Imorgon smäller det!

Imorgon ska jag äntligen se Sex and the City 2 tillsammans med Ida! ^_^ Yay. Innan ska vi som sagt hämta ut en folder på Welins tryckeri och sedan bege oss för att äta middag. Sedan blir det movietime med 2 och en halv timmes (förhoppningsvis) riktigt bra film. Jag vet ju dock vad filmen kommer att handla om redan; har inte kunnat låta bli att tjuvläsa lite försnack, men jag har inte tjuvkikat på själva filmen.

Det är riktigt svårt att hålla sig, kan jag tala om :< Men snart är väntan äntligen över och jag lovar att jag ska skriva en kort liten recension utan att avslöja allt för mycket för er som ännu inte sett den, hihi.






{ Bildkälla: People Style Watch }





Favoritprodukt!

Denna har verkligen blivit min favoritprodukt! :} Testa den! ♥





Dessa brillz vill jag ha!

Vad passar bättre till sommaren än att kunna vinna ett par solbrillor till sommaren? Det är jätteviktigt att du skyddar dina ögon från solens UV-strålar, även fast det bara är molningt eller disigt ute. Faktum är att det nästan är VIKTIGARE då, eftersom man oftast börjar kisa när det bara är soldis ute; vilket både anstränger musklerna i ögonen OCH kan ge upphov till fula rynkor.

Detta kan alltså undvikas med ett par solbrillor! ^_^

Och denna tävling hittar du hos Sannas rum!
{klicka här för att komma till tävlingen ♥}





Lämna det bakomflutna före dig!

Så sant som det var sagt. Nu tänker jag inte lägga ner mer energi på denne persons otroligt onödiga kommentar längre, utan istället blicka framåt. Smart som man är, så vet man ju att man alltid måste tänka framåt och inte fastna i det gamla, hihi! ^_^

Idag ska jag som sagt försöka göra klart en designbeställning jag fick igår. Jag hade nog missuppfattat den helt och hållet, och gjorde "lite för mycket" istället för "lagom mycket", haha. Alla missförstånd går ju som sagt att lösa på ett eller annat sätt; men det vet ni väl redan! :> Så idag tänker jag försöka att ta itu med lite "skräp" som hänger efter mig; städning, diskning, designande, plugg... Vi får se vad jag orkar och vad jag hinner med. Vill faktiskt ha en ordentlig helg nu.

- Måste komma ihåg att köpa tvättmedel och diskmedel också. Pengar rullar inte in precis in nu :<






Ibland undrar man ...

Fick denna kommentar igår efter att ha kommenterat Lydias blogg, där samma anonym hade kommenterat och skrivit att Lydia inte alls hade var sjuk och att hon borde "kolla upp fakta", eller vad det nu var. Skrattade lite, med tanke på att anonyma personer inte borde yttra sig över huvud taget, eftersom dem (enligt mig) inte kan stå för sina åsikter på riktigt. Speciellt när de sitter och gömmer sig bakom en datorskärm och inte vågar/vägrar komma fram irl och säga precis vad de tycker.



För det första; Bara för att man är kurvig betyder det inte att man inte kan/ska använda leggings/tighta jeans. Och speciellt eftersom jag har gått ned så mycket i vikt, gillar jag min "nya" kropp bättre än den förra, och är därför inte så brydd över såna här kommentarer.

Och för det andra, att jag tydligen skulle "slakta" henne, är ett internskämt mellan mig och Lydia (och en del andra); inte att jag personligen skulle gå ut med en lie och verkligen slakta någon bokstavligt talat, haha.

Och för det tredje; bara för att man är kurvig betyder det absolut inte att jag häver i sig mat, eller rullar så fort man går utanför dörren. Ni hör ju själva hur kul det låter, haha xD

Varför publicerar jag då denna kommentar om jag nu "inte bryr mig" som jag själv skriver i texten? Det borde man kunna räkna ut med lilltån (ingen är väl SÅ dum?); det är så fruktansvärt onödigt och orespektabelt att ens yttra sig om man inte kan stå för det med namn och kontaktuppgifter; oavsett vad det handlar om. Anonyma verkar "leta" efter fel som denne sedan kan klanka ned på, vilket är totalt oförståeligt i mina ögon. Men det är väl så en del är skapta antar jag. Jag själv skulle aldrig ens orka lägga ner all den energi på någon/några personer. Speciellt inte när jag inte ens vågar lämna mitt eget namn.





Till er som har Spotify;

Jag lägger ut mina listor här för er som vill/är intresserade av vad för sorts musik som spelas i min lilla lya dagarna i ända! ^_^ Klicka på bilderna för att lyssna i Spotify {♥}.







Till er som inte har Spotify; kika i min kategori Music {klicka}
för att kika igenom vad det är för sorts musik jag diggar.





Getting away

Ni har väl hört den här låten? :} Snacka om att sätta sig på hjärnan. Har lyssnat på den i två dagar snart, nästan non-stop. Dags att försöka hitta någon ny kanske. Jag brukar alltid lyssna "sönder" låtar som jag tycker är bra, och det resulterar ju oftast i att dem inte blir lika bra längre tyvärr. Hm, ska försöka att lyssna på lite annat ett tag, så att jag inte tröttnar på denna. :>

En sak jag har funderat ett tag över är det här med musik; en del saker minns man lättare om man hör en viss låt, eller hör ett visst ljud. Det är lite "läskigt" att hjärnan kopplar på det sättet - men det är ju en riktigt smart funktion som kroppen har, haha! ^_^ Denna låt {öppnas i Spotify} ger mig Usa-nostalgi - så här kommer ännu fler bilder från resan jag och min familj gjorde för snart två år sedan.














