger så snart som möjligt. Ska bara bestämma mig för tapeter först, och det kommer ju att ta ett tag. Jag känner ju mig själv och jag vet hur velig jag kan vara, då jag vill ha det perfekt. Men det kommer att bli så bra när allting är klart. Längtar!
 
- Påväg till mäklaren för att hämta ut nycklarna till lägenheten tidigare idag -