1 år sedan studenten (snart)

Och i och med att det snart gått ett år, vet jag en annan som snart går ut skolan; Clara! ^_^ Köpte två lite roliga figurer som jag kommer att hänga kring halsen på henne och som vi garvade åt dem igår, haha. Pinsamt nästan hur "fula" en del figurer är; speciellt när figurerna för med sig dubbeltydiga budskap också. "Ormet kruuper!" xD







Goooomorron!

Har precis vaknat; tog mig en mycket välförtjänt sovmorgon. ^_^
Idag tänkte jag försöka hinna göra klart en designbeställning jag fick igår, och fixa lite småsaker hos en del bloggare som har hört av sig. Jag ska även försöka skriva en och en halv sida till på min tråkiga tråkuppgift om designbegrepp :< Urgh, jag som vill vara ledig. Eller så väntar jag kanske med det till på söndag, eftersom vi är lediga på måndagen; yay! Snart är skolan äntligen slut och jag kan koncentrera mig på designandet och att ha mitt sommarlov. Woh.

Vad tycker ni om min nya bakgrund till bloggen förresten? :>






Färdig med en bloggdesign!

Gjorde klart Cat's blogg tidigare i veckan och här kan ni se resultatet! ^_^

Vill ni också beställa en personligt designad blogg, kontakta mig genom att maila mig på [email protected]! :> Beställningsdesigner är EJ gratis; gratisdesigner finns att hämta genom att klicka på länken i min header eller i kategorin "Bloggdesigner".

{ Klicka här eller på bilden för att se designen "live"! }






Läsarundersökning;

Det skulle vara roligt att se vad ni gillar mest i min blogg! ;>


Vad vill du se mer av i min blogg?
Fotografier
Dagens outfits
Videobloggar
Photoshoptips
Egopics





Lite inhandlning

Nu är äntligen den hektiska skolveckan över och jag kan äntligen få ta en välförtjänt helg! ^_^ NIIICE! Jag har varit på stan idag och har hittat ett par supersöta sandaletter/gladiatorsandaler som jag funderar på att inhandla när mina dumma stortår har läkt ifrån sina dumma skavsår jag fick igår :< Urgh! Sånt gillas icke.








Gårdagens outfit;

För er som undrade vad jag hade på mig igår på Blogawards i Örebro kommer här lite outfit-bilder! ^_^






Nyss hemkommen!

Jag har haft en mycket trevlig kväll ikväll, som ikväll, som ikväll! ^^ (Ni har väl sett ett kilo mjöl med Grotesco? ;>) Träffade på en barndomsvän på Ica också, helt untan förvarning; båda blev nog lite överraskade tror jag!

Jag, Cissi och hennes pojkvän Niclas kom till staden redan halv sju och tog en liten tur genom H&M för att "döda" lite tid innan Blogawards skulle börja. Kön blev otroligt mycket större än vad jag hade förväntat mig och jag träffade söta Mathilda, Smink-Linda och jag tror minsann att jag såg Linda Blom där också! ^_^

Tyvärr orkade vi inte stanna så länge, då lokalen (BikBok) blev full så snabbt + att jag inte skulle orka upp imorgon då vi har seminarium tillsammans med vår klass vid 9-tiden på morgonen (om jag hade stannat längre). ;>

Imorgon efter skolan tror jag att jag ska bege mig på en liten shoppingrunda; tycker att jag har förtjänat det eftersom vi är klara med alla stora projekt i skolan! :> Natti natti nu! :*









Snart påväg!

Nu ska jag alldeles strax gå ut till bussen, så jag passar på att skriva ett litet blogginlägg innan! :] Det ska bli så spännande ikväll och jag hoppas verkligen att jag inte är "övertaggad", haha. Det vore ju lite halvtrist. Såg att Mathilda var den som blev nominerad till finalist till "bästa bloggen i Örebro"; är glad att det blev hon. Tack till alla sötisar som tog sig tiden att nominera mig! ^_^

Bilder ifrån kvällen kommer troligen upp ikväll eller imorgon under dagen! :> See ya there!

[ Synd att snygga skor gör så ont att "gå in" :< ]





Förberedelserna har börjat!

Tyvärr kunde Amanda inte komma upp imorgon, men om jag har tur kanske Sebastian kommer upp istället. Men i vilket fall som helst ska jag på Blogawards i Örebro ikväll, så ser ni mig vore det roligt om ni kom fram och hälsade! ^_^ Har legat på latsidan vad gäller bloggning ett tag nu, men jag har haft så mycket i skolan att det har varit omöjligt för mig att hinna med båda två. Hihi.






Maxiklänningen i sommar

Vad tycker ni om maxiklänning? Just denna tycker jag kan vara riktigt söt på rätt person (en lång person, eller med höga klackar under...) faktiskt! :> Jag själv skulle till och med kunna ha en - om jag hittar ett riktigt sött och gulligt mönster! :> Jag bara älskar att solglasögonen gick i samma ton som den söta klänningen :}






Snart klar!

Hej sötnosar! :>
Jag har varit i skolan hela dagen idag; kom dit vid halv 1 och gick hem vid halv 6. Nu är vi i princip klara med våra stora arbeten, och jag har bara en liten fjuttig uppsats kvar innan jag är helt klar för sommaren. Känner peppen nu alltså; som man brukar säga nuförtiden, hihi.

[ Ni glömmer väl inte att nominera min blogg på [email protected]? Hihi. ]






Biovisning på måndag!

Nu har jag och Ida beställt biljetter till Sex and the City 2; vi ska gå och se den på måndag! Yay; och på fredag ska jag och Ida fixa med lite flyttsaker, samt så ska jag hämta upp Amanda förhoppningsvis! ^_^ På tordag är det Blogawards i Örebro (som jag ska köpa mig lite nya saker till idag som t.ex. nya skor ;>) och då ska även vårt stora case in.

Nu får ni vänta på att bilder rullar in till senare ikväll ifrån min shoppingrunda. Det regnar i stan, så jag vet inte riktigt hur länge jag orkar vara där. Jag ska passa på att handla hem lite småsaker som kan behövas under månaden också, hihi. :>

[Glöm inte att nominera mig till Örebros bästa blogg på [email protected]!]






Nominera min blogg till Örebros bästa blogg!


Nu är det dags att nominera den bästa bloggen i Örebro, och det är sidan Nightlife som står för nomineringen! Jag skulle givetvis vilja bli nominerad i detta (och jag skulle vara evigt tacksam ^^,). För att nominera min blogg (eller någon annan blogg i Örebro), maila din nominering (alltså länken till bloggen) till [email protected]. Sista nomineringsdagen är 26e maj 2010!





Hej sötisar!

Eftersom jag om sisådär två sekunder måste stoppa ner datorn i väskan och springa till bussen (samtidigt som jag måste smsa en biljett och slänga sopor) för att det regnar, så hinner jag inte skriva ett godmorgon-inlägg! :> Istället slänger jag upp en "outfit-video" som är en ny grej jag testar! :] Kanske bloggar från skolan också, hihi. Babai!






Hur gör man bloggen bredare?

I den här videobloggen (som jag egentligen borde ha lagt upp går) visar jag hur man gör för att göra sin blogg bredare utan att krångla till innehållet; en sak som är ganska lätt att göra fel på. :>






Jag är så trött,

Och det är därför jag inte har haft någon ork över huvudtaget att blogga. Jag har haft så mycket att göra i skolan att det inte har funnits tid att umgås med min familj, mina vänner eller min pojkvän. Och jag kan verkligen inte förstå VARFÖR det blir som det blir; att "allt" skolarbete kommer i slutet av skolåret. Jag kan verkligen inte förstå varför man inte planerar bättre! o_o Usch; jag blir så fruktansvärt arg på dålig planering! :@

Jag testade en ny LOKA idag, men den var inte alls lika god som jag trodde att den skulle vara, tyvärr. Hello Kitty-mjukdjuret fick jag av mami och papi när dem var här i helgen! ^_^ Tack så mycket. ♥








Och jag som sa att jag aldrig skulle lyssna på Kent,

Men det är just vad jag har börjat med; iallafall den här låten! :> Det finns något i melodin som jag gillar - eftersom jag varken hans röst eller själva texten. Inte för att jag INTE lyssnar, utan för att det inte är det som är attraktivt i just denna låt helt enkelt! :> Nu får ni lyssna och berätta vad ni tycker! :]






Sötnosen,

{ Jag saknar dig som en tok! ♥ }
Men snart har jag mycket mer tid att ägna åt dig Sebastian, saknar dig så mycket! :>








Och appråpå ingenting,

Jag tycker visserligen att det är JÄTTEKUL när jag ser att folk har inspirerats av mig; men det här tycker jag är att ta i. Hon har ju fullkomlingt kopierat min design, både på kommentarssidan och hur själva inläggen är uppdelade. Jag blir faktiskt väldigt ledsen av sånt här, med tanke på hur mycket tid och energi jag lägger på att framställa mitt unika koncept som jag vill ha på min blogg. Tidigare hade hon även kopierat av Elinas blogg, men då pratade jag med henne och hon tog bort den, då det nästan var löjligt likt. Har ingen lust att starta ett "bloggkrig", men jag tycker bara att det är så fåning när det är så uppenbart vad som skett, ^^.

Update;
nu har hon skrivit ett inlägg som "svar" på mitt, och jag har även fått ett antal anonyma kommentarer som lyder "har du inget liv eller? orka leta upp folk och trackassera dem?!". Jag har inte tid att sitta och "leta upp folk", haha. Har viktigare saker att tänka på. Men nu lämnar vi detta tycker jag.

{ Klicka för att komma till bloggen! }






Solen skiner idag också!

Just nu sitter jag och försöker att skriva en filmanalys, och det går faktiskt rätt bra. Den ska helst vara klar imorgon, och det ska jag verkligen försöka med. Det går ju framåt i alla fall - high five! ^_^ Jag har ärligt talat ingen speciellt stor blogglust just nu, och jag vet inte riktigt varför det är så. Kan man "överblogga"? O_o Äsch, den återkommer nog när jag har fått vara ute och lagat min dumma kamera.

Imorgon kommer i alla fall mamma, pappa och min lillebror och hälsar på mig. Vi tänkte dra en sväng till IKEA och på kvällen/eftermiddagen funderade vi på att kika runt lite i Örebro och vad staden jag bor i har att erbjuda. (Ni ser hur mycket jag skriver nuförtiden va? ;> Skrivandet tar aldrig slut!)

Snart ska jag gå och stoppa in min andra last av tvätt i maskinen, usch. Ikväll blir det att diska och dammsuga inför imorgon också. Ibland räcker det inte med 24 timmar per dygn alltså.. :c






Ahoy there mateys!

Godmorgon, god eftermiddag & goddagens på er! :>
Nu är jag uppe och ska inta lite lunch/brunch, dricka lite honungsvatten (för min hosta verkar inte vilja ge sig av npgon anledning ._. ) och sätta igång med mitt magasin. Igår gjorde jag klart framsidan, krönika-sidan, innehållsidan & det första reportaget. Det känns skönt att jag äntligen har kommit igång med magasinet nu, och jag känner mig i alla fall LITE mer lugn inför måndagen, då den ska redovisas. Bloggningen kommer jag att ligga på latsidan med, men jag ska försöka att hinna med det också, så gott det går! ^_^







Körsbärsblommor

Det är verkligen roligt att fotografera, och eftersom det är det som jag älskar mest så var det från början det min blogg handlade om! Men allteftersom mina intressen började öppna upp sig (säger man så? o_o) för andra saker, t.ex. kläder och musik, har bloggen genomgått en slags utveckling. Jag ångrar mig enormt mycket att jag har tagit bort ett stort antal inlägg jag skrivit på bloggen tidigare, och jag rekommenderar verkligen ingen att radera gamla inlägg. Det är så roligt att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde för några år sedan, hur man tänkte och vad man sa och hade för åsikter. Det är nog ett av mina största misstag faktiskt, det är ju som att radera en del av sig själv på något vis ._,









Att vässa shoppinglusten

Det gör jag genom att sätta ihop såna här kollage och bara gotta mig i vad som finns på/i dem! :> Jag vill bara köpa köpa köpa ALLTING liksom, och snart är det ju sommar och då vill man vara extra fin såklart, och vad passar då bättre än att försöka (förgäves?) att hitta ett sommarjobb så att man har råd att shoppa en massa nytt? ^_^

{ Glöm inte att rösta på mig här! ♥ }






Helgen som varit

Förlåt för en usel uppdatering idag, men jag fick en sådan "tjejvärk" tidigare imorse, så jag har inte orkat gå upp ur sängen förrän nu. Fastän jag tog min tablett så ville den inte verka och ta bort den dumma värken förrän tre timmar senare. Usch, det är tur att man bara har tjej-veckan en gång i månaden! ^_^'

I vilket fall som helst, tänkte jag bjuda på ännu fler bilder ifrån helgen med Sebastian;









En laxig brud

Man ska ta åt sig av komplimanger, men en del har svårt att göra det, vad jag har förstått. Jag har jättesvårt för det, men om det är en komplimang med lite humor i har jag mycket lättare att ta åt mig av den, eftersom jag skrattar och oftast kommer ihåg den, hih! ;> Som den här till exempel;






Ben & Jerry-tävling hos Tina!


Just nu tävlar jag om ett av dessa tre söta läppglans/lip balms hos PinkNation! :>
Klicka på bilden (eller här) för att komma till tävlingen. ♥





Photoshop tutorial: Blur

I den här videon visar jag hur du lätt kan använda dig av en blurteknik för att skapa snygga "suddiga" effekter på dina bilder. Detta är inte alls svårt, utan är en väligt basic teknik! som jag tänkte dela med mig av :>






Supersöta toppar

Jag önskar att Dorothy Perkins fanns i Sverige alltså :< Titta bara på dessa fina toppar som skulle passa perfekt till sommarens alla äventyr och bestyr (heter det så? o_o). Tyvärr tycker jag att kläderna är LITE för dyra, ungefär en 50lapp i prissänkning skulle inte sitta fel. men samtidigt, om man vill utöka sin garderob med lite mer unika plagg så tycker jag att det kan vara värt att lägga ner den där extra 50lappen. ;>






Ta dig tid

Sitter och funderar på att göra mig en liten ansiktsbehandling ikväll medan jag sitter och pluggar - eller rent av börja redan nu! :> Det jag tänker (och brukar göra) är följande; ipren/alvedon som en exfolierande mask, en ansiktsmask av honung för att mjuka upp huden efteråt och slutligen återfuktning med Neutrogena oil-free-moisturizer. Egentligen tycker jag nog att man borde unna sig mer tid åt sig själv - ansiktsbehandlingar, hårinpackningar, helkroppsmassage osv. Man får faktiskt vara fåfäng! ;>


{ Jag lärde Sebastian hur man tar dagens-outfit-bilder ;> }






“Break open a cherry tree and there are no flowers, but the spring breeze brings forth myriad blossoms.”

Hej sötnosar! :>
Jag ska alldeles strax anta den MYCKET tråkiga uppgiften; att diska. Men det behövs ju det också. Medan disken torkar, tänkte jag att försöka ta igen helgens icke-bloggande, och ikväll blir det till att skriva på designuppsatsen. Jag hoppas verkligen att jag är inne på rätt spår och inte skriver för lite/för orelaterat. Men det går nog säkert bra, skulle jag tro!

Jag antar att de flesta bloggar/fotobloggar lägger upp bilder på körsbärsblommor - och det tänker jag minsann också göra! ^_^ Jag hoppas att ni inte blir frustrerade över min o-originalitet, hihi. {Fler bilder kommer senare!}












Summerlovin'

Såhär trevligt har jag och Sebastian haft i helgen som gått! :> Mysigt, mysigare, mysigast alltså. Saknar ;<.. ♥ Men snart ses vi igen, jag ska fixa klart skolan och försöka ta mig igenom tre stora uppgifter på två veckor! När jag är klar med det blir det Blogawards i Örebro, Yeah-festivalen, studentfirande för Clara och sedan är det äntligen sommarlov, wei!

{Och appråpå ingenting; min kamera har dessvärre fått sig en spricka i plastskärmen som skyddar lcd-skärmen; är det någon som vet vad man kan göra åt det? o_o}













Rösta på mig i veckans blogg!

Nu är jag äntligen hemma igen från Sebastian, och allting är bara bra med mig! :> Vi har haft det jättemysigt tillsammans, och bilder kommer att regna in som bara den vill jag lova, så fort jag har fått tid att redigera dem!

Jag kikade nyss in hos den här söta tjejen {Emma} och hon har nominerat mig i sin Veckans-blogg-tävling! :> Jag är numero uno, och det vore jätteroligt om ni kunde lämna en röst! Klicka här för att komma till inlägget!

{Pic; weheartit}






Heido!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till tågstationen och inta en frukost/lunch/brunch (?). Tåget till Sebastian går 12.14 och kommer till Motala vid ungefär halv 2. Lite pirrigt är det alltså, så jag sitter och försöker lugna nerverna genom att kika på Pokémonavsnitt som jag har lyckats hitta på svenska! :>

Det kommer nog att bli en ganska låg uppdatering här på bloggen nu i långhelgen, men detta ska jag givetvis kompensera på söndagen när jag kommer hem! :> Nu måste jag gå och kissa och packa det sista! Heido, och ha det så bra. Festa inte för mycket nu, mina studentvänner (och övriga)! ;>






Och såhär ser den ut!

Nu är i och för sig ljuset lite konstigt eftersom jag står i badrummet - men såhär ser den i alla fall ut på! ^_^


{ Dubbelhakan & tjockmagen fick också vara med! ;> }





Supersköna t-shirtar!

Jag måste bara tipsa om dessa söta t-shirtar till er ladies som har lite mer kurvor! ^_^ Jag köpte den gula idag (bilder kommer!) i en Large, och den var nästan för stor! Men på sommaren kommer det bara att vara skönt att ha en t-shirt/topp som sitter lite löst och som (dessutom) matchar solbrännan! :>






Pannkaksfest!

Idag så mår jag lite bättre! :>
Har inte hostat idag över huvud taget. Sov till halv två av någon anledning (måste ha varit fast i någon dröm jag inte kommer ihåg...), fastän jag la mig vid ett-tiden ungefär. Fick sendrag också. Hm. Imorgon måste jag nog sätta klockan så att jag inte försover mig; imorgon ska jag nämligen till skolan och lämna in mitt bokomslag och lägga över mina logotyper på serven. Måste komma ihåg att exportera dem till PDF också. Funderar på om jag ska lägga båda mina logotyper i Illustrator, eller hur jag nu ska göra.

Ska ta och skriva klart min artikel som handlar om bento ikväll också - så har jag det gjort också! Sedan har jag ju faktiskt bara de stora uppgifterna kvar, woop woop! Måste få tag på Ida också; hon verkar inte att vara inne på msn just nu :<.








Ida & jag och våra bokomslag

När jag & Ida var i skolan igår och skrev ut våra bokomslag passade vi på att slänga över dem från ett USB till skolans server, och då hittade vi den här roliga funktionen i datorn! o_o Jag visste visserligen att Mac-datorer har en inbyggd cam, men inte hur man fick igång den! Detta kommer vi att roa oss med kommande lektioner vill jag lova. Vi ska bara försöka hitta morph-fuktionen också, hhi. ^_^






Release: 23 Maj

För er som är Mario-fans så måste ni spana in detta! Den 23e maj så släpps det andra spelet i Super Mario Galaxy-serien! Yaay, som vi har längtat, riiight? ^_^  Spelet den här gången kommer att handla om Marios äventyr på ännu fler galaxer i sökandet efter prinsessan Peach.

H a n d l i n g ;

I början av spelet, bjuder Peach in Mario för att titta på "the Star Festival", där stjärnorna haglar över Mushroom Kingdom som ett fenomen på stjärnhimlen. När Mario anländer till slottet får han syn på Bowser, som har växt i stolek efter att ha utnyttjat de haglande sjärnornas kraft. Bowser attackerar sedan Peach och kidnappar henne! När Bowser flyr iväg, skjuter Mario sig iväg till yttre rymden för att ta upp jakten på rikets älskade prinsessa.

Låter det inte spännande? Det tycker jag i alla fall! ^_^ Här nedan bjuder jag er på en sneakpeak på spelet!















Photoshop tutorial: Levels & Curves

I den här videobloggen visar jag hur man enkelt kan ändra ljuset i sina bilder. Jag visar hur du använder Curves och Levels i Photoshop CS4, men du kan göra det jag visar i de nyare versionerna av Photoshop! ^_^






Sommar i antågande, även på inredningsfronten

Dem har fått in supersöta saker hos H&M HOME nu till sommaren. Och till inte alls allt för dyra pengar hihi. Jag bara älskar de mintgröna kuddarna. Och gardinlängden var ju inte fy skam den heller! ^_^  Iiihk, jag vill vinna en miljon miljarder så att jag kan inreda min studentlägenhet. Sicken tur att jag bor här i två år till - jag kanske hinner få i ordning sakerna tills flytten om två år, haha! :>






Hur klädde jag mig idag då?


{ Detta hade jag på mig idag! :> }





Vad har jag gjort idag?

Kom hem från skolan/Ida vid 16.30-tiden och då packade jag upp min mat. Efter det satte jag mig vid datorn för att kolla lite på Svensson, Svensson - det var längesen och eftersom den serien är så otroligt kul, så varför inte kika på den igen? :] Hihi. Nu ska jag snart börja skriva på min designuppsats, men just nu känner jag mig så otroligt trött i kroppen o_o.. Kan inte beskriva känslan liksom - som om man är helt utmattad efter en språngmarsch ungefär. Fast tröttheten lär ju ha berott på att jag precis har varit sjuk och idag varit på g nästan halva dagen! ^_^

Jag lämnade också in bokomslaget idag, och på onsdag så ska artikeln var klar, så det blir nog lite att skriva imorgon, minst sagt. Äsch, det är bara att kämpa på! :>












Minus en uppgift!

Nu har jag äntligen blivit klar med en skoluppgift till! Det känns riktigt bra att bara avverka grej efter grej! :> Nu kan jag alltså stryka bokomslaget på listan, woop woop. Imorgon tänkte jag fortsätta på Designbegrepps-uppsatsen, och förhoppningsvis orka skriva klart den, hihi. (Den ska vara minst 5 sidor lång ._. , urgh...) Men skam den som ger sig alltså! ^_^






Bring the Noise #3,

Slänger upp lite fler bilder från konserten, som jag redigerade i helgen. Jag har fortfarande 100 kvar (minst) att gå igenom - men just nu tror jag att det får räcka med konsert-bilds-redigerande på ett tag! ^_^ Har även skickat iväg bilderna på Marissa Burns Trey {<< klicka ♥ } till bandet, och bilderna verkar vara uppskattade. Det känns alltid extra kul när man får ett "tack" ifrån banden, hihi. :>









Videotutorial: Photoshop-tips

I den här videon så visar jag hur man kan snygga till sina bilder i Photoshop, genom att ändra färger var för sig! :> Ett ganska smart knep för att öka/minska intensiteten på vissa "färgkanaler" i bilden. Detta är ett lätt sätt för dig att redigera en bild utan att behöva ändra ljuset i bilden, och du kan bestämma själv värderna på vardera färgkanal utan att behöva "bry dig om" de andra! ^_^ Kika nedan så förstår ni vad jag menar! :>






Snart har Eclipse premiär,

... och här får ni lite smakprov på bilder som publicerades i torsdags på Imdb.com! Längtar ni till premiären? :] Eller är ni lika trött på glittrande vampyrer som jag är? (Fast Emmett och Jasper lyfter ju filmen lite smått! ;>)






I wanna be a billionaire,

En underbar låt för en perfekt lördagsmorgon! Kan inte sluta lyssna på den, hihi! :> Hans röst är som en blandning mellan Jason Mraz och Craig Mabbit ifrån Escape the Fate/Bless the Fall och videon är verkligen supermysig att kika på tycker jag! Vad tycker ni om låten? :>



{ Lyssna i Spotify här! ♥ }





Such precious things

Åh, jag orkar inte vara sjuk längre! o_o
Jag vill tvätta och städa och handla, men jag hostar så mycket. Och dem hade ingen Noskapin på Apoteket heller. Det enda jag kan göra är väl att dricka honungsvatten och hoppas på att jag blir tillräckligt pigg för att orka gå till skolan en snabbis på måndag.

Isch, imorgon måste jag göra klart bokomslaget - om jag nu inte börjar på det idag redan; jag får se hur mycket jag orkar tänka, hihi. Tills på torsdag måste jag i alla fall blir frisk, för då ska jag åka till bebisen! :>








En fråga till mina läsare

Det vore roligt om ni kunde svara på denna fråga & slänga iväg en kommentar nedan! ^_^






En ordentlig bildbomb

Här sitter jag i min sjukstuga och längtar till varmare ställen. Isch. Jag är nu klar med två uppgifter, och det känns ju riktigt skön i alla fall :> Jag måste tvätta, och handla och städa också - min lägenhet ser ut som en svinstia, men jag har ingen ork. Nu ska jag banne mig bli frisk och inte bli sjuk gång på gång, uhhh.

Bjuder på lite fler Usa-bilder för att liva upp sommarminnena
! :>

















En myslåt till plugget

Hittade denna söta låt av en ren slump när jag klickade mig runt på Spotify, och banne mig; den är med i Sex and the City också! ^_^ "Allting händer av en orsak" brukar man ju säga, men det är lite läskigt hur allting hänger ihop för mig. Men den teorin tror jag att jag håller för mig själv, hih.






Bring the Noise #2,

Har suttit och redigerat ännu fler bilder ifrån konserten, och jag tycker nog att de blev helt okej faktiskt! :> Lite svårt som sagt med ett "basic"objektiv och inga hjälpmedel (som tillexempel blixt, motljusskydd osv.), men när man inte har det så har man inte, utan då får man använda sig av den utrustningen som man har, hihi. Vad tycker ni om dessa bilder då? :>

{ Vill ni låna bilderna, hör av er innan så ska vi nog kunna fixa det, hihi! ^_^ }













Triss i fina toppar!

Nu tycker jag att vi lämnar politik för ett tag och pratar om kläder istället! :> Mycket roligare, och man behöver inte bli sura på varandra för att någon tycker något, haha. Dessa är i alla fall tre relativt nyinkomna toppar på Lindex!






Var är världen påväg egentligen?

Just nu är jag otroligt arg på en del personer. Vad är det som står snett till i en del människors trånga skallar egentligen? Jag kanske inte borde skriva ett argt inlägg (som troligen kommer att innehåll lots of dubbelmoral), men jag måste bara få uttrycka mig lite grann.

Varför VILL man som svensk medborgare rösta på ett parti som Sverigedemokraterna? Varför VILL man rösta på Socialdemokraterna? Varför VILL man förstöra världen vi bor i genom att leva både ohälsosamt och omiljövänligt? Varför vill Sverige sätta in ACTA för att "förhindra" nerladdning och copyrightbrott? DET GÅR INTE ATT HINDRA COPYRIGHTBROTT EFTERSOM FOLK IDAG INTE HAR NÅGON RESPEKT FÖR OSS SOM ÄR KREATIVA OCH SKAPANDE! DET GÅR INTE ATT SKAPA ETT FUNGERANDE SAMHÄLLE UTAN FRAMTIDSSYN! SNÄLLA - TÄNK EFTER LITE ISTÄLLET OCH RÖSTA KLOKT I HÖST - JAG BER ER.

Hur kan man vara så elak och respektlös att man tar folks verk, mobbar folk på internet, skickar runt bilder, sprider falska rykten, snackar skit, beter sig dryg och otrevligt osvosv. :@ Ni vet vad jag pratar om - allt detta finns omkring oss, och det är ingen som gör någonting åt detta?!

ARGH - jag spricker snart!! :@@@@

För ett framtida samhälle! ^_^






“God bless the USA, so large, so friendly, and so rich."

Åh vad jag vill tillbaka till USA! :>
Jag kommer verkligen att försöka åka tillbaka dit såfort jag har pengar, iiih. Tack så mycket mami & papi för att jag fick möjlighet att uppleva landet, kulturen och alla sevärdheter. Detta måste ha varit de te bästa veckorna i hela mitt liv! Usa är (och har varit) en sådan enormt stor inspirationskälla för mig; och vem vet, en vacker dag kanske jag bor där med mitt pick och pack! Det vore nice att kunna glassa runt i solen dagarna i ända, så att säga.

Jag måste bara hitta min Stanford först! Vem ska annars kunna välja snygga outfits åt mig? ;D














Till "Emelie":

Hej Emelie!
Jag hoppas att du ser detta meddelande. Jag kan inte kommentera dina inlägg på din blogg av någon anledning, så därför svarar jag i ett inlägg istället! Just nu så håller jag på med en design som jag inte riktigt är klar med, eftersom jag nu är sjuk och inte orkar sitta och tänka på koder och liknande. Men så fort den är klar, kan jag sätta igång med din. Maila gärna mig i vilket fall som helst! :>

Vänliga hälsningar,
Beatrice Lind








Hon är ju bara för härlig!

Har ni missat att Svenska Hollywoodfruar (vem kan ha missat det o_o) har börjat gå igen, kan ni titta på både första och andra säsongen här! Det senaste avsnittet var ju bara underbart roligt, speciellt när Maria skulle käka sin egen hamburgare, haha! ;D

Maria Montazami är verkligen min favorit, för hon är så söt och trevlig, och verkar så mysig och snäll! Man vill bara krama henne och säga att hon är den näst gulligaste mamman som finns. Min mamma är givetvis gulligaste i världen! ♥ ♥ :>

{ Läs Marias blogg här! ♥ }





Fredrik eller Mona?

Satt alldeles nyss och tittade & lyssnade igenom debatten mellan Mona Sahlin och stadsminister Fredrik Reinfeldt på Tv4Play, och jag kan inte riktigt förstå varför ingen av dem svarar på varandras frågor? xD Det kanske är så politik fungerar; att bara ställa den andre "mot väggen"? Jag är som sagt inte alls insatt i politik, men jag har fortfarande rätt att yttra mina åsikter för det.

Mona Sahlin tilltalar Fredrik Reinfeldt med ett fullt namn - är det för att debatten ska bli personlig, eller är det för att hon ska "peka ut honom"? På något vis känns det som om hon "smutskastar" honom (vilket i och för sig inte är så konstigt egentligen, eftersom hon inte håller med alliansens förslag...). Men jag tycker att hon är lite pinsam på något vis.. ;>

Det här är vad JAG tycker:

Varför vill sossarna ta bort rotavdraget? Varför skulle någon som tjänar mer betala mer i skatt så att dem "som inte kan jobba" ska få "gratispengar" i form av bidrag och annat? Om du jobbar på ett företag och tjänar riktigt stora pengar, skulle du vilja betala MER skatt och "skänka" pengarna till någon som inte "kan jobba"? Det blir ju mer kvar i plånboken för alla om skatterna fortsätter att vara låga? Och sjukvården har blivit förbättrad, och privatiserandet har gett goda resultat även det. Jag förstår inte vad det är de röd-gröna klagar på, haha. ;D Jag tycker att detta verkar lite knasigt.

Usch! Politik och religion ställer bara till det för befolkningen i världen! ._.

{ Vill ni se debatten kan ni kika på videon här nedan; }






Lite nattmusik

Såg precis klart Prinsen av Egypten (den engelska versionen), och den är så bra. Vad jag har förstått det så är det den som är den första filmen som Dreamworks gjorde! :> Och man märker att det är den första, eftersom man verkligen tänkt ut unika koncept och rätt balla tecknar/animationssätt. Det är i alla fall vad jag tycker! ^_^ Och ja, man kan faktiskt älska tecknade filmer fastän man är 20 år gammal! :>

{ Lyssna i Spotify här! ♥ }






Lite pepp-talk

Allt detta prat och tjat om att modeller på sisådär 43kg är "för feta" för vissa tidningar, och att tjocka människor borde utrotas och allt vad som människor uttalar sig om nu för tiden är så fel! Man ser ut som man ser ut - och vill man göra någonting åt det, så kan man ju faktiskt göra det. (Jag uppmanar dock inte till detta!)

Det hela ligger i din egen uppfattning;
tycker du att du har lite mage - att du är "tjock", eller att dina vrister är "feta", eller att ditt hår är fett, att din hy är dålig, att du inte har några naglar, att du har håriga ben/armar etc. Vad du nu än har för komplex så kan du lära dig leva med dem; bara du låter det ta den tid det tar för dig att acceptera dig själv! Ett litet tips på vägen bara! :>

Jag är verkligen inte nöjd med mig själv, men jag kämpar på och försöker att inte trycka i mig allt för onyttiga saker allt för ofta; jag tvättar, städar, shoppar, handlar, promenerar, fotograferar och gör det jag vill göra av min tid helt enkelt. Detta har resulterat i att jag tänker på mig själv på ett annat sätt.

Gör ett smart val under dagen; ta trapporna istället för hissen, gå/cykla till skolan. Käka chips & godis endast i helgen, eller om du kan; en gång varannan vecka, eller ännu bättre; ät ingenting alls! ^_^ (Det lyckas inte jag med ännu ._. ) Men framförallt; du är fin som du är! <3


(Anledningen till att inlägget ligger i kategorin "Skönhetstips" är för att riktig skönhet kommer inifrån. Det vet ni också, om ni tänker efter lite, hihi ;D)






Prickigt

Titta vilka fina t-shirts jag hittade! :>
Kappahl finns dessa sötnosar - och ÅH vad söta dem är o_o! Lagom dyra också. Jag tror att jag ska införskaffa mig den vit och svart-prickiga - den rosa är lite för blek för mig faktiskt. Jag önskar att den fanns i svart och vitprickigt också, hm. Men det kanske kommer in en sådan senare - man får (och ska) ju alltid hoppas på det bästa liksom, hih. ! ^_~

{ Har ni sett att jag har gjort om min meny lite? :> }






Summer clothing

Vad tycks om dessa söta pastell godbitar? :>






Tutorial: Hur gör man en söt bakgrund?

Jag fick en kommentar för ett tag sedan av en supersöt tjej, som undrar hur jag gör mina bakgrunder. Här visar jag hur jag brukar göra, vad jag har för inställningar i Photoshop, och hur jag kan hitta söta mönster, som jag sedan sätter samman för att göra en personlig bakgrund. Jag hoppas att detta kan vara lite inspirerande! ^^

{ Ursäkta min röst, jag är så svullen i halsen :< }






Pew pew

Jag ligger i sängen och är sjuk, och det har jag varit i snart två dagar. Varför blir jag alltid sjuk så fort jag har blivit frisk? Det är tur att det bara är halsen det är fel på och ingenting annat, haha. Jag var lite snorig igår, men det verkar ha gått över! Pew pew, vilken tur man kan ha ibland, i oturen så att säga. ^_^

Idag ska jag alltså bara vila upp mig och redigera lite bilder, hade jag tänkt. Egentligen borde jag börja skriva på min uppsats, men jag tror att jag gör det imorgon istället. Det är nog bäst att jag vilar upp mig så att jag inte får feber ._.







Bring the Noise,

Eftersom jag och Amanda befann oss på Bring the Noise nästan hela gårdagen, passade jag på att ta med mig min kamera för att fota banden. Eftersom jag inte hade något fotopass fick jag inte gå innanför kravallstaketet och fotografera, men jag tycker nog, efter redigering och småfix, att bilderna faktiskt blev hyftade. Dessa är givetvis inte alla bilder; fler kommer upp efter hand, i mån om tid, hih.

Dock kan jag inte komma ifrån det korniga, då mitt objektiv inte har så låg bländare. Men det kanske blir någonting att spara ihop till! ^_^












Jag saknar dig :<

Hihi, nu har jag äntligen bokat biljetter hem till sötnosen min, hih. Jag ska verkligen plugga arslet av mig den här veckan så att jag får undan så mycket som möjligt. De kommande två helgerna kommer jag att vara superupptagen med familjebesök och pojkvänsvistelse! :> Kameran kommer definitvt att följa med mig, så bilder kommer att pryda bloggen så småningom. Ih, vad jag längtarrr. ♥






Uppdatering!

Amanda har precis åkt, Valborg har firats med en rejäl fest och Bring the Noise har avklarats. Kom hem vid 22-23 igår kväll, men Amanda ville stanna kvar ett tag. Hon kom hem halv åtta imorse till mig, eftersom busstrafiken inte hade börjat gå förrän då. Hm; fest hela natten antar jag. Jag å andra sidan åkte hem eftersom jag mådde illa och var trött efter Valborg; jag var liksom slutkörd efter 32 timmars håll-i-gång.

Nu återstår det att städa och redigera lite bilder ifrån helgen som jag slänger upp här varteftersom. Har även bokat biljetter till 13-16 maj; ska hälsa på Sebastian då, hihi. :> Kommer att ha fullt upp den här veckan med mitt dumma plugg, usch. Jag hoppas verkligen att vi har fått alla uppgifter nu, no more surprises, please!

Har svullnat upp i halsen/svalget
, och jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Jag har liksom inte tid med det. Men jag har inte blivit snorig eller trött ("febertrött" alltså) eller hostig eller någonting sånt... Jag hoppas att honungsvattensdrickande kan göra mig kry tills imorgon. Wie